Немски дог
Публикувано: 24 July 2008 - 10:17 PM
Цитат
Естествено, че не... ;)
Публикувано: 24 July 2008 - 11:50 PM
Публикувано: 24 July 2008 - 11:54 PM
Публикувано: 25 July 2008 - 01:43 AM
Във форумите на дог.бг се пише на кирилица!! И май трябва да употребиш преизказно наклонение, защото не си бил свидетел на случката...
Мод
Публикувано: 25 July 2008 - 06:34 PM
Цитат
Цитат
Естествено, че не...
кучето е прекрасно обаче направо вдъхва респект ;)
а за поста ми по-горе просто се пошегувах не го приемайте лично ;)
Няма проблем, въобще не го приемам лично...просто кучето е на известен полски развъдник, чиито стопани пишат на нашия форум и не бих искала да ги поставям в неудобна ситуация. ;)
Публикувано: 26 July 2008 - 11:00 AM
Цитат
Във форумите на дог.бг се пише на кирилица!! И май трябва да употребиш преизказно наклонение, защото не си бил свидетел на случката...
Мод
Драги ivelin9021
честно да Ви кажа смятам поста Ви за напълно излишен!
На всички нормални стопани на кучета им е напълно ясно че поведението и възпитанието на питомците зависи до голяма степен от самите хора!Така че отправете, моля упреците си лично към собствениците на агресивните кучета,за които говорите, а не към породата като цяло.
Също така е всеизвестно, че агресивни екземпляри има много повече сред дребните породи,отколкото сред едрите и това е именно защото собствениците на дребни кучета влагат много по-малко усилия в тяхното възпитание и обучение.
Нашите кучета също бяха нахапани от агресивен фокс териер,но не занимаваме с това форумите!
Не желая темата за породата немски дог да се превръща в говорилня!
Поздрави:)

Geenie Goldfire Liberte
Публикувано: 26 September 2008 - 10:05 PM
Публикувано: 27 September 2008 - 01:16 AM
Цитат
Много благодарности за комплиментите и поздравите !
Дано се виждаме и по-често занапред !!!

Geenie Goldfire Liberte
Публикувано: 29 October 2008 - 08:55 PM
Цитат
от тук

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 November 2008 - 04:50 PM
Примерно при някакво нападение срещу него, конфронтация и т.н.
А при влизане на чудж човек в къщата да кажем, когато кучето е само там ?
Интересно ми е, защото съм бил малко в контакт с такова куче, впечатлението ми е много добро за, но все пак доколкото знам има нещо охранително като цяло в породата ?
Публикувано: 24 November 2008 - 05:04 PM
Публикувано: 24 November 2008 - 05:25 PM
Публикувано: 24 November 2008 - 06:39 PM
За да дам и аз някаква информация - не искам да правя от немски дог куче пазач, просто ми е интересно, а някога живот и здраве ако си взема такова куче все пак да съм запознат и с тази му страна, а дано никога не се налага да я показва ;)
Мерси много
Публикувано: 24 November 2008 - 07:36 PM