Цитат
Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 27 September 2008 - 12:37 PM
Публикувано: 27 September 2008 - 12:46 PM
Относно това което ме питаш за екологията
Живея в Балкана тук съм роден и тук отраснах До преди 15-20г зимата елените и дивите прасета влизаха в двора ни да ядът ябълки които завивахме с папрат Винаги когато съм излизал да си разходя кучето или отида за гъби съм се натъквал на сърни елени прасета лисици и т.н А сега имам син и го водих в зоологическата да види какво е това нещо :rolleyes:
Публикувано: 27 September 2008 - 01:05 PM
......и друго аз се занимавам с чобанлък ,до този момент не съм виждал бок ,би ли ми доказал че е българско ,за теб определено маи нямаме куче камо ли порода която ти би нарекъл бок..за какво си говорим тогава ,влизаш четеш мислиш си а има ли сме ма едните му викат каракачанка а дръгите българско овчарско ,понеже и двете са ти еднакво мили избираш"българското',поредния запленен от фалшпатриотизма които иска доказателство ....абе караи си на бок нали си българин
пп съветвам те след някоя изложба на бок да хапнеш някое кебапче с с дваисе годишен ирландски внос после да идеш в централните родопи при някои овчар даи му двеста кинта да ти направи чеверме и да помислиш върху предходния ми пост ,да видиш кво имаме и кво си струва

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 27 September 2008 - 03:06 PM
Живот и здраве на пролет като дойдат пак конете и овцете ще им снимам кучетата дотогава дано докажете че имаме куче в България не зависимо от името му ;D
Публикувано: 27 September 2008 - 06:46 PM
Публикувано: 27 September 2008 - 07:09 PM
Цитат
Живот и здраве на пролет като дойдат пак конете и овцете ще им снимам кучетата дотогава дано докажете че имаме куче в България не зависимо от името му ;D
Публикувано: 27 September 2008 - 09:37 PM
Цитат
Цитат
Смешно за теб защото си навътре в нещата аз просто питам за да се уча Познавам хора от Габрово които имат кучета едните им викат каракачанки другите бок а тези хора са виждали овце кози и стока само на снимка
Публикувано: 27 September 2008 - 09:56 PM
Цитат
Цитат
Ремзи не ги бъркам бил съм в Кубадън преди 90г след това живях известно време в Лозница за теб не съм чувал :'( :P :P
ее па чак толкова не съм известен по тия места ;D
ама по наше село ме знаят :P
Публикувано: 27 September 2008 - 10:03 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ремзи не ги бъркам бил съм в Кубадън преди 90г след това живях известно време в Лозница за теб не съм чувал :'( :P :P
Ремзи май Илдьо ти липсва айде аз няма да се гъбаркам като него с теб :P
Публикувано: 27 September 2008 - 10:14 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
;D ;D ;D
еми да много умения и финет тряя за тая работа ;D
Публикувано: 27 September 2008 - 10:25 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
;D ;D ;D
еми да много умения и финет тряя за тая работа ;D
Прав си ;D ;D ;D Хайде лека че ако дойде оня B) Ще го отнесем и двамата
Публикувано: 28 September 2008 - 02:06 PM
да не са луди да се калят по чубраците ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +