Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 05 March 2008 - 03:42 PM
Цитат
Цитат
абе ще я оправим ама кога ;D ;D ;D
[glow=red,2,300]МОД, КЕФИШ ЛИ СЕ ДА ОСТАВЯШ ТАКИВА ПОСТОВЕ ПО ЦЕЛИ ДНИ И ВЕЧЕРИ, ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕМИНЕ НА ДРУГАТА СТРАНИЦА?[/glow]
МОД:И какво му е на поста,че ще оправел брадата?Не започвай пак,досега всичко вървеше добре.За моя кеф не бери грижа.
[glow=red,2,300]Мод, нещо ми триеш поста.. Кажи това не е ли твоя работа? Да контролираш някакъв елементарен ред?[/glow]
МОД:КАКВО МУ Е НА РЕДА?ПРЕСТАНИ ДА ПОУЧАВАШ ПИШЕЩИТЕ И МОДЕРАТОРИТЕ!
[move][glow=red,2,300]"ЧИСТОТАТА НОСИ ЗДРАВЕ НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ!"[/glow][/move]
;D :pionercheta:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 05 March 2008 - 09:09 PM
Мерси за поздравите Мад и снимката на даскала ми :->)
Публикувано: 05 March 2008 - 09:26 PM
Цитат
Дънди,Мад,както винаги най-хубавите снимки. :->)
Публикувано: 05 March 2008 - 10:07 PM
5 червено шарени съм пускала да сега в галерията,не се сещам за кое питаш.
Публикувано: 05 March 2008 - 10:19 PM
Ако е за това,то вече не е между живите :(
Публикувано: 05 March 2008 - 10:35 PM
Мечката -Мечкул,куче за което като се сетя и.......Куче на което да разчиташ на 100% в планината.Живота си даде но не се предаде.Поклон пред такива животни :'(Остави ни 3 сина,дано наследят от него характера му
Публикувано: 05 March 2008 - 11:22 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Не интересно и хубаво а уникално :palec:
Всички животни сме уникални сами по себе си. :samodovolen:
Така е ,Mad Max е интелигентна :yahoo:,жалко,че има барикада и те са от другата страна :-....Между другото ,голяма част от българите изобщо на правят разлика между Каракачанка и БОГ, и не разбират смисъла на спора за породата ,но да оставим на професионалистите да се разберат,надяваме се.......,а ние неразбиращите ще чакаме мечтаната Българска порода :yahoo: да се обедини :blink:!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!