Dog.bg Форуми : Фотогалерия на Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (468 Страници) +
  • « Първа
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на Каракачанското куче

#3881 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 August 2008 - 03:59 PM

[quote author=dandi link=topic=8056.msg466352#msg466352 date=1219499696]
[quote author=Петков link=topic=8056.msg466344#msg466344 date=1219498710]
[quote author=Петков link=topic=8056.msg466323#msg466323 date=1219497205]
[quote author=dandi link=topic=8056.msg466308#msg466308 date=1219496439]
[quote author=Петков link=topic=8056.msg466296#msg466296 date=1219496030]
[quote author=dandi link=topic=8056.msg466270#msg466270 date=1219495066]
[quote author=zhel link=topic=8056.msg466266#msg466266 date=1219494752]
[quote author=remzi link=topic=8056.msg466238#msg466238 date=1219493000]
желев, виж ванката ти даде точен отговор :blink:
[/quote]
Аз тебе питах.
На Ванко отговора го знам ;D.
Чакам някои от радвъдчиците да покаже старо куче и поколението му,което е взел от каракачани.  ;D
[/quoteЕто,това отзад бялота е кучка,взета от каракачани,шарените кучета са синовете и.Човека който ги държи е все още жив. ;)
[/quote]
[color="navy"]Това каракаченин ли се явява  :oили помак от вашия край ? Обут в български цървули.
Кучетата като от преди повече от 100 години дето са снимани с наши и руски воиници ... :->)
Едни и същи кучета, защото България винаги е имала (и преди да плъзнат каракачаните по нашите пасища) овце овчари и кучета, и са си били Български,
а не сега една шалварка да се мъчи всячески да им смени името и всички да ги сложи под ЧУЖД знаменател. :rolleyes:[/color]
[/quote]Шалварка ще викаш на жена си,чу ли ей,нищо не сменям аз ти си по тая част.
Човека искаше снимка на куче взето от каракачани и ей му снимка.
Снимка като снимка и мухата стана слон.
[/quote]
[color="navy"]
Ей много си тъпа и ограничена и затова ще продължа с питанията:
Цитат на Ванко: "Използвания като за селекция Шаро пепелян-взет от помаци"
след като гледате толкова много наследници на Шаро-пепеляновия, а той е с произход от Българи-помехаданчени - защо сте ги прекръстили на каракаченски и заблуждавате ората като ги продавате за каракаченски и се пъчите из форумите като шалвари на простир ? [/color]
[/quote]
[color="navy"]НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА:
ЗАЩО КУЧЕ ВЗЕТО ОТ БЪЛГАРИ МОХАМЕДАНИ КОЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО КАРАКАЧАНАКО ИЛИ НАРИЧАНО ТАКОВА ВИЕ ГО ПРЕКРЪСТВАТЕ.
И ИМАТЕ ЛИНИИ -НАСЛЕДНИЦИ ОТ НЕГО-ВЕЧЕ ПОД ДРУГО ИМЕ.
КАКТО МЕЖДУ ВПРОЧЕМ СТЕ КУПИЛИ И МНОГО БОК , КОИТО ПОСЛЕ СТЕ ПРЕКРЪСТИЛИ НА ГРЪЦКИ.[/color]
[/quote]Като твърдиш нещо докажи го,кое куче е взето от БОК и е прекръстено.Ама от БОК
[/quote]

[size=13]Ей, Данди и Петков !!!

Имати си вий тръпка един към друг  :wub:

прайти струвати, току са награбити 
[/size] :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#3882 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:00 PM

Цитат

Цитат

Сега като използваме в полицията и по границата Немско овчарско куче и него ли ще превърнем в Българско

Ми що да не е ;D

Нали същити параноици и на негу му извадяа патент кату на каракаченското  :yahoo:

ей, ама ти наистина си многу зилен откъснат.
немскуту овчарско на куго й кръстено бре  :huh:

а земи упитай малку повичи да почитеш, пък посля тръгвай да са изявяваш с писани  :huh:
Велиславе,май четох някъде че и то вече не се нарича Немско,ми Германско
не врат ами шия
пак от някакви интереси ще да е.

#3883 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:02 PM

Цитат

Цитат

Какво сначение има какви сме аз или ти,нали това е форум за кучета за тех говорим

ами щот квит сми ний таквиз са ни кучатта бре  :huh:

аку беши форум за "неизвесни и безпуродни" - няма прублем, усобену ако никуй ни са натиска да си прикачи "Кинулог", "халабалатиран", "Отговорник пу силекция", "автур на стандарт", "създатял на пурода", "Дуцент-доктур"  ;D
и ни знам си ощи ква приумица на болян мозък. :huh:

Така  е франсе. Нямаше да ги има тези редове, ако тези небългари не бяха толкова нагли и нахални защото:

- такава порода каракачанска няма
- не може да има , защото колкото кучета каракаценки има - толкова и "подпородни"
типа съществуват.
- селекцията се води на принципа : Ще я кръстосам с : "една дива, такава скитаща кучка имаше в съседното село..."
- като се има в предвид кой е директора по силекцията-един безхаберник и печалбар.
- какви кучета са продали на хората в щатите-срам и позор.
- липсата на родословна книга , когато всичко се работи на парче...
- многото мелези - от сенбернароида до тибетския хрътковиден вятър
- и още, и още...

User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#3884 Потребителят е офлайн   velislav6666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:03 PM

Не аз а ти се заяждаш.Ти ли че учиш старите овчари как да си викат на кучетата.И що неси пишете вашата групичка в форума за БОК.И почивката е за пенсионерите ти опитай

#3885 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:06 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Сега като използваме в полицията и по границата Немско овчарско куче и него ли ще превърнем в Българско

Ми що да не е ;D
Нали същити параноици и на негу му извадяа патент кату на каракаченското  :yahoo:
ей, ама ти наистина си многу зилен откъснат.
немскуту овчарско на куго й кръстено бре  :huh:
а земи упитай малку повичи да почитеш, пък посля тръгвай да са изявяваш с писани  :huh:
Велиславе,май четох някъде че и то вече не се нарича Немско,ми Германско
не врат ами шия
пак от някакви интереси ще да е.

а-а-а, не Данди !

тук си в грешка. туй не й толкуз от интиреси, колкуту от избивани на кумплекси - щом кату някуй мужал да кажи и успял да наложи вместу "немска овчарка" вечи да са нарича "немско овчарско куче", що пък друг да не е "новатор". ама кък да стани нуватур - освен да смини имиту и то хем да й същуту, ама да не е многу същуту.

другия пък кумпликсар, щоту ни успял да изпривари с налагани на истинскуту ими, кату магари на лед продължава да си му вика "немска овчарка"  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#3886 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:09 PM

Цитат

Петков,иска ти се да е тъй както си го написал ама не е.Айде нали се биеш в гърдите ,че си за Бъргарското,че си голям Българин.Покажи ти какво Българско съхраняваш,като традиции,като това дето е вършил дядо ти например.Покажи и какви кучета имаш,да видим и ние зелените,зомбираните,заблудените какво е аджеба Българско куче.То е много лесно да плюеш и хулиш тия ,които въпреки подигравките имат смелоста да покажат това дето гледат и това с което се занимават, а не като шушумига от време на време да се появяваш с някой злобен коментар.Покажи ти като какво си свършил в името на Българското куче.
Що не вземеш да отговориш на туй?Покажи твоите,породните,производните на споменатите от теб ,плюс още добавки.Не се измъквай като пръдня из гащи,както всеки път като не ти оттърва.
Както искаш на теб да ти се отговаря отговаряй и ти.
Ако можеш да отговориш и ако има какво да покажеш.

#3887 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:12 PM

Цитат

Цитат

Петков,иска ти се да е тъй както си го написал ама не е.Айде нали се биеш в гърдите ,че си за Бъргарското,че си голям Българин.Покажи ти какво Българско съхраняваш,като традиции,като това дето е вършил дядо ти например.Покажи и какви кучета имаш,да видим и ние зелените,зомбираните,заблудените какво е аджеба Българско куче.То е много лесно да плюеш и хулиш тия ,които въпреки подигравките имат смелоста да покажат това дето гледат и това с което се занимават, а не като шушумига от време на време да се появяваш с някой злобен коментар.Покажи ти като какво си свършил в името на Българското куче.
Що не вземеш да отговориш на туй?Покажи твоите,породните,производните на споменатите от теб ,плюс още добавки.Не се измъквай като пръдня из гащи,както всеки път като не ти оттърва.

Ей, кат казвам аз, чи сти си ниубхудими един - друг, къкту "слънциту и въздуха за сяку живу същество"   :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#3888 Потребителят е офлайн   velislav6666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:15 PM

Данди не виждаш ли на снимката с какво са се занимавали.Продавали са сладолед на плажа.

#3889 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:18 PM

Не Илде,с Петков не сме си никак необходими,само че той преди ако не във всеки пост,то през пост споменаваше -каракачанско.Сега същото прави с името ми, и аз отговарям.Що да прая. ;D

#3890 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:20 PM

Цитат

Данди не виждаш ли на снимката с какво са се занимавали.Продавали са сладолед на плажа.
И са ги пазили БОК ли? ;D

#3891 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:23 PM

НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА:

ЗАЩО КУЧЕ ВЗЕТО ОТ БЪЛГАРИ МОХАМЕДАНИ КОЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО КАРАКАЧАНАКО ИЛИ НАРИЧАНО ТАКОВА ВИЕ ГО ПРЕКРЪСТВАТЕ.
И ИМАТЕ ЛИНИИ -НАСЛЕДНИЦИ ОТ НЕГО-ВЕЧЕ ПОД ДРУГО ИМЕ.
КАКТО МЕЖДУ ВПРОЧЕМ СТЕ КУПИЛИ И МНОГО БОК , КОИТО ПОСЛЕ СТЕ ПРЕКРЪСТИЛИ НА ГРЪЦКИ.

[/quote]Като твърдиш нещо докажи го,кое куче е взето от БОК и е прекръстено.Ама от БОК
[/quote]

Покръстрените българи в мохамеданска вяра какви са ? Гърци ли? Техните кучета които самите те си ги определят като всякакви други, но не и като каракачански? Или вие не уважавате тяхното мнение и собственност, която сте придобили.
Колко дамъзлък развъждате от Шаро-пепелян ? Десетки , а тяхното поколение...? Но на Българското Овчарско Куче -шаро-пепеляновия сте му лепнали гръцкото име...(и да не споменавам , че го крадохте вие тата наречените каракачани) ,  и  на дамъзлъците му също. И аз имам син от Шаро но истината е че си е българско куче.Не каракаценско. Колко Български кучета са прилапали твоите клакьри-седефчеви и вече са ги преименували.
Развъдник Тито беше в организацията БОК и заради скарване се прехвърлиха в макк . Кучетата да не са събирани от каракачански овчари, които отдавна не съществуват. Р-к  Тито може заради лични облаги да се прехвърли и в тибетски манастир,(такива предателства-дай Бог-росенчу) но кучето си остава същото.
Не може жда му точите кръвта и да му наливате гръцка...
Толкова много примери има, че няколко страници няма да стигнат. И колегите много неща могат да кажат .

User's Signature

Изберете Българското !

#3892 Потребителят е офлайн   velislav6666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:24 PM

Не те са го сервирали.Те са били умни(подобрени).

#3893 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:24 PM

Цитат

Данди, ся са сетях за ощи едно.
Личну аз съм гу снимал. На 19 април в идно турску селу.
Качвал съм гу вечи във форума. и туй дету гу написах тугава, ша гу повторя пак:

кат накарах да ги питат ква пурода й им кучито (ората дори не знаяхя български) ми казаха, чи билу чобанско (чобан кьопек - демек овчарско куче). ама аз ги питах ама кво овчарско, каракачанско ли, турско ли, българско ли.

и баба туркиня вика: "българско"

Качена снимка

ама май са убърка жината. ти кво ша кайш, Данди.
личну аз си мисля, чи щом гу гледат турци, щом му гуварят на турски и щом пасе тяхнити овце, ша тряа да й
Турско Овчарско, нали  :huh:

Туй куче един друг разправяше, че го е снимал.
Дето все те бъркат с него. Та един от двамата лъже, ама кой точно вие си знаете.
;D ;D ;D
Щот ти не си той, нали?
;D ;D ;D
И историята беше мъъъничко по-различна тогава.
;D ;D ;D

#3894 Потребителят е офлайн   velislav6666 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:27 PM

Петков кои ти каза че няма вече Каракачани овчари.

#3895 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:28 PM

Цитат

Цитат

Ама пак си много елементарна.
Ако искаш да видиш мои кучета - върни се назад. Няма да намериш по малко от 100 снимки , може да са и два пъти повече.
Аз никога няма специално за теб да ги пускам отново. Във форума всичко е запазено. Съжалявам че не знам турски да ти го напиша и на него-белким схванеш  си мозък. :->)

User's Signature

Изберете Българското !

#3896 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:29 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Какво сначение има какви сме аз или ти,нали това е форум за кучета за тех говорим

ами щот квит сми ний таквиз са ни кучатта бре  :huh:

аку беши форум за "неизвесни и безпуродни" - няма прублем, усобену ако никуй ни са натиска да си прикачи "Кинулог", "халабалатиран", "Отговорник пу силекция", "автур на стандарт", "създатял на пурода", "Дуцент-доктур"  ;D
и ни знам си ощи ква приумица на болян мозък. :huh:

Така  е франсе. Нямаше да ги има тези редове, ако тези небългари не бяха толкова нагли и нахални защото:

- такава порода каракачанска няма
- не може да има , защото колкото кучета каракаценки има - толкова и "подпородни"
типа съществуват.
- селекцията се води на принципа : Ще я кръстосам с : "една дива, такава скитаща кучка имаше в съседното село..."
- като се има в предвид кой е директора по силекцията-един безхаберник и печалбар.
- какви кучета са продали на хората в щатите-срам и позор.
- липсата на родословна книга , когато всичко се работи на парче...
- многото мелези - от сенбернароида до тибетския хрътковиден вятър
- и още, и още...

Така е!
От две години насам вече няма, нали?
;D ;D ;D

#3897 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:30 PM

Цитат

Цитат

кат накарах да ги питат ква пурода й им кучито (ората дори не знаяхя български) ми казаха, чи билу чобанско (чобан кьопек - демек овчарско куче). ама аз ги питах ама кво овчарско, каракачанско ли, турско ли, българско ли.

Качена снимка

личну аз си мисля, чи щом гу гледат турци, щом му гуварят на турски и щом пасе тяхнити овце, ша тряа да й

Дето все те бъркат с него. Та един от двамата лъже, ама кой точно вие си знаете.
;D ;D ;D
Щот ти не си той, нали?
;D ;D ;D
;D ;D ;D

абе ей!
я пукажи къде й написану туй.

аз казах чи ма бяха зели едни приятели с тях си и туй единствяната снимка дет АЗ съм я напраял.
многу ора ми писаха, чи харесали снимката (и кучиту) и да кача ощи.
ами кък да кача, кат нямам. туй единствмената моя, куято АЗ съм снимал !!!

същуту кучи гу имам в ощи някулку пози, ма не й сниману от меня и ни съм питал дали мога да ги ползвам.

айде, бягай в губрето и като нагодиш някой нова интрига можи пак да додиш, ма до тугава стой настрана, чи вуниш :huh:
User's Signature

Качена снимка

#3898 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:32 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Ама пак си много елементарна.
Ако искаш да видиш мои кучета - върни се назад. Няма да намериш по малко от 100 снимки , може да са и два пъти повече.
Аз никога няма специално за теб да ги пускам отново. Във форума всичко е запазено. Съжалявам че не знам турски да ти го напиша и на него-белким схванеш с патешкия си мозък. :->)

Я кажи майка му на пепеляновия син, коя е?
:blink:

#3899 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:35 PM

абе ей!

аз казах чи ма бяха зели едни приятели с тях си и туй единствяната снимка дет АЗ съм я напраял.

същуту кучи гу имам в ощи някулку пози, ма не й сниману от меня и ни съм питал дали мога да ги ползвам.

айде, бягай в губрето и като нагодиш някой нова интрига можи пак да додиш, ма до тугава стой настрана, чи вуниш :huh:
[/quote]

А бе не му обръщай внимание на козела, нали видиш как го е засмукал по елински-той е в несвяст.
User's Signature

Изберете Българското !

#3900 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 August 2008 - 04:36 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Качена снимка

;D ;D ;D
Щот ти не си той, нали?
;D ;D ;D
;D ;D ;D

абе ей!

А, никъде няма да бягам.
Объркал съм се, ще се извиня и готово.
Всичко на чисто нали?
;D
Пък дали съм се объркал наистина?
Интрижки тебе май най те бива да създаваш, ама май файдата замина напоследък, а другарю партиец?

Всъшност забравих, че не си бил в партията (за една и съща си мислим  ;D), ама ако кажеш публично кой си и май ще излезе, че не е съвсем така.
B)

• (468 Страници) +
  • « Първа
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема