Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 23 August 2008 - 12:32 AM
Още един симпатяга :yahoo: :Танц:

Ауу...ти иби рибата бре.
От де ги намираш тез първокласни екземпляри?
Публикувано: 23 August 2008 - 10:14 AM
Ай плюйте и полека да не се удавите в собствените си плюнки.
Публикувано: 23 August 2008 - 11:07 AM
Цитат
Ай плюйте и полека да не се удавите в собствените си плюнки.
А-а-а-а, Данди !
Ни си права. Снощи някуй пумести тука линк към каракаченския форум. Разгедах гу.
Снимкити дет си ги сложала са многу професьонално напраяни. Поздрави :->)
И сичкити ти кучата ги харесвам като кучата (и абсулютну ти вярвам, чи сичкити са работещи, което му кара ощи повичи да хи харесвам). Искрени поздрави и възхищение :->) :->) :->)
Нища да ма слагаш в идин кюп с никуй. Умян или прос - аз съм си аз и аку ни си ми разбрала мненийто и за кво аз гуворя - многу жалку :'(
Публикувано: 23 August 2008 - 11:34 AM
Цитат
Цитат
Имаш ли на тоя първия, шарения други снимки?
Винаги съм казвал ,че при нас им викат каракачански.Вече напоследък тук там при приятели които са взели кучета от други краища казват български,но на дядовците като им кажеш -имам българско овчарско куче ,пита -какво е това ?- абе каракачанско и той ти отговаря -ааа, така може.Но избягвам вече спорове ,не ми се иска да заставам между чука и наковалнята и да развалям приятелствата си за глупави спорове.Както всички знаят имам добри приятели и познати от всички лагери и гледам да не ги противопоствям

Е, това си е приказка!
Публикувано: 23 August 2008 - 11:39 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Кат стига гу отрежи и останалту гу натъкни на някой от вишите селекцьонери.
Няма стига, няма още. Тва й положенийто.
пък ку ни ти аресва тва, има и други кат негу, ма най-многу да накарами стартера да са измуши пак из гюбрету и да доди да са пеняви.
А ти стартера не го чакаи скоро. Нали си имат нов форум та там се напъват на чисто. MAKК
Стартера не се обажда, щото е по къра.
Не можете го уплаши с простотиите си.
Радва ви се, като влиза от време на време, щото туй, което си го правите, никой друг не може да ви го направи.
Продължавайте с простотиите смешните снимки!
Хората трябва да знаят, кой и защо подкрепя някакви мегаломански, нови глупости и кой държи на Българското.
Публикувано: 23 August 2008 - 11:49 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Имаш ли на тоя първия, шарения други снимки?
Винаги съм казвал ,че при нас им викат каракачански.Вече напоследък тук там при приятели които са взели кучета от други краища казват български,но на дядовците като им кажеш -имам българско овчарско куче ,пита -какво е това ?- абе каракачанско и той ти отговаря -ааа, така може.Но избягвам вече спорове ,не ми се иска да заставам между чука и наковалнята и да развалям приятелствата си за глупави спорове.Както всички знаят имам добри приятели и познати от всички лагери и гледам да не ги противопоствям

Е, това си е приказка!
абе по нашия край им викат помашки кучета далий правилно ама кат ги питам взехме ги от
помаци казват
дори и от Балчев съм чувал подбно изказване стига да не отрече ;)
Публикувано: 23 August 2008 - 01:54 PM
Цитат
Цитат
абе по нашия край им викат помашки кучета далий правилно ама кат ги питам взехме ги от
помаци казват
дори и от Балчев съм чувал подбно изказване стига да не отрече ;)
А "помаците" какви са?
Публикувано: 23 August 2008 - 02:03 PM
Публикувано: 23 August 2008 - 02:25 PM
ето какво намерих и как те самите се определят ;) http://www.youtube.c...feature=related
Публикувано: 23 August 2008 - 02:37 PM
[quote author=remzi link=topic=8056.msg466238#msg466238 date=1219493000]
желев, виж ванката ти даде точен отговор :blink:
[/quote]
Аз тебе питах.
На Ванко отговора го знам ;D.
Чакам някои от радвъдчиците да покаже старо куче и поколението му,което е взел от каракачани. ;D
[/quoteЕто,това отзад бялота е кучка,взета от каракачани,шарените кучета са синовете и.Човека който ги държи е все още жив. ;)
Публикувано: 23 August 2008 - 02:42 PM
Цитат
Цитат
Аз тебе питах.
Чакам някои от радвъдчиците да покаже старо куче и поколението му,което е взел от каракачани. ;D
питай балчев, неговите каза че ги е взел от помаци нека се включи ;)
а и горянина байпич научавам и за вас по нещо а и за кучетата ви де се простират до косово ;)
Публикувано: 23 August 2008 - 02:44 PM
Цитат
Цитат
Аз тебе питах.
Публикувано: 23 August 2008 - 02:46 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Аз тебе питах.
питай балчев, неговите каза че ги е взел от помаци нека се включи ;)
а и горянина байпич научавам и за вас по нещо а и за кучетата ви де се простират до косово ;)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +