Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 24 March 2008 - 10:09 PM
Имам,той не му е син,а внук.
Публикувано: 24 March 2008 - 10:16 PM
Тоя също му е внук,на 1г. и 3 мес. е
Публикувано: 24 March 2008 - 10:47 PM
Благодаря,той няма друг избор освен да ги гони :blink:
Публикувано: 27 March 2008 - 02:39 PM
[quote author=Bajur link=topic=8056.msg372007#msg372007 date=1206537268]
Данди имаш ли поколение от черно гривия,който много а много харесвам. :->)
[/quoteНе,той вече не е при нас.Додохме го на един приятел в нужда :(
Данди имаш ли поколение от черно гривия,който много а много харесвам. :->)
[/quoteНе,той вече не е при нас.Додохме го на един приятел в нужда :(
Публикувано: 27 March 2008 - 06:31 PM
Цитат
даи да видим львчо краи стадото ;)
да и до него пусни онова с черното с големите очи ,много ме кефи

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 27 March 2008 - 06:41 PM
да кажи му пепи и аз искам да знам

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 27 March 2008 - 06:45 PM
Цитат
Цитат
на кои?

Публикувано: 27 March 2008 - 06:47 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
на кои?
добре....джонсън пусни бе

Публикувано: 27 March 2008 - 06:50 PM
видя ли как му казах ся пусни ти ония
:"бабо защо са ти толкова големи ичите ,за да те виждам по добре".... .еи затва ме кефи тва куче нищо неможе му убегне от погледа,предполагам,запази я тая кръв няма вече с такъв остър поглед кучета
:"бабо защо са ти толкова големи ичите ,за да те виждам по добре".... .еи затва ме кефи тва куче нищо неможе му убегне от погледа,предполагам,запази я тая кръв няма вече с такъв остър поглед кучета