Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 18 January 2009 - 07:26 PM
Той ги описва така-срдно големи, с дълъг косъм и средно големи глави от лупоиден тип, като Муртапа на снимката.
Публикувано: 18 January 2009 - 08:39 PM
Цитат
Хубава снимка!
Къде е правена?
Публикувано: 18 January 2009 - 10:29 PM
То се вижда. На тая снимка, кучето не ми изглежда типично за каракачанка. Научил съм се обаче да не се напъвам да давам мнение по снимки, без да са съвсем явни някой белези. Мога да снимам всяко куче и да го изкарам най-големия помияр и обратното.
Иначе надписа на снимката е написан от някой, който иска да се подиграе с нещо, от което си няма понятие. Такива хора бол, другите дето им пука за кучето са малко.
Друг е въпроса откъде е взето и как им е представено на хората.
Публикувано: 18 January 2009 - 10:40 PM

Публикувано: 18 January 2009 - 10:56 PM
Цитат
То се вижда. На тая снимка, кучето не ми изглежда типично за каракачанка. Научил съм се обаче да не се напъвам да давам мнение по снимки, без да са съвсем явни някой белези.
Без да се напъваш,виж и сподели на тая снимка как ти изглежда?
Публикувано: 18 January 2009 - 10:57 PM
Публикувано: 18 January 2009 - 10:58 PM
Нали разбирате английски?
http://www.youtube.c...feature=channel
Публикувано: 18 January 2009 - 11:04 PM
B)
Цялата работа е, че американците са разбрали и за бок и са решили да видят и тях.
Тъй-като са нямали възможност за внос в онзи момент знаейки, че бок са основно кръстоски на каракачански кучета са решили да си създадат сами.
Публикувано: 18 January 2009 - 11:05 PM
Само че на това клипче не пише : Official Representative of the International Karakachan Dog Association, а на саита го пише(най-долу по логото на МАКК)
Значи D. Phillip Sponenberg лъже че кучетата са от МАКК така ли? Или може би той се занимава скръстоски без ваше знание?

Публикувано: 18 January 2009 - 11:15 PM
Тия кутрета от кк и маремата и те гледам с сайта са обявени за кк кутрета,ама не са.
Съжалявам че ти развалих кефа :blink:
Публикувано: 18 January 2009 - 11:18 PM
Сега няма смисъл.
Криви няма,всички са прави ще знаеш.
Публикувано: 19 January 2009 - 12:17 AM
Цитат
То се вижда. На тая снимка, кучето не ми изглежда типично за каракачанка. Научил съм се обаче да не се напъвам да давам мнение по снимки, без да са съвсем явни някой белези. Мога да снимам всяко куче и да го изкарам най-големия помияр и обратното.
Иначе надписа на снимката е написан от някой, който иска да се подиграе с нещо, от което си няма понятие. Такива хора бол, другите дето им пука за кучето са малко.
Друг е въпроса откъде е взето и как им е представено на хората.
Стартер,когато симпатизираш на организация или определена група хора,не е зле очите ти да са отворени и да умееш да виждаш и негативите,не само да ги виждаш,а и да ги признаваш,в противен случай си зомби,какво доказателство още искаш,не виждаш ли кучетата и логото,няма да се променят ето така от самосебе си,факт е,че делото е на МАКК,не го приемай лично,все пак не участваш в развъдната им дейност или да...

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 19 January 2009 - 12:25 AM
За мен е важно само мнението на тея дето работят с кучето с цел запазването му.
Зомбиран съм до дупка. ;D
Негативи, когато и където виждам си го казвам. На хората, за който си мисля, че има смисъл. Останалите... B)
А в развъдната дейност все още не участвам. Все пак съм човек, а не куче. ;D
Публикувано: 19 January 2009 - 12:27 AM
Цитат
За мен е важно само мнението на тея дето работят с кучето с цел запазването му.
Зомбиран съм до дупка. ;D
Негативи, когато и където виждам си го казвам. На хората, за който си мисля, че има смисъл. Останалите... B)
А в развъдната дейност все още не участвам. Все пак съм човек, а не куче. ;D
Публикувано: 19 January 2009 - 05:19 PM
Цитат
Сега няма смисъл.
Криви няма,всички са прави ще знаеш.
Даниелче, аз домазлъци съм дал достатачно не бери ядове. ;D
Кво да ви плюят :rolleyes: Нестига че им набутали на наивниците некакви помивки а и чак се възмущават, егати наглеците :rolleyes:
Хората ви хвалят отсекаде, и се гордеят със мелезите които сте им набутали и саитове и организации им правят. Кво са виновни че на доверие са ги взели от карамошеници.
Май вие им плюете в лицето:huh:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +