Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 19 August 2008 - 12:41 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Това прилича повече на нашенско от по-голямата част, който показваш.
Публикувано: 19 August 2008 - 12:57 PM
Цитат
Цитат
Алпин,лаят щото друго не им остава.Лаят не защото не им харесват,напротив.Човешката злоба и завист,равни нямат.Вчера ий тъй,просто от завист и злоба бе застреляно това куче-Мирчо
Eбаси простотията!! Със спъвачка ли е бил Мирчо?
Публикувано: 19 August 2008 - 12:59 PM
Цитат
дани, не оставяй нещата така, пусни жалба. и аз не се надявах нещо да се случи, когато ми отровиха кучето, но сме вече почти до прокуратура. не се обезнадеждавай толкова лесно. сложи му една малка обица на ухото по законен начин, а по нататък и колет по пощата.поздрави от мен и дано да няма повече загуби.
Публикувано: 19 August 2008 - 01:07 PM
Цитат
Цитат
дани, не оставяй нещата така, пусни жалба. и аз не се надявах нещо да се случи, когато ми отровиха кучето, но сме вече почти до прокуратура. не се обезнадеждавай толкова лесно. сложи му една малка обица на ухото по законен начин, а по нататък и колет по пощата.поздрави от мен и дано да няма повече загуби.
Еиии , много злоба има насъбрана на този свят господи.

Субсидийте (и предателите) клатят феса !
Публикувано: 19 August 2008 - 01:11 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Еиии , много злоба има насъбрана на този свят господи.
Публикувано: 19 August 2008 - 01:19 PM
Цитат
Цитат
Цитат
:sviruka:
Този Гаро по какво го определяте като абориген.За това че е на 16 години ли ? :o
Нее, той е от област "Австралия" в Република Каракачания, за тва е абориген- разбрали! :rolleyes:

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +