Dog.bg Форуми : Фотогалерия на Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (468 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на Каракачанското куче

#1081 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 February 2008 - 11:18 PM

Цитат

Цитат

И специално в твоя чест Чинаре,
Зорка от р-к Бурен..
За мен Кучка с Уникално излъчване.. /макар и само от снимки да съм я виждала/

Не съм много сигорен,но тя Уникалната Зорка майче излезе от Сенокос,преди да отиде в
развъдник Бурен,благодарение на мен,че я открих в един неграмотник.В момента има двама нейни синове в Сенокос,може и да ги кача в галерията ако проявите интерес. :blink:

Качи ги, ако обичаш. Проявявам интерес. И сподели, кой е бащата, чие е решението кучката да се заплоди на него..

"МАЙЧЕ" - Какво искаш да кажеш с това? Обясни. Живяла ли е в Сенокос? От кога до кога? При кого? Каквото се сетиш и каквото знаеш..
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1082 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 11:27 PM

От немалко време следя темата с интерес и ми е наистина приятно от видения  снимков материал до тук. Излъчват топлина, навяват спомени, пренасят ме в едно хубаво и безгрижно време......носталгия.
Mad Max браво за труда, който полагаш.
Много уважавам и ценя труда и на Стефан Попов и ми е крайно неприятно, когато се водят нечестни виртуални дуели особено с удари под кръста. Няма да визирам никого, но като страничен наблюдател мнението ми е че от тези удари няма полза. Назад в темата четох едно хубаво предложение, което за жалост е трудно постижимо, но ако стане вероятно ще бъда огромна победа за България като цяло. За тези кучета които ви приличат на санбернар, кавказец, САО и т.н  не ви ли е хрумвало, че може да се направи ДНК тест?
Примерно набелязани кучета от двата лагера оприличавани на друга съществуваща порода не е ли най лесно да се докаже дали са аборигени чрез ДНК тест?
Откровено казано и представа си нямам дали може да се извърши в БГ или колко струва, но мисля, че държавата би дала средства за това, ако е толкова скъпо и дори аз бих дал пари за тази кауза.
А защо не теста да постави началота на едно ново бурно и славно начало на славна порода български кучета  :blink:

#1083 Потребителят е офлайн   bat_ico Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 11:50 PM

Цитат

Цитат

Зорка от р-к Бурен..

Не съм много сигорен,но тя Уникалната Зорка майче излезе от Сенокос,преди да отиде в
развъдник Бурен,благодарение на мен,че я открих в един неграмотник.В момента има двама нейни синове в Сенокос,може и да ги кача в галерията ако проявите интерес. :blink:

Добре че излезе от Сенокос, та да видим и ние едно хубаво куче. ;D ;D

#1084 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 12:00 AM

[quote author=Mad Max link=topic=8056.msg346498#msg346498 date=1203023919]
[quote author=SHOMBA link=topic=8056.msg346495#msg346495 date=1203023545]
[quote author=Mad Max link=topic=8056.msg346448#msg346448 date=1203019603]
Зорка от р-к Бурен..
[/quote]
[/quote]

Качи ги, ако обичаш. Проявявам интерес. И сподели, кой е бащата, чие е решението кучката да се заплоди на него..

"МАЙЧЕ" - Какво искаш да кажеш с това? Обясни. Живяла ли е Сенокос? От кога до кога. При кого. Каквото се сетиш и каквото знаеш.
[/quot
        Момчето се казва Сашо,от Сенокос е,може би повече от година,две стоя при него.
Подробности чак кой е взел решение,кой е бащата не зная,щото кучката не представляваше интерес за мен.Беше много дребна и гуджа.Можеш да питаш КК-те от
Добрич за повече подробности."МАЙЧЕ"-още веднъж подчертавам,че не съм "сигорен" ,че
е излязла от Сенокос.За синовете,ще ги кача,щото ме молиш много учтиво,което не е в
твоя стил,също и като обещаеш нещо да не го изпълниш,става въпрос за обещаното на
Таро-68 за Добрич.За разлика от теб аз ще го изпълня,но първо трябва да ги снимам. :palec:
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#1085 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 08:34 AM

Цитат

От немалко време следя темата с интерес и ми е наистина приятно от видения  снимков материал до тук. Излъчват топлина, навяват спомени, пренасят ме в едно хубаво и безгрижно време......носталгия.
Много уважавам и ценя труда и на Стефан Попов и ми е крайно неприятно, когато се водят нечестни виртуални дуели особено с удари под кръста. Няма да визирам никого, но като страничен наблюдател мнението ми е че от тези удари няма полза. Назад в темата четох едно хубаво предложение, което за жалост е трудно постижимо, но ако стане вероятно ще бъда огромна победа за България като цяло. За тези кучета които ви приличат на санбернар, кавказец, САО и т.н  не ви ли е хрумвало, че може да се направи ДНК тест?
Примерно набелязани кучета от двата лагера оприличавани на друга съществуваща порода не е ли най лесно да се докаже дали са аборигени чрез ДНК тест?
Откровено казано и представа си нямам дали може да се извърши в БГ или колко струва, но мисля, че държавата би дала средства за това, ако е толкова скъпо и дори аз бих дал пари за тази кауза.
А защо не теста да постави началота на едно ново бурно и славно начало на славна порода български кучета  :blink:

Кonak,много си прав за ДНК теста.Тук не става въпрос за доказване на истината.Борбата е за доказване кой е по-по най..Това е големия проблем.
Трудно постижимото предложение което си чел по-назад,е много лесно осъществимо.
Сядът бившите приятели,които преди време са тръгнали заедно по-този наистина
труден път,стискат си ръцете,преглъщат някой неща от миналото,щото ако няма компромис за какво говорим тогава.Всеки от тях е дал много от себе си,и всеки от
тях може да бъде лидер,но лидерът трябва да е един.Хрумна ми идея,как да изберът
лидер най лесно,жребий бре господа.Това го казвам на шега.
          Пусти Български ИНАТ,най големия виновник,но за мен това е истината.... :kisel:
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#1086 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 15 February 2008 - 01:18 PM

Цитат

Konak, като цяло сьм сьгласен с теб , с това че добрия тон понякога липсва а не трябва да е така.Но знаеш каде живеем , някои хора казват на това / манталитет /. Относно ДНК теста , не сьм сигурен. и знаеш ли защо - защото кои ще каже това е чистото куче, че то да е база сравнение.КОИ е човека които е живял 200-300год. примерно че да каже. а иначе има думи като ....ЕТО ТОВА Е....ИДВА ОТ....ЧИСТО....СТАРО..., а за старо може защото и те като всичко живо стареят и умират.А за това да се сьбират пари, предполагам ако има начин всеки ще даде. Наи малкото ще покаже колко даржи за породата и на дела а не само на думи. :blink:

#1087 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 04:45 PM

Цитат

Само така трябва да стане с ДНК тест. ;D
Но не искат щото знаят, че кучетата са им КРЪСТОСКИ и вече няма от къде да вземат истински.
:yahoo: :yahoo: :yahoo:

#1088 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 05:02 PM

Цитат

Но не искат щото знаят, че кучетата са им КРЪСТОСКИ и вече няма от къде да вземат истински.
Става въпрос за кучетата от БОК. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Кои не иска?

#1089 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 05:08 PM

Цитат

Цитат

:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Кои не иска?
Що тогава не го направят.
Според мен който иска да прави развъдник за такива кучета трябва да си направи тоя ДНК тест  на кучетата си и тогава да бъде признат развъдника му.
Ето една кучка от мен. ;D
Качена снимка
Качена снимка

#1090 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 06:46 PM

aborigen,
разкажи повече за тази кучка!  :palec:
Как се казва? Жива ли е? Откъде е? Потомци има ли? Работна ли е?
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1091 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 06:54 PM

Цитат

aborigen,
На горните постове бях написал,  че се отнася за БОК.Защо модернатора ми променя постовете. :angry: :angry: :angry:
Жива е.Това е тая кучка където ме пита за сивото куче.
Кучката е АБОРИГЕННА.

#1092 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 06:57 PM

Цитат

Цитат

aborigen,
Кучката е АБОРИГЕННА.

До сега имала ли е поколения? Имаш ли снимки? На колко години е? Откъде се е появила?

пс. Дано да се случи мерака ти и всичко да е наред! Живи и здрави!  :palec:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1093 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 07:04 PM

Цитат

Цитат

Цитат

aborigen,
Кучката е АБОРИГЕННА.

До сега имала ли е поколения? Имаш ли снимки? На колко години е? Откъде се е появила?

пс. Дано да се случи мерака ти и всичко да е наред! Живи и здрави!  :palec:
Тука от нашия район си е.
Мойте кучета всички са работни.
На 10години е.

#1094 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 07:09 PM

Кога роди? Колко кутрета /мъжки, женски/? Избра ли вече кое да си оставиш? Снимал ли си го?  :blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1095 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 07:22 PM

Цитат

Кога роди? Колко кутрета /мъжки, женски/? Избра ли вече кое да си оставиш? Снимал ли си го?  :blink:
Тия кутрета са от предишно кучило. ;)
Искам да оставя женско, а тя кучи само мъжки и само по три. ;D
Ето ти една друга кучка. ;)
Качена снимка
Качена снимка

#1096 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 07:30 PM

Ето едно АБОРИГЕНО куче все още живо. ;D
Качена снимка

#1097 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 07:50 PM

по погрешка пуснах този пост  :blink:

#1098 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 09:58 PM

Абориген ,тя и тази е жива бре,що се правиш ,че не я забелязваш,от твоя краи е. Може и роднина да е на голото ти кучепо текезесарска линия.

#1099 Потребителят е офлайн   aborigen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 10:10 PM

Цитат

Абориген ,тя и тази е жива бре,що се правиш ,че не я забелязваш,от твоя краи е. Може и роднина да е на голото ти кучепо текезесарска линия.
Стия големи уши май е от вашия край. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#1100 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2008 - 10:16 PM

Цитат

Стия големи уши май е от вашия край. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Не ,не е ,точно от твоя краи е ,от Говедарци е.

• (468 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни