Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 04 April 2008 - 06:10 PM
...и двамата пускате чобански кучета ма на стартера са невивдли синджир дива работа чак на физиономиите им се изписало ,някак си естествени са му ,такива си ги тача с недостатъците в екстериора даже

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 04 April 2008 - 06:11 PM
Цитат

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 04 April 2008 - 07:36 PM
МОД:И ДВАМАТА СЪМ ВИ ИЗТРИЛ,НИКОЙ НЯМА ДА ТОЛЕРИРАМ! И ДВАМАТА ИМАТЕ ПРЕДОПРЕЖДЕНИЕ,ЗА РОФШАН Е ВТОРО!

Публикувано: 04 April 2008 - 07:45 PM
пп и друго незнам колко пъти си го предупредил обаче досега да беше навъртял за десет бана за всеки пост в които съм му пращал целувки или смяташ че са нормални ?щото повечето си ги оставяш?тва ли ти е тактиката да чакаш да му отговоря?

Публикувано: 04 April 2008 - 09:27 PM
Цитат
Това,са перфектните условия за отглеждане на куче-ръждиво синджирче,мръсни ''прибори'' изпоцапани в калта...мизерия,вързани за някоя барака!
КУЧЕТО МЕЧТА! :wub:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 04 April 2008 - 09:33 PM
Язък за хубавото куче!
Трябва да се спаси на всяка цена!
Ето аз ще предложа да и го вземем на Дънди и ще му осигуря хубаво място къде да живее. И синджира му ще е лъснат и приборите чисти.
Давай да го спасяваме!
;D
Публикувано: 05 April 2008 - 12:23 AM

Публикувано: 05 April 2008 - 12:25 AM
Да напълним окото дълбоко.
Публикувано: 05 April 2008 - 08:30 AM
Цитат
Имащ ли му и други снимки и би ли
споделила с нас кои са му родителите ?
Публикувано: 05 April 2008 - 08:48 AM
Цитат
Цитат
Това,са перфектните условия за отглеждане на куче-ръждиво синджирче,мръсни ''прибори'' изпоцапани в калта...мизерия,вързани за някоя барака!
КУЧЕТО МЕЧТА! :wub:
Публикувано: 05 April 2008 - 08:53 AM
Цитат
Да напълним окото дълбоко.
Публикувано: 05 April 2008 - 02:14 PM
Цитат
Язък за хубавото куче!
Трябва да се спаси на всяка цена!
Ето аз ще предложа да и го вземем на Дънди и ще му осигуря хубаво място къде да живее. И синджира му ще е лъснат и приборите чисти.
Давай да го спасяваме!
;D
голяма дума да не казвам обаче ....виждал съм куче де умря при подобно ,хубаво място.мисля че умря от мъка по "мизерията" а може да е и от чистия синджир .а може да е и от прекаленото внимание което му обръщаха хората ,допреди това знаеше само "ситир ба" аман заман потупквне по главата ,и то едно тупкане като че го полагат,ама след това доволно врътваше опашка ,може би му липсваше качамака сутрин .незнам странна работа .сигурно не е бил роден за куче ....приличаше на лъв в клетка ,нищо не бе останало от гордото животно ,което вървеше с овцете ,може би нетрябваше да се смиляват над него и да го бяха пратили на заколение със стадото ,така щеше да си ми остане в спомените само онова мизерното и гордо животно
басирам се че на това куче ако му отделят чиста и спретната колибка покраи кошарата ,без да го връзват ще иде да легне сред лаиняната кошара при овцете
и все пак не се сърдете на момчето тои неможе да види това което вие сте видели ,предстваите му за куче са просто различни ,странни сме му повече отколкото тои на нас ,все пак вие сте виждали и този начин на живот
пп ....йордан тва е чобанско куче не бок
пп2 данди в тази поза ми прилича (тва бяло червеното)на онова от старите ленти ,я го пусни редом ако можеш и твоя стария от аватара

Публикувано: 05 April 2008 - 03:43 PM
Публикувано: 05 April 2008 - 03:46 PM
а инак този е от каракитан нали?и е син или внук на онова което господин Атансов бе изкарал от някво списание барабар с едно гораново за да "докаже" разликата

Публикувано: 05 April 2008 - 04:51 PM
Цитат
а инак този е от каракитан нали?и е син или внук на онова което господин Атансов бе изкарал от някво списание барабар с едно гораново за да "докаже" разликата
Публикувано: 05 April 2008 - 05:20 PM