Американски питбул териер
Публикувано: 15 February 2006 - 10:13 AM
NiKi7o, просто осещам как това куче ще го гледаш близките 3-4-5 месеца и ще го махнеш! Просто го осещам... иначе имена: Убиец... да супер е, Машиназаубиване - също е добро име!!! Роденубиец - това е екстра... но мисля, че ето това най - ще му отива - Убиец... !
Публикувано: 15 February 2006 - 12:51 PM
Според мен не трябва да съдите NiKi7o ,а човека позволил тази кръстоска.Незнам как стоят нещата ,но NiKi7o от една страна постъпва добре ,като "спасява" едно от кученцата.Друг е въпроса колко ще го гледа.Искрено се надявам ,че ще му обръща необходимото внимание и няма да го изхвърли ,ако кучето не му допадне a)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 15 February 2006 - 04:05 PM
Хора защо го съдите? Какво като едно куче не е с чиста кръв? Това незначи, че неможе да бъде добър приятел, а също незначи че няма нужда от обич. Все пак не той е пуснал да се заплодят тези кучета, а просто е проявил милосърдие взимайки го под крилото си. Затова по-добре го укоражавайте, вместо да му се карате всички. Той може пък да иска такова куче да си гледа. Аз мисля, че щом си е взел такова куче, значи е искал такова. И аз предпочитам чистата кръв, но това незначи, че другите палета са за изхвърляне, тормозене и убиване.
Публикувано: 15 February 2006 - 09:42 PM
Eto go-krasavec e.KAzva se ICE{ais}
Прикачени файлове
-
Ice_lud.JPG (737.3K)
Брой сваляния: 210
Публикувано: 16 February 2006 - 07:09 PM
NIKI
не ги слушай какво ти разправят
кучето ти изглежда страхотно има хубава глава и е много добре замускулено
храни го с добра храна, не го претоварвай с много движение, започни веднага да го обучаваш, за ушите сам си решавай , обичай го и след време кучето ще прави всичко за тебе невероятни песове са
нека ти е живо и здраво и да расте щастливо
а това че е кръстоска - няма нищо лошо аз не знам кво толкова се дразнат - имаш си един перфектен бандог
то и пита си е един вид кръстоска - териер ли е или мастиф?
пит бул означава характер
не ги слушай какво ти разправят
кучето ти изглежда страхотно има хубава глава и е много добре замускулено
храни го с добра храна, не го претоварвай с много движение, започни веднага да го обучаваш, за ушите сам си решавай , обичай го и след време кучето ще прави всичко за тебе невероятни песове са
нека ти е живо и здраво и да расте щастливо
а това че е кръстоска - няма нищо лошо аз не знам кво толкова се дразнат - имаш си един перфектен бандог
то и пита си е един вид кръстоска - териер ли е или мастиф?
пит бул означава характер
Публикувано: 16 February 2006 - 08:08 PM
Бедни ми Йорик,
не всеки е запознат колкото тебе
прости нам неграмотните
ПОКАЖИ някое от твоите кучета
само пишеш моите кучета тава, моите кучета онова...
КЪДЕ СА че не ги виждаме
Питовете никога не са създавани за екстериор (ама ти тва май го знаеш), търсен е само характер, борбеност и смелост - за туй, драги има питове от 15 до 50 кила
та твоите питове по колко кила бяха и какви пък толкоз глави имаха - ДЕ ГИ?
Ники си има страхотно кученце, може да не е "специалист"като тебе ама поне си се радва на кучето и го показа на всички и аз просто го окуражавах
а ти твойте що само ги криеш
не всеки е запознат колкото тебе
прости нам неграмотните
ПОКАЖИ някое от твоите кучета
само пишеш моите кучета тава, моите кучета онова...
КЪДЕ СА че не ги виждаме
Питовете никога не са създавани за екстериор (ама ти тва май го знаеш), търсен е само характер, борбеност и смелост - за туй, драги има питове от 15 до 50 кила
та твоите питове по колко кила бяха и какви пък толкоз глави имаха - ДЕ ГИ?
Ники си има страхотно кученце, може да не е "специалист"като тебе ама поне си се радва на кучето и го показа на всички и аз просто го окуражавах
а ти твойте що само ги криеш
Публикувано: 16 February 2006 - 08:29 PM
И аз подкрепям "malkia" cheers .Това куче изобщо ама изобщо не го сравнявай с питбул.Незнам каква кръстоска е била,само знам че се е получила адската МЪСТИЯ която ти показваш при питбулите.
Кучето ако ти харесва си го гледай не е лошо и да знаеш неочаквай да излезе питбул.На мен лично неми харесва кучето защото си падам по питбул,бултериер,АСТ,и Дого Аржентино.
Защо неми каза щях да ти намеря хубав пит oleeee
Кучето ако ти харесва си го гледай не е лошо и да знаеш неочаквай да излезе питбул.На мен лично неми харесва кучето защото си падам по питбул,бултериер,АСТ,и Дого Аржентино.
Защо неми каза щях да ти намеря хубав пит oleeee
Прикачени файлове
-
laydownmay05200.jpg (38.06K)
Брой сваляния: 215
Публикувано: 16 February 2006 - 08:32 PM
браво бе пич откраднали му кучетата
е мислех си че за ОСЕМ години все една снимка си направил
или кучетата ти (питовете де)са били гледани така че нещо те е срам
карай както и да е
осем години си е доста респектиращо и се радвам че нещо поназнайваш
след още осем може и да си поговорим по- нормално
ае със здраве
ама хора не ви ли писна да си правите кумири кучета от интернет
само пишете пишете спорите праите се на най -големите разбирачи ама като стане въпрос за вашите кучета...
е мислех си че за ОСЕМ години все една снимка си направил
или кучетата ти (питовете де)са били гледани така че нещо те е срам
карай както и да е
осем години си е доста респектиращо и се радвам че нещо поназнайваш
след още осем може и да си поговорим по- нормално
ае със здраве
ама хора не ви ли писна да си правите кумири кучета от интернет
само пишете пишете спорите праите се на най -големите разбирачи ама като стане въпрос за вашите кучета...

Вход

Горе
Цитиране +