Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 08 May 2007 - 09:12 PM
На линия съм.Айде и от мен една стара вече снимка
Прикачени файлове
-
DSC01725.JPG (104.24K)
Брой сваляния: 465
Публикувано: 08 May 2007 - 09:13 PM
Цитат
Ей Стартер, това черното куче не го ли беше пускал преди много време във форума снимано на фона на снега? Само че беше само глава, ако не се лъжа?
Или е същата кучка, или сестра и.

Публикувано: 08 May 2007 - 09:16 PM
Цитат
mai imame mnogo obsti poznati
Няма начин доколкото разбрах сме земляци
Публикувано: 08 May 2007 - 09:21 PM
Хан специално за теб още по стара снимка пак от тая кръв 1super
Прикачени файлове
-
DSC01668.JPG (103.76K)
Брой сваляния: 466
Публикувано: 08 May 2007 - 09:22 PM
Цитат
Мнооого интересна гадина е тази кучка!!! BEER
Като работен тандем със сестра си са перфектни! cheers
Публикувано: 08 May 2007 - 09:25 PM
Цитат
Неможеш прежали старата гвардия така лесно, а?
То в днешно време и хората не са като преди. Както казват в една реклама - "не става само с ядене трябва и акъл". Същото важи и за фасона на тия кучета - не става само на синджир - трябват им овце и Балкан!!! b)
Публикувано: 08 May 2007 - 09:26 PM
Стартер и аз харесвам много тия черни гадинки
Публикувано: 08 May 2007 - 09:33 PM
Цитат
Цитат
То в днешно време и хората не са като преди. Както казват в една реклама - "не става само с ядене трябва и акъл". Същото важи и за фасона на тия кучета - не става само на синджир - трябват им овце и Балкан!!! b)
Немогааа немога.Много станаха дето немога ги прежали.И как да ги прежалиш като са ти били другари и на тях си разчитал да те пазят ден и нощ. Ама кой го разбира това
Публикувано: 08 May 2007 - 09:41 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Немогааа немога.Много станаха дето немога ги прежали.И как да ги прежалиш като са ти били другари и на тях си разчитал да те пазят ден и нощ. Ама кой го разбира това
Винаги съм казвал че прекъсне ли се връзката с първоизточника, естествената среда - не е на добре! Ще се наложи да гледаме натруфени, изнежени подобия на оригинала. Ще се загуби най важното - онази искрица в погледа която те кара да настръхнеш когато те погледне истинския овчарски пес! Поглед, събрал мъдростта на вековете - бродене из планината, несгодите на овчарлъка, битката с хищника! Поглед подобен на диво животно и в същото време някак по успокояващ, вдъхващ ти доверие и кураж! Е това не бива да допускаме - да изгасне тази искрица!.................
Айде че се отнесох....................