Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 31 May 2007 - 07:34 PM
Публикувано: 31 May 2007 - 07:58 PM
Цитат
Само сивия е при нас.Другите две са при стадото на един приятел
Публикувано: 31 May 2007 - 08:00 PM
Публикувано: 31 May 2007 - 08:46 PM
Цитат
Цитат
шаро пепеляновия маи казаха че е умрял така нали?
Петко щом и това дето вчера го написа са го изтрили..........Питам се струва ли си човек да се впряга и да обменя опит с някого от тук пишещите капацитети.Ясно им беше написал какво се случва с едно работно куче още от раждането му но едва ли някой те разбра а и едва ли някой го интересува.Интересува ги само големина, килограми и красива черно-бяла окраска.Нас с теб а и още някои други ,друго ни интересува в едно куче,затова неможем да намерим общ език с повечето а и затова не ни разбират n) Сега за другото-защо съм писала че овчарско куче на синджир "умира".Кое свое качество може да развие вързано куче освен злоба? -Никое.Виж в планината край стадото е друго.От как прогледне кутрето се учи и развива с всеки изминал ден къде от майка му,куде от другите кучета в глутницата ,къде от овчаря и т.н.Сега мисля разбираш какво искам да кажа.Още много бих писала но май не си струва.А за Шаро Пепеляновия -незнам дали е умрял
да данди тошно ,само че аз имах впредвид друго ,това убива къчето ,но аз имах впредвид дръго
в буквалния смисъл умират понякога макар и рядко едно такова куче отгледано от раждането си и вързано ,може да умре в бъквалния смисъл особено ако е по възрастно и няма адптивните способности на младото ,то задължително изпада в стрес ,които прераства в депресия и понякога се стига до смърт,ако нещата се правят постепенно и леко полеко да навиква новия начин на живот и полека да отвиква стария е по лесно
инак съм виждал куче в разцвета да изглежда пенсия ,някои отказват да ядът ,дръги изпадат в една апатия да се чъдиш същото куче ли е,трети изперкват тотално и хапят подред абе жалко е

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 31 May 2007 - 08:54 PM
Публикувано: 31 May 2007 - 08:57 PM
Цитат
Така угасна и звездата на Шаро пепеленовия.........................
Публикувано: 31 May 2007 - 09:02 PM
Публикувано: 31 May 2007 - 11:03 PM
Цитат
Преди 3-4 години един братовчед ,който имаше стадо крави ми беше подарил една чудесна кучка сиво-бяла на цвят.По това време кучетата му бяха станали 7-8 на брой и той малко трудно ги изхранваше та затва ми я даде...Държахме я първата седмица вързана уж да свикне ама нищо не стана...кучето като по часовник сутрин почваше да вие , да скача...абе изобщо голяма тъга за тия крави...и накрая го върнахме...и сигурно ако не го бяхме направили кучката може би нямаше да умре ама най-малкото щеше да се похаби ... s)
Публикувано: 02 June 2007 - 09:17 AM
Прикачени файлове
-
Picture_002.jpg (69.4K)
Брой сваляния: 294
Публикувано: 02 June 2007 - 09:18 AM
Прикачени файлове
-
PICTURE_005___________.jpg (75.36K)
Брой сваляния: 287