Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 01 April 2008 - 06:12 PM
благодарско вано ......те така се съхранява куче

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 01 April 2008 - 07:10 PM
то асъл така ама аз съм бил в поточница ,землището му е половината в резервата сигурно а вълците там раждат необезпокоявани ......няма да останат безработни мъниците ,да видим ся кои джинс ще се изложи или докаже ?предложения от коя линия са малките имаш ли данди?

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 01 April 2008 - 07:12 PM
Не Нямам,много са малки и не ги оприличавам на никой джинс
Публикувано: 01 April 2008 - 08:01 PM
Кучето се казва Магер,8-9год.Син е на Буян Каракитан и внук на Китан.Отличен работник
Публикувано: 02 April 2008 - 07:13 PM
Цитат
то асъл така ама аз съм бил в поточница ,землището му е половината в резервата сигурно а вълците там раждат необезпокоявани ......няма да останат безработни мъниците ,да видим ся кои джинс ще се изложи или докаже ?предложения от коя линия са малките имаш ли данди?
Аз имам предложение за произхода им.
Хубав. ;D
А иначе снимките май не са на истинските кутрета.
Публикувано: 02 April 2008 - 09:50 PM
Цитат
Цитат
;)
:->),бяхме по вашия край и гледах по поляните да мерна жена със стадо,но нямаше,пиши от къде си точно,защото скоро ще ходя на Пампорово пак и може да се видим,много ни е красива Родопа :->)
Публикувано: 02 April 2008 - 10:49 PM
Цитат
Здравейте!
Моля ви за мнение за това куче. Нямам много информация за произхода му, на около 1 г е.
Моля ви за мнение за това куче. Нямам много информация за произхода му, на около 1 г е.
Представете "малкото" инфо, с което разполагате.
Или изчакайте кучето ви да навърши зрялост 3-4г. и се обърнете към специалист.
Всъщност.. в какво направление ви интересува мнението на участниците?
Екстериорно /дали съответства или не на стандарта на каракачанското куче/?
:blink:
Живи и здрави!

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 02 April 2008 - 10:54 PM
Мад,една женска специално за теб
Публикувано: 02 April 2008 - 10:57 PM
Благодаря! Тазгодишна снимка?! Любимата ми шарка - има двойни очи, като мене :wub: Дай по-отблизо, ако имаш такива снимки, моля.. :blink:
...
Едно птиче ми каза за твоята кучка. ;) Дано всичко мине успешно! Стискам палци и чакам с нетърпение.. :blink:
пс. Магер е много хубав! Радвам се че съм го виждала няколко пъти наживо.. Успях да си изградя мнение за него. Прави ми впечатление, че все го хващаш в поза преди или след или по време на сядане.. /някак си сбива тялото/ Така ми е мерак да му видя снимка като изкачва някоя бърчина, или тича по нея надолу.. Пак да ми изпълни душата!
Има много "примитивна" тиква и разкошен цвят. Много ме радва формата му, широките гърди, излъчването, безотказността. Така си представям и Буян.
Жив и здрав да ти е, дънди! Та да му се радваме!
:wub:
Забележи приликата в линиите на профилите на главите :
/с едно уточнение - туркменските кучета са доста стари на снимките и въпреки това/
...
Едно птиче ми каза за твоята кучка. ;) Дано всичко мине успешно! Стискам палци и чакам с нетърпение.. :blink:
пс. Магер е много хубав! Радвам се че съм го виждала няколко пъти наживо.. Успях да си изградя мнение за него. Прави ми впечатление, че все го хващаш в поза преди или след или по време на сядане.. /някак си сбива тялото/ Така ми е мерак да му видя снимка като изкачва някоя бърчина, или тича по нея надолу.. Пак да ми изпълни душата!
Има много "примитивна" тиква и разкошен цвят. Много ме радва формата му, широките гърди, излъчването, безотказността. Така си представям и Буян.
Жив и здрав да ти е, дънди! Та да му се радваме!
:wub:
Забележи приликата в линиите на профилите на главите :
/с едно уточнение - туркменските кучета са доста стари на снимките и въпреки това/

Вълк вълка не хапе.