Цитат
Цитат
Да ама съм говорил с хора от велинградско, които се оприличават на власи а не на каракачани. Тва от тях съм го чул и не искам да споря ! А който ме познава ще ти каже дали някога АЗ съм сменял течението. Не искам да влизам в безмислени спорове, които не водят до никъде. Наричайте си кучетата както искате, а хубавото куче си хубаво, било КК или БОК и т.н.
Абсолютно съгласна,тия които са имали и имат кучета,и май гледат на кучетата по различен начин ВИЖДАТ хубавите кучета,независимо от това как е решил да ги нарича стопанина им.
Данди-и-и-и, отклоняваш темата :-.
Ни моиш да приказваш тъй, тез дет гледат на кучатта пу различен начин цяла Международна асицияция са напраяли, с един куп чуждоземски подорганизаии дет се с каракаченски кучата са занимават, тъй чи те най-разбират от каракаченки - те ги съхраняват автентични от 5 века насам :huh:, те ги силикционират в чисту състояние ;D и бугато разнуубразие на вътрепородни типови - нали видя вчера кво бугато разнуубразие са създали - от сенбернароида до тибетския хрътковиден вятър :yahoo: