Цитат
От немалко време следя темата с интерес и ми е наистина приятно от видения снимков материал до тук. Излъчват топлина, навяват спомени, пренасят ме в едно хубаво и безгрижно време......носталгия.
Mad Max браво за труда, който полагаш.
Много уважавам и ценя труда и на Стефан Попов и ми е крайно неприятно, когато се водят нечестни виртуални дуели особено с удари под кръста. Няма да визирам никого, но като страничен наблюдател мнението ми е че от тези удари няма полза. Назад в темата четох едно хубаво предложение, което за жалост е трудно постижимо, но ако стане вероятно ще бъда огромна победа за България като цяло. За тези кучета които ви приличат на санбернар, кавказец, САО и т.н не ви ли е хрумвало, че може да се направи ДНК тест?
Примерно набелязани кучета от двата лагера оприличавани на друга съществуваща порода не е ли най лесно да се докаже дали са аборигени чрез ДНК тест?
Откровено казано и представа си нямам дали може да се извърши в БГ или колко струва, но мисля, че държавата би дала средства за това, ако е толкова скъпо и дори аз бих дал пари за тази кауза.
А защо не теста да постави началота на едно ново бурно и славно начало на славна порода български кучета :blink:
Кonak,много си прав за ДНК теста.Тук не става въпрос за доказване на истината.Борбата е за доказване кой е по-по най..Това е големия проблем.
Трудно постижимото предложение което си чел по-назад,е много лесно осъществимо.
Сядът бившите приятели,които преди време са тръгнали заедно по-този наистина
труден път,стискат си ръцете,преглъщат някой неща от миналото,щото ако няма компромис за какво говорим тогава.Всеки от тях е дал много от себе си,и всеки от
тях може да бъде лидер,но лидерът трябва да е един.Хрумна ми идея,как да изберът
лидер най лесно,жребий бре господа.Това го казвам на шега.
Пусти Български ИНАТ,най големия виновник,но за мен това е истината.... :kisel: