Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 13 October 2008 - 08:05 AM
Цитат
Цитат
Брачед е на това само чее с кьс косьм
това ми бие малко на санбернар.алпине най-много си личи по главата на кучето и по постановката на тялото.цветът не е критерий.защо мислиш са отказали да направят ДНК тестове на кучетата ,въпреки че са стрували само по 30 лева на куче.истинските кучета са в планината при овчарите, макар че и там има мелези.при това не малко,или в някой хубав развъдни , а не като ТИТО , където разплождат бяло куче, което по принцип не трябва да бъде допускано до разплод :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :o ТОВА Е ИСТИНАТА
Това с ДНК тестовете вярваш ли го?
От кого ти е информацията?
В прав текст ти казвам, че тоя който ти ги казва тея неща, лъже!
Ако има такова нещо лично аз ще изследвам колкото кучета кажеш.
Всеки може да приказва измислени глупости, но когато стане дума за факти и действия всички се покриват.
Публикувано: 13 October 2008 - 09:19 AM
Ефтиме, когато някой каже нещо такова, нека каже от къде го знае.
И няма нужда да ми говориш на вие. Не се чувствам толкова важен.
Казах, че ако има такава оферта ще изследвам лично колкото кучета каже.
Сега го казвам и на теб!
Айде дайте я тая оферта!
Въпроса е, че няма такава и всичко е лъжа.
Можеш ли да ме обориш?
И още един конкретен въпрос.
Ти кръстосвал ли си наши овчарски кучета с чужди породи?
Не ме интересува целта, а отговора на въпроса.
Аз не съм.
И няма нужда да ми говориш на вие. Не се чувствам толкова важен.
Казах, че ако има такава оферта ще изследвам лично колкото кучета каже.
Сега го казвам и на теб!
Айде дайте я тая оферта!
Въпроса е, че няма такава и всичко е лъжа.
Можеш ли да ме обориш?
И още един конкретен въпрос.
Ти кръстосвал ли си наши овчарски кучета с чужди породи?
Не ме интересува целта, а отговора на въпроса.
Аз не съм.
Публикувано: 13 October 2008 - 09:45 AM
Май са достатъчни твойте думи.
Който иска да види ще прочете в други форуми, където пишеш как си го казваш в прав текст, какви кучета си "произвеждал".
Лично на мен не ми е ясно въобще какво можеш да правиш във форум за овчарски кучета.
За теб те не са нищо друго освен база за създаване на кучета за бой.
От такива хора, като теб най-много страда породата независимо от това, как я наричаме.
Който иска да види ще прочете в други форуми, където пишеш как си го казваш в прав текст, какви кучета си "произвеждал".
Лично на мен не ми е ясно въобще какво можеш да правиш във форум за овчарски кучета.
За теб те не са нищо друго освен база за създаване на кучета за бой.
От такива хора, като теб най-много страда породата независимо от това, как я наричаме.
Публикувано: 13 October 2008 - 10:19 AM
Не е съвсем така.
Навсякъде има и добри и "лоши" кучета.
Въпроса е в толерирането на кръстоските.
Никъде не могат да се контролират изцяло, но при едни има желание и воля за решаване на проблемите, а при други за прикриването им.
Там е и проблема!
С името само се измества вниманието!
Съвсем умишлено за съжаление.
Навсякъде има и добри и "лоши" кучета.
Въпроса е в толерирането на кръстоските.
Никъде не могат да се контролират изцяло, но при едни има желание и воля за решаване на проблемите, а при други за прикриването им.
Там е и проблема!
С името само се измества вниманието!
Съвсем умишлено за съжаление.
Публикувано: 13 October 2008 - 12:08 PM
Султана от развъдник "Вучо".
:->)
http://www.karakachan.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=63.0;attach=123;image
:->)
http://www.karakachan.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=63.0;attach=123;image
Публикувано: 13 October 2008 - 01:26 PM
Цитат
Ама в БОК привържениците на борбите с кучета май са повече а от там и кръстоските с подходящи за целта породи като САО,КО и др. с цел по голям размер на кучето.
Шифт,привържаниците на кучешките боеве не са само в Бок,а на всякъде,така че айде да не си говорим на вятъра,защо ми се струва,че вие каракачанистите се опитвате да кажете,че във вашата огранизация всички са честни ангелчета,ако е така мястото ви е на небето,такива чисти същества нямат място в порочния свят ;D

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +