Dog.bg Форуми : Немски дог

Към съдържанието

БНК Немски дог

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Немски дог

#41 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 May 2007 - 09:51 PM

НУБИС и ТЕКИЛА

Качена снимка
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#42 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2007 - 12:41 PM

Цитат

Цитат

Всички кучета са прекрасни!!!

Искам само да попитам, в главната страница на дог.бг, в галерията "кучета" аз ли съм сляп bl) или порода Немски дог не фигурира в падащото меню?!

Miro,
виж тук, макар че това е само една маааааааалка част от снимките. Повечето са на страниците на темата Немски дог. Но ти всъщност знаеш wink
Поздрави!

Да! Но във фотогалерия, а не във породите cl)

#43 Потребителят е офлайн   Arrow Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 11:57 AM

CACIB Subotica, 20. Maj 2007.

Najlepsi mlad, najlepsa zenka i najlepsi muzjak:

Zazou from Valvasor's Land (mladi-15 meseci)
Pamella A. from Valvasor's Land (zenka)
Heartbreaker from Valvasor's Land (muzjak i BOB)

Zazou i Hart:

Качена снимка

Качена снимка

Zazou:

Качена снимка

#44 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 24 May 2007 - 07:48 PM

Един смешен клип... l)

http://www.youtube.com/v/50cldZDHuGw

#45 Guest_di4inka_*

• Група: Гости

Публикувано: 25 May 2007 - 12:02 PM

Цитат

NERON

Качена снимка

здравейте!искам да ви попитам как да надебелее немският ми дог.отскоро имам такова куче и незнам с какво да го храня и как да надебелее.ако някои има идея нека ми пише на soseto@abv.bg

#46 Потребителят е офлайн   di4inka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 May 2007 - 12:41 PM

здравейте!аз отскоро имам немски дог и мога да кажа че това куче наистина е много интелигентно,умно,красиво и се държи наистина по някакъв величествен начин.много е темпераментно и игриво.моето е на 3 години и ми го подариха,но е много слабо.искам да попитам хората които имат същата порода да ми кажат с какво ги хранят и как да понадебелее поне малко?за съжаление нямам снимка да ви кача но по натам ще го снимам и ще кача.надявам се да можете да ми помогнете.пишете на e-mail soseto@abv.bg предварително благодаря

#47 Потребителят е офлайн   di4inka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 May 2007 - 02:23 PM

здравейте!може ли някои да ми каже как да приуча немският си дог да свикне с мен защото го взех наскоро от една жена и е на 3 години?и още един вапрос с какво да го храня и по колко да му давам?колко време му е нужна на ден разходка?предварително благодаря!можете да ми пишете на soseto@abv.bg

#48 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 26 May 2007 - 12:59 PM

Цитат

здравейте!аз отскоро имам немски дог и мога да кажа че това куче наистина е много интелигентно,умно,красиво и се държи наистина по някакъв величествен начин.много е темпераментно и игриво.моето е на 3 години и ми го подариха,но е много слабо.искам да попитам хората които имат същата порода да ми кажат с какво ги хранят и как да понадебелее поне малко?за съжаление нямам снимка да ви кача но по натам ще го снимам и ще кача.надявам се да можете да ми помогнете.пишете на e-mail soseto@abv.bg предварително благодаря

Не е нужно да правиш нещо по-специално, за да свикне кучето с тебе - просто го обичай, гали го повече и го води на повече разходки - минимум по час, два пъти на ден /общо 2 часа/...това е минимума d)

Колкото до надебеляването - това зависи естествено то храната. С какво е хранен преди да го вземеш? От колко време кучето е при тебе? Мога да ти отговоря, когато получа отговор на тези въпроси l)

#49 Потребителят е офлайн   di4inka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 04:04 PM

Цитат

Цитат

Не е нужно да правиш нещо по-специално, за да свикне кучето с тебе - просто го обичай, гали го повече и го води на повече разходки - минимум по час, два пъти на ден /общо 2 часа/...това е минимума d)

Колкото до надебеляването - това зависи естествено то храната. С какво е хранен преди да го вземеш? От колко време кучето е при тебе? Мога да ти отговоря, когато получа отговор на тези въпроси l)

здравейте.кучето е при мен от края на месец април.хората от които го взех ми казаха че са го хранили с това което те ядат,но това означава че майка ми трябва да готви допълнително,което е почти невъзможно защото работи по цял ден и няма време.затова искам да ми кажете с каква купешка храна мога да го храня и по колко да му давам?кучето не е претенциозно яде абсолютно всичко дори и хляб.е надявам се сега вече да можете да ми отговорите.предварително благодаря.

#50 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 04:41 PM

Не е полезно за един дог да яде само "човешка" храна - то за това е и слаб.
Но ти правилно се насочваш към "купешката" храна. Хубаво е да поема около 1 килограм кучешка суха храна /гранули/, съдържаща около 26-28 % протеини от качествена вносна фирма. Не препоръчвам българска суха храна. По такъв начин догът не само ще напълнее, но и ще бъде хранен правилно. Към нея може да добавяте и малко месо и зеленчуци - например 80% суха храна и 20% месо и сурови зеленчуци - морковите са най-добри / 800гр суха храна, 200 грама месо и зелнчуци /. Сухата храна излиза по-евтино, ако се купува наедро - един чувал струва средно 60-70 лева и ще е достатъчен за месец /25 килограмов/.
Между другото, всеки друг начин на хранене с готвена, "човешка" храна излиза по-скъпо за месеца.

ВАЖНО:
1. Ако догът не е хранен досега със суха храна, вкарвайте я ПОСТЕПЕННО в менюто - например първите 2 дни само по 200гр, вторите 2 дни - по 300 и така , докато стигнете до 800гр/ 1 килограм.
2. Разделяйте дневната порция на два приема - сутрини и вечер.
3. Кучето да не пие вода и да не излиза на разходка 1 час преди и 2 часа след ядене.
Тези три изисквания са задължителни с оглед здравето на дога - предпазват от подуване и превъртане на стомаха.

Проверете дали е обезпаразитен - кога са му давали препарати срещу вътрешни паразити - тении и глисти.

УСПЕХ!!

#51 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 05:58 PM

Наистина ли живеят много кратко? Толкова е жалко.
Веднъж в мелник беше дошъл един немец и аз естествено се поинтересувах от кучето му, което беше немски дог и той с голяма гордост ми каза, че е на 11 години и каза, че бил много обичлив = ). Ще ви пусна снимка, която направих на нашия малчо (улично куче, което сега живее при баба и дядо в Мелник) и на немския дог = ). Много мила снимка се получи = ) w)
User's Signature

В приятелството няма породи!

#52 Потребителят е офлайн   di4inka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 06:54 PM

много ви благодаря.обезпаразитяван както си трябва тези неща ги знам.просто се интересувах за храненето.а какво месо трябва да му давам-пилешко,телешко?другото което искам да знам е колко пъти на ден трябва да се разхожда и по колко време?

#53 Потребителят е офлайн   di4inka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 07:03 PM

извинявам се че пак ви безпокоя с моите въпроси,но просто не разбирам много от тази порода.можете ли да ми кажете къде мога да си намеря женска за създаване на поколение?моят дог няма родословие защото не са му вадили когато са го взели,но 100% е чистокръвен.ако има някой желаещ за поколение нека пише във форума аз съм от град мездра

#54 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 08:51 PM

Цитат

много ви благодаря.обезпаразитяван както си трябва тези неща ги знам.просто се интересувах за храненето.а какво месо трябва да му давам-пилешко,телешко?другото което искам да знам е колко пъти на ден трябва да се разхожда и по колко време?

За разходките вече отговорих по-нагоре.
Пилешкото месо е по-добро.
Относно развъждането - не е нужно да се развъждат всички кучета. За него ще е достатъчно да го обичате. С развъждането се занимават само специалисти.

#55 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 11:32 PM

w) w) w)

Прикачени файлове

#56 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 11:33 PM

l) l)

Прикачени файлове

#57 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 11:40 PM

r)

Прикачени файлове

#58 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 11:41 PM

r) r)

Прикачени файлове

#59 Потребителят е офлайн   somebody Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2007 - 11:42 PM

w)

Прикачени файлове

#60 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2007 - 03:19 AM

WOW, Ибис w) !! Изглежда страхотно!! somebody, как сте?

• (13 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни