Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Кво става тука бе? Само Бажур и Бай Митьо ли ше пускат снимки на хубави каракачански кучета :rolleyes:
нали каза че наште си снимки може да ги пускаме и в сайт за запознанства ;D ;D ;Dтогава какъв е проблема че ги пускаме в каракачанската фотогалерия :->) :->) :->) :->) :->) :->)
Бай Мито,от всичко най важното е тука интрига да има.Плюене.Тия как не се задавят в плюнките си незнам.Пенят се,пенят се та ще се спукат ;D
Данди а бе тое така ама неса хубави тиа работи ;)иначе за снимките поздрави :->) :->) :->)
Кой е казъл да не си пускате ваште снимки? :huh: Я виж колко запознанства завърза вече така че продължавай :rolleyes:
Данди- земи включи на по малка предавка, че ше ти изпуснат спирачките и ти ше се спукаш :huh:
На нея отдавна са и изпуснали спирачкити. Тя се носи по нанадолнището от дето няма връщане.
Така е с псевдо оФчарити дето по 24 часа стоят пред компа за да злобеят и се дерат да защитават нещо което отдавна го няма, а оФцити им си ги пасат дистанционну с джойстика.
Ха наляво, ха надясно...опаа и мечката дошла...
Смешев,и като се събуди,чаршава на възел :blink:Иска ти се да е тъй,ама не е.Стига ми толкова овчарство 20 години и нагоре.Не си ми на стажа,за нищо немога да си имам приказка с теб,не злобея за разлика от теб.Кое го няма бре,ти като нещо не го разбираш и си нямаш хал хабер не значи че го няма.Овцете ми ги пасе мъжа ми сега,аз си гледам къщата,макар че душата ми е при овцете и кучетата,но ти няма как да го разбереш.
И Смешев(Петков) такива като тебе като дойде мечката знаеш ли накъде трабва да бягат?
Подсказвам-Към реката,за да се измият.