Цитат
Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 13 January 2009 - 09:46 PM
Публикувано: 13 January 2009 - 09:48 PM
Цитат
Публикувано: 13 January 2009 - 10:10 PM
Цитат
Цитат
Аз никога не съм го виждала,затова питам.
Знам го от едно списание-Моя приятел кучето,имаше обява-продавам чистопородни Бъргарски Овчалски Кученца
Публикувано: 13 January 2009 - 10:22 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Знам го от едно списание-Моя приятел кучето,имаше обява-продавам чистопородни Бъргарски Овчалски Кученца
По принцип като някой разбира повече от мен е хубаво,има с кой да си обменям опит и да науча нещо.
Публикувано: 13 January 2009 - 10:29 PM
Цитат
Цитат
http://bulgariandogs.hit.bg/
Публикувано: 13 January 2009 - 10:34 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
По принцип като някой разбира повече от мен е хубаво,има с кой да си обменям опит и да науча нещо.
Ми иди и го виж ако не друго поне ще те разсмее и то от сърце :blink:имамго на една касета от 90 години доста истини казва ама кой да го чуе,имам и 3,4 статии а вие веднага да го оплюете :- :- :-всеки гледа това което иска ;)
Публикувано: 13 January 2009 - 10:38 PM
Виж и линка какви кучета продава
Публикувано: 14 January 2009 - 12:49 PM
Цитат
Публикувано: 15 January 2009 - 12:01 AM
Това не е предмет на нашата дискусия,затова да преминем към пълните с история погледи на нашето овчарско куче, в случая без значение как е наречено.
МАКК манифестираха,че само те запазвали и съхранявали кучето ,а БОК го били мелезирали,затова показвам два погледа на "Каракачански кучета",защото са афиширани като по "истински", ако може някои да вземе отношение ,кои поглед е по пълен с история,поглед 1 или поглед 2. Коментари от типа,"пак търсиш интришка"," едното куче различно по възраст от другото", " вътрепородно многообразие" и т.н и т.н са допустими / за защита/ ,но не желателни /за дискусия /.Не коментираите притежателите на очите,а самите очи и погледи.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +