Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 02 November 2008 - 12:44 AM
Публикувано: 02 November 2008 - 05:11 AM
Цитат
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=8056.0;attach=197106;image
rovshan-e,
И ти ли си бил в Пловдив? ;)
Това малката оФчерка ли е ? Наследниците на голямата лъжа. ;D
Публикувано: 02 November 2008 - 06:58 AM
Цитат
Аз не съм бил БУЛКА в казармата B)а само сами били производители като теб B)там и на друго място ;D

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 02 November 2008 - 09:42 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Аз не съм бил БУЛКА в казармата B)а само сами били производители като теб B)там и на друго място ;D
........еееееее ти голям МЪЖ си бил,затова ли се криеш на кучето в ....а B)
......жалко,че не съм бил в казарма и не съм виждал гейзери като теб :'(сигурно е добре да си имаш другарче с куйруче :drugarche:само че кой кого, ти ни кажи :wub:
Що така ми се струва,че скоро ще се видим ;)и ще ми се извиняваш доста B)

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 02 November 2008 - 09:46 AM
Цитат
........нали половината кучета не са включени в селекционната програма на МАКК ,защо ги предстсвяш като част от нея...... :huh:същите преди няколко месеца бяха предстсвени на излижба за БОК,трябва ли всяко по-типично куче да се присвоява и да се представя като КК...... :huh:а всички останали да са мелези с неясен произход :-покажи и другите които видяхме те не са ли каракачанки :huh:или пак е станала грешка :rolleyes: B)

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 02 November 2008 - 10:39 AM
Цитат
Цитат
........нали половината кучета не са включени в селекционната програма на МАКК ,защо ги предстсвяш като част от нея...... :huh:същите преди няколко месеца бяха предстсвени на излижба за БОК,трябва ли всяко по-типично куче да се присвоява и да се представя като КК...... :huh:а всички останали да са мелези с неясен произход :-покажи и другите които видяхме те не са ли каракачанки :huh:или пак е станала грешка :rolleyes: B)
От къде са Брестнишките кучета?
Публикувано: 02 November 2008 - 10:41 AM
Цитат
Цитат
Цитат
това какъв вид окраска е според стандарта?
Сигурен ли си че сина на Шаро Пепелян дето беше на изложбата в Пловдив е от жълтата Кандза?
Публикувано: 02 November 2008 - 10:42 AM
Цитат
Публикувано: 02 November 2008 - 10:44 AM
Цитат
Цитат
Цитат
От къде са Брестнишките кучета?
........от България са :huh:ти ми кажи кво общо имат с МАКК
,а също и тези;

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 02 November 2008 - 10:44 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Сигурен ли си че сина на Шаро Пепелян дето беше на изложбата в Пловдив е от жълтата Кандза?
Публикувано: 02 November 2008 - 10:49 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 02 November 2008 - 10:50 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
........със сигорност,дори е вписана и скачката в архива на МАКК,има и снимков материал за доказателство
..........само когато са сполучливи се показват,а като не са се обявяват за БОК

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 02 November 2008 - 10:52 AM
Цитат
Публикувано: 02 November 2008 - 10:54 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +