Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 07 November 2008 - 10:27 PM
Публикувано: 07 November 2008 - 10:28 PM
Цитат
Цитат
"главен координатор" ;D ;D ;D

Сега вече започнали да го наричат "ГЛАВЕН КООРДИНАТ-ОМЕЛЕЗИТЕЛ" :->)
Публикувано: 07 November 2008 - 10:30 PM
Цитат
Не е само до цвета.
Но ти няма да схванеш.
Публикувано: 07 November 2008 - 10:31 PM
Публикувано: 07 November 2008 - 10:31 PM
Цитат
Цитат
Не е само до цвета.
Но ти няма да схванеш.
Публикувано: 07 November 2008 - 10:35 PM
Публикувано: 07 November 2008 - 10:36 PM
Цитат

Публикувано: 07 November 2008 - 10:38 PM
Бе ти 2 кучета неможеш да спогодиш и да се оправиш с тях в двора си,какво одтава за 5-6 пуснати край стадо. :huh:
Публикувано: 07 November 2008 - 10:39 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Не е само до цвета.
Но ти няма да схванеш.
Дандиева . Много си скучна. B)Не ме кефиш. ;)
С теб се чувствам като университетски преподавател,
който са го пратили на село да преподава благотворително в основното училище по чепеларския край.
Лека нощ на всички незомбирани колеги ! :->)
Публикувано: 07 November 2008 - 10:41 PM
Цитат
А моито е голем мелез признал съм си го и не ми пука, така че не ме плашиш.
Питай собственика на това куче,какъв тип и какво е.
Публикувано: 07 November 2008 - 10:42 PM
Цитат
Цитат
Цитат

Защо в саита сте го обявили за такова тогава а не е в НЕТИПИчНИ :huh:
Публикувано: 07 November 2008 - 10:43 PM
Цитат
Цитат
Бе ти 2 кучета неможеш да спогодиш и да се оправиш с тях в двора си,какво одтава за 5-6 пуснати край стадо. :huh:
За това наемам каракачани - професионалисти че никои други не стават за овчари
Pack 29jully 2008 "Здравейте!
Имаме сериозен проблем с нашето куче. Положението е следното - имаме мъжка Източноевропеиска овчарка на 6г. която отказва да приеме новото ни куче женско БОК на 4м. По принцип си е злонраво но като види малкото направо побеснява и се нахвърля със страшна злоба. Сложих му наморник и го оставих да я подуши за да види че е женско и е още бебе но щом тя мръдне малко веднага се нахвърля с ръмжене срещу нея. Пробвах и като го накарам да легне на една страна и като го държа (натискам) в това положение 2-3мин. оставям малката да се доближи донего ,никаква реакция но след като се изправи отново се опитва да я захапе. Един път го изпуснах без да искам и веднага се хврли върху нея и се опита да я разкъса добре че беше с наморник и това я спаси. Вече 1.5м. сме така и никаква промяна ако някои може да даде някакви съвети ще съм много благодарен. "
Публикувано: 07 November 2008 - 10:45 PM
Цитат
Цитат
Цитат
За това наемам каракачани - професионалисти че никои други не стават за овчари
Pack 29jully 2008 "Здравейте!
Имаме сериозен проблем с нашето куче. Положението е следното - имаме мъжка Източноевропеиска овчарка на 6г. която отказва да приеме новото ни куче женско БОК на 4м. По принцип си е злонраво но като види малкото направо побеснява и се нахвърля със страшна злоба. Сложих му наморник и го оставих да я подуши за да види че е женско и е още бебе но щом тя мръдне малко веднага се нахвърля с ръмжене срещу нея. Пробвах и като го накарам да легне на една страна и като го държа (натискам) в това положение 2-3мин. оставям малката да се доближи донего ,никаква реакция но след като се изправи отново се опитва да я захапе. Един път го изпуснах без да искам и веднага се хврли върху нея и се опита да я разкъса добре че беше с наморник и това я спаси. Вече 1.5м. сме така и никаква промяна ако някои може да даде някакви съвети ще съм много благодарен. "
;D ;D ;D Това беше комшиското Аз иначе бързо ги лекувам ;D

Публикувано: 07 November 2008 - 10:47 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Не е само до цвета.
Но ти няма да схванеш.
Дандиева . Много си скучна. B)Не ме кефиш. ;)
С теб се чувствам като университетски преподавател,
който са го пратили на село да преподава благотворително в основното училище по чепеларския край.
Лека нощ на всички незомбирани колеги ! :->)
Ти да преподаваш :huh:Какво ще преподаваш-Биология-Разликата м/у преживни рогати и догообразни вълкоподобни ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +