Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 21 April 2008 - 11:30 PM
Цитат
А този 11 месечен юнак ми е в къщата :yahoo:.

:blink:

:blink:
Еее,направо ме уби ;) с тази снимка :blink:.Следващият път като дойда във Велинград,задължително ще се обадя да ми покажеш цялата кучешка група :yahoo:!!!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 22 April 2008 - 06:22 AM
Горан,групата е яка ;D ;D ;D!Аз за какво ти казах да отскочиш,то на мен ще ми трябва бус за да дойдем на Банско ;D!
Публикувано: 23 April 2008 - 12:37 PM
Цитат
Ами сега, какво ще правиме, като някои хора изкараха, че и Китан е бил мелез???
Една чиста истина прави живота спокоен, една хубава лъжа го прави приятен. Елин Пелин
За мен думите им са лъжа. Видяла съм много кучета негови потомци, техни наследници.. Резултати от люти инбридинги всякакви степени.. На санбернар нищо не оприличих. :blink:
Живи и здрави!
Магер

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 23 April 2008 - 12:39 PM
Цитат
Цитат
Една чиста истина прави живота спокоен, една хубава лъжа го прави приятен. Елин Пелин
За мен думите им са лъжа. Видяла съм много кучета негови потомци, техни наследници.. Резултати от люти инбридинги всякакви степени.. На санбернар нищо не оприличих. :blink:
Живи и здрави!
Магер
Публикувано: 23 April 2008 - 12:41 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Живи и здрави!
Магер
Публикувано: 23 April 2008 - 01:07 PM
Мад,защо се връзваш,Китан бил мелез ;Dритат,ритат,плюват това им остава на някои.Добре им е ясно на повечето ,че това е лъжа.Китан добре е доказал в поколенията си че не е мелез,но май на много хора им се иска това да е така