Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 23 August 2008 - 03:59 PM
[quote author=Петков link=topic=8056.msg466344#msg466344 date=1219498710]
[quote author=Петков link=topic=8056.msg466323#msg466323 date=1219497205]
[quote author=dandi link=topic=8056.msg466308#msg466308 date=1219496439]
[quote author=Петков link=topic=8056.msg466296#msg466296 date=1219496030]
[quote author=dandi link=topic=8056.msg466270#msg466270 date=1219495066]
[quote author=zhel link=topic=8056.msg466266#msg466266 date=1219494752]
[quote author=remzi link=topic=8056.msg466238#msg466238 date=1219493000]
желев, виж ванката ти даде точен отговор :blink:
[/quote]
Аз тебе питах.
На Ванко отговора го знам ;D.
Чакам някои от радвъдчиците да покаже старо куче и поколението му,което е взел от каракачани. ;D
[/quoteЕто,това отзад бялота е кучка,взета от каракачани,шарените кучета са синовете и.Човека който ги държи е все още жив. ;)
[/quote]
[color="navy"]Това каракаченин ли се явява :oили помак от вашия край ? Обут в български цървули.
Кучетата като от преди повече от 100 години дето са снимани с наши и руски воиници ... :->)
Едни и същи кучета, защото България винаги е имала (и преди да плъзнат каракачаните по нашите пасища) овце овчари и кучета, и са си били Български,
а не сега една шалварка да се мъчи всячески да им смени името и всички да ги сложи под ЧУЖД знаменател. :rolleyes:[/color]
[/quote]Шалварка ще викаш на жена си,чу ли ей,нищо не сменям аз ти си по тая част.
Човека искаше снимка на куче взето от каракачани и ей му снимка.
Снимка като снимка и мухата стана слон.
[/quote]
[color="navy"]
Ей много си тъпа и ограничена и затова ще продължа с питанията:
Цитат на Ванко: "Използвания като за селекция Шаро пепелян-взет от помаци"
след като гледате толкова много наследници на Шаро-пепеляновия, а той е с произход от Българи-помехаданчени - защо сте ги прекръстили на каракаченски и заблуждавате ората като ги продавате за каракаченски и се пъчите из форумите като шалвари на простир ? [/color]
[/quote]
[color="navy"]НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА:
ЗАЩО КУЧЕ ВЗЕТО ОТ БЪЛГАРИ МОХАМЕДАНИ КОЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО КАРАКАЧАНАКО ИЛИ НАРИЧАНО ТАКОВА ВИЕ ГО ПРЕКРЪСТВАТЕ.
И ИМАТЕ ЛИНИИ -НАСЛЕДНИЦИ ОТ НЕГО-ВЕЧЕ ПОД ДРУГО ИМЕ.
КАКТО МЕЖДУ ВПРОЧЕМ СТЕ КУПИЛИ И МНОГО БОК , КОИТО ПОСЛЕ СТЕ ПРЕКРЪСТИЛИ НА ГРЪЦКИ.[/color]
[/quote]Като твърдиш нещо докажи го,кое куче е взето от БОК и е прекръстено.Ама от БОК
[/quote]
[size=13]Ей, Данди и Петков !!!
Имати си вий тръпка един към друг :wub:
прайти струвати, току са награбити [/size] :yahoo:
Публикувано: 23 August 2008 - 04:00 PM
Цитат
Цитат
Ми що да не е ;D
Нали същити параноици и на негу му извадяа патент кату на каракаченското :yahoo:
ей, ама ти наистина си многу зилен откъснат.
немскуту овчарско на куго й кръстено бре :huh:
а земи упитай малку повичи да почитеш, пък посля тръгвай да са изявяваш с писани :huh:
не врат ами шия
пак от някакви интереси ще да е.
Публикувано: 23 August 2008 - 04:02 PM
Цитат
Цитат
ами щот квит сми ний таквиз са ни кучатта бре :huh:
аку беши форум за "неизвесни и безпуродни" - няма прублем, усобену ако никуй ни са натиска да си прикачи "Кинулог", "халабалатиран", "Отговорник пу силекция", "автур на стандарт", "създатял на пурода", "Дуцент-доктур" ;D
и ни знам си ощи ква приумица на болян мозък. :huh:
Така е франсе. Нямаше да ги има тези редове, ако тези небългари не бяха толкова нагли и нахални защото:
- такава порода каракачанска няма
- не може да има , защото колкото кучета каракаценки има - толкова и "подпородни"
типа съществуват.
- селекцията се води на принципа : Ще я кръстосам с : "една дива, такава скитаща кучка имаше в съседното село..."
- като се има в предвид кой е директора по силекцията-един безхаберник и печалбар.
- какви кучета са продали на хората в щатите-срам и позор.
- липсата на родословна книга , когато всичко се работи на парче...
- многото мелези - от сенбернароида до тибетския хрътковиден вятър
- и още, и още...
Публикувано: 23 August 2008 - 04:06 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ми що да не е ;D
Нали същити параноици и на негу му извадяа патент кату на каракаченското :yahoo:
ей, ама ти наистина си многу зилен откъснат.
немскуту овчарско на куго й кръстено бре :huh:
а земи упитай малку повичи да почитеш, пък посля тръгвай да са изявяваш с писани :huh:
не врат ами шия
пак от някакви интереси ще да е.
а-а-а, не Данди !
тук си в грешка. туй не й толкуз от интиреси, колкуту от избивани на кумплекси - щом кату някуй мужал да кажи и успял да наложи вместу "немска овчарка" вечи да са нарича "немско овчарско куче", що пък друг да не е "новатор". ама кък да стани нуватур - освен да смини имиту и то хем да й същуту, ама да не е многу същуту.
другия пък кумпликсар, щоту ни успял да изпривари с налагани на истинскуту ими, кату магари на лед продължава да си му вика "немска овчарка" :huh:
Публикувано: 23 August 2008 - 04:09 PM
Цитат
Както искаш на теб да ти се отговаря отговаряй и ти.
Ако можеш да отговориш и ако има какво да покажеш.
Публикувано: 23 August 2008 - 04:12 PM
Цитат
Цитат
Ей, кат казвам аз, чи сти си ниубхудими един - друг, къкту "слънциту и въздуха за сяку живу същество" :yahoo:
Публикувано: 23 August 2008 - 04:18 PM
Публикувано: 23 August 2008 - 04:20 PM
Цитат
Публикувано: 23 August 2008 - 04:23 PM
ЗАЩО КУЧЕ ВЗЕТО ОТ БЪЛГАРИ МОХАМЕДАНИ КОЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО КАРАКАЧАНАКО ИЛИ НАРИЧАНО ТАКОВА ВИЕ ГО ПРЕКРЪСТВАТЕ.
И ИМАТЕ ЛИНИИ -НАСЛЕДНИЦИ ОТ НЕГО-ВЕЧЕ ПОД ДРУГО ИМЕ.
КАКТО МЕЖДУ ВПРОЧЕМ СТЕ КУПИЛИ И МНОГО БОК , КОИТО ПОСЛЕ СТЕ ПРЕКРЪСТИЛИ НА ГРЪЦКИ.
[/quote]Като твърдиш нещо докажи го,кое куче е взето от БОК и е прекръстено.Ама от БОК
[/quote]
Покръстрените българи в мохамеданска вяра какви са ? Гърци ли? Техните кучета които самите те си ги определят като всякакви други, но не и като каракачански? Или вие не уважавате тяхното мнение и собственност, която сте придобили.
Колко дамъзлък развъждате от Шаро-пепелян ? Десетки , а тяхното поколение...? Но на Българското Овчарско Куче -шаро-пепеляновия сте му лепнали гръцкото име...(и да не споменавам , че го крадохте вие тата наречените каракачани) , и на дамъзлъците му също. И аз имам син от Шаро но истината е че си е българско куче.Не каракаценско. Колко Български кучета са прилапали твоите клакьри-седефчеви и вече са ги преименували.
Развъдник Тито беше в организацията БОК и заради скарване се прехвърлиха в макк . Кучетата да не са събирани от каракачански овчари, които отдавна не съществуват. Р-к Тито може заради лични облаги да се прехвърли и в тибетски манастир,(такива предателства-дай Бог-росенчу) но кучето си остава същото.
Не може жда му точите кръвта и да му наливате гръцка...
Толкова много примери има, че няколко страници няма да стигнат. И колегите много неща могат да кажат .
Публикувано: 23 August 2008 - 04:24 PM
Цитат
Личну аз съм гу снимал. На 19 април в идно турску селу.
Качвал съм гу вечи във форума. и туй дету гу написах тугава, ша гу повторя пак:
кат накарах да ги питат ква пурода й им кучито (ората дори не знаяхя български) ми казаха, чи билу чобанско (чобан кьопек - демек овчарско куче). ама аз ги питах ама кво овчарско, каракачанско ли, турско ли, българско ли.
и баба туркиня вика: "българско"

ама май са убърка жината. ти кво ша кайш, Данди.
личну аз си мисля, чи щом гу гледат турци, щом му гуварят на турски и щом пасе тяхнити овце, ша тряа да й
Турско Овчарско, нали :huh:
Туй куче един друг разправяше, че го е снимал.
Дето все те бъркат с него. Та един от двамата лъже, ама кой точно вие си знаете.
;D ;D ;D
Щот ти не си той, нали?
;D ;D ;D
И историята беше мъъъничко по-различна тогава.
;D ;D ;D
Публикувано: 23 August 2008 - 04:28 PM
Цитат
Цитат
Ама пак си много елементарна.
Ако искаш да видиш мои кучета - върни се назад. Няма да намериш по малко от 100 снимки , може да са и два пъти повече.
Аз никога няма специално за теб да ги пускам отново. Във форума всичко е запазено. Съжалявам че не знам турски да ти го напиша и на него-белким схванеш си мозък. :->)
Публикувано: 23 August 2008 - 04:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ами щот квит сми ний таквиз са ни кучатта бре :huh:
аку беши форум за "неизвесни и безпуродни" - няма прублем, усобену ако никуй ни са натиска да си прикачи "Кинулог", "халабалатиран", "Отговорник пу силекция", "автур на стандарт", "създатял на пурода", "Дуцент-доктур" ;D
и ни знам си ощи ква приумица на болян мозък. :huh:
Така е франсе. Нямаше да ги има тези редове, ако тези небългари не бяха толкова нагли и нахални защото:
- такава порода каракачанска няма
- не може да има , защото колкото кучета каракаценки има - толкова и "подпородни"
типа съществуват.
- селекцията се води на принципа : Ще я кръстосам с : "една дива, такава скитаща кучка имаше в съседното село..."
- като се има в предвид кой е директора по силекцията-един безхаберник и печалбар.
- какви кучета са продали на хората в щатите-срам и позор.
- липсата на родословна книга , когато всичко се работи на парче...
- многото мелези - от сенбернароида до тибетския хрътковиден вятър
- и още, и още...
Така е!
От две години насам вече няма, нали?
;D ;D ;D
Публикувано: 23 August 2008 - 04:30 PM
Цитат
Цитат
кат накарах да ги питат ква пурода й им кучито (ората дори не знаяхя български) ми казаха, чи билу чобанско (чобан кьопек - демек овчарско куче). ама аз ги питах ама кво овчарско, каракачанско ли, турско ли, българско ли.

личну аз си мисля, чи щом гу гледат турци, щом му гуварят на турски и щом пасе тяхнити овце, ша тряа да й
Дето все те бъркат с него. Та един от двамата лъже, ама кой точно вие си знаете.
;D ;D ;D
Щот ти не си той, нали?
;D ;D ;D
;D ;D ;D
абе ей!
я пукажи къде й написану туй.
аз казах чи ма бяха зели едни приятели с тях си и туй единствяната снимка дет АЗ съм я напраял.
многу ора ми писаха, чи харесали снимката (и кучиту) и да кача ощи.
ами кък да кача, кат нямам. туй единствмената моя, куято АЗ съм снимал !!!
същуту кучи гу имам в ощи някулку пози, ма не й сниману от меня и ни съм питал дали мога да ги ползвам.
айде, бягай в губрето и като нагодиш някой нова интрига можи пак да додиш, ма до тугава стой настрана, чи вуниш :huh:
Публикувано: 23 August 2008 - 04:32 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ама пак си много елементарна.
Ако искаш да видиш мои кучета - върни се назад. Няма да намериш по малко от 100 снимки , може да са и два пъти повече.
Аз никога няма специално за теб да ги пускам отново. Във форума всичко е запазено. Съжалявам че не знам турски да ти го напиша и на него-белким схванеш с патешкия си мозък. :->)
Я кажи майка му на пепеляновия син, коя е?
:blink:
Публикувано: 23 August 2008 - 04:35 PM
аз казах чи ма бяха зели едни приятели с тях си и туй единствяната снимка дет АЗ съм я напраял.
същуту кучи гу имам в ощи някулку пози, ма не й сниману от меня и ни съм питал дали мога да ги ползвам.
айде, бягай в губрето и като нагодиш някой нова интрига можи пак да додиш, ма до тугава стой настрана, чи вуниш :huh:
[/quote]
А бе не му обръщай внимание на козела, нали видиш как го е засмукал по елински-той е в несвяст.
Публикувано: 23 August 2008 - 04:36 PM
Цитат
Цитат
Цитат

;D ;D ;D
Щот ти не си той, нали?
;D ;D ;D
;D ;D ;D
абе ей!
А, никъде няма да бягам.
Объркал съм се, ще се извиня и готово.
Всичко на чисто нали?
;D
Пък дали съм се объркал наистина?
Интрижки тебе май най те бива да създаваш, ама май файдата замина напоследък, а другарю партиец?
Всъшност забравих, че не си бил в партията (за една и съща си мислим ;D), ама ако кажеш публично кой си и май ще излезе, че не е съвсем така.
B)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +