- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
летни неволи
Публикувано: 26 April 2007 - 03:05 PM

www.infidance.com
Публикувано: 26 April 2007 - 04:01 PM
Цитат
Фронтлайн спот-он само опаковката му е синя,а на Фронлайн Комбо е зелена,но препарата и в двата случая е безцветен.

Ветеринарен кабинет "Д-р Цонев"
гр.Варна, ул."Пейо Яворов" 38
GSM 089 8761905:087 8761905
http://www.d-rtsonev.info
Публикувано: 26 April 2007 - 04:05 PM
Аз за мойто куче съм доволна от пудрите и каишките на Баер, Адвантик мисля следващия месец да го изпробвам. Останалите не считам за достатъчно ефикасни при моето куче.
А цената няма почти никакво значение, само препарата да си върши работата, защото определено ако не я свърши може да докара много бели.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 26 April 2007 - 05:51 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 April 2007 - 09:31 PM

Публикувано: 26 April 2007 - 10:17 PM
Цитат
Не разбрах какво те интересува-кой препарат ще ти помогне или кой ще подхожда на очите на кучето ти.

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 26 April 2007 - 10:53 PM
П.п. Извинявам се на модовете за офф-а, но просто ми омръзна вече.

Публикувано: 27 April 2007 - 06:18 AM
Публикувано: 27 April 2007 - 10:02 AM
Публикувано: 27 April 2007 - 10:25 AM

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 27 April 2007 - 10:54 AM
Публикувано: 27 April 2007 - 10:58 AM
Публикувано: 27 April 2007 - 12:41 PM
Цитат
Как FRONTLINE унищожава бълхите и кърлежите ?
FRONTLINE няма системно действие т.е. той не преминава в кръвообръщението на третираните животни. FRONTLINE действа при контакт с паразитите. За да умрат те не трябва да смучат кръв от животните. След прилагането на FRONTLINE активната му съставка фипронил се натрупва в мастните жлези от където заедно с мастния секрет се отделя по дължината на косъма. При контакт на паразитите с козината фипронил преминава през обвивката им. В паразита фипронил се свързва специфично с рецепторите за основния нервен транмитор при безгръбначните животни гама амино маслената киселина. По този начин се блокират хлоридните канали, повлиява се предаването на нервните импулси. Паразита изпада в състояние на свръхвъзбудимост и умира.
FRONTLINE не предпазва от захващане на кърлежи по кожата, но ги унищожава за 24 до 48 часа, като намалява опасността от предаване на болести. Предаването от кърлежите на гостсоприемника на причинителите на заболявания става предимно през втората фаза на насмукване с кръв. Тази фаза започва 24-48 часа след прикрепването на кърлежа към животното.
p.s. Редовете са извадени от интернет www.sambs.bg и нямат за цел реклама на дадения продукт, просто поясняват принципа на действие на тези препарати.
Нека ме простят всички ветеринари за проявеното понякога от мен невежество, но и нямам намерение да влизам в словестни дуели.

www.infidance.com
Публикувано: 27 April 2007 - 10:10 PM
един познат казва, че за 10 дни откакто ветеринарния е накапал кучето му с Frontline е открил 3 забити живи кърлежа. За ваденето на всеки от тях е дал по 5.00 лв. Е тогава какво излиза - на месец плащаме по 15.00 лв. за Frontline, a след това още за 10 дни даваме 15 лв. да си събираме живите кърлежи.... a)
Публикувано: 27 April 2007 - 10:35 PM
Цитат
един познат казва, че за 10 дни откакто ветеринарния е накапал кучето му с Frontline е открил 3 забити живи кърлежа. За ваденето на всеки от тях е дал по 5.00 лв. Е тогава какво излиза - на месец плащаме по 15.00 лв. за Frontline, a след това още за 10 дни даваме 15 лв. да си събираме живите кърлежи.... a)
Кърлежа се забива, смуче и после пада (когато кучето е третирано с Фронтлайн).
Въпроса е, че май няма препарат, който да ги отблъсква - да не се стига до качване и смукане.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 April 2007 - 11:00 PM
За Адвантикс твърдят производителите, че има репелентно действие.

Публикувано: 27 April 2007 - 11:41 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »