Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 21 June 2009 - 01:06 PM
tigar6, в Jun 1 2009, 06:55 PM, написа:
ТАЙСЪН, в Jun 1 2009, 09:45 PM, написа:
zhel, в Jun 1 2009, 07:29 PM, написа:
Не знам какво не ти харесва , но кучето е супер. такава стоика и птичар немои ти напраи. Я гледаи само, я виж .....а
ще търсиш ти такова ама ади.......
ако се продава и ако не го вземе вълчан преди мен , да знаеш го купуваи и тръгвам на лов.
за каквото излезе , то кучето си е универсално.
браво само стоя и ви гледам сеира със стойка без стойка вие си говорете все пак е малко куче вие кво искате да изглежда като 3,4 годишно куче ли? на мен и така ми върши работа така че продължавайте със коментарите че ми става интересно
Публикувано: 05 July 2009 - 11:12 PM
Не бях писал тук от много време , защото чаках новият подфорум да бъде пуснат, че да почнем на чисто, ма стига толкова
Първият ми въпрос е за мнението ви за призанаването на породата като румънско-сръбска(в смисъл тва нашата порода ли е , друга ли е и т.н.)
Ето малко снимки на моя звяр!(все още не напълно израстнал, на около година и половин на снимките)

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 06 July 2009 - 07:59 AM
vankata367, в Jul 5 2009, 10:12 PM, написа:
Не бях писал тук от много време , защото чаках новият подфорум да бъде пуснат, че да почнем на чисто, ма стига толкова
Първият ми въпрос е за мнението ви за призанаването на породата като румънско-сръбска(в смисъл тва нашата порода ли е , друга ли е и т.н.)
Ето малко снимки на моя звяр!(все още не напълно израстнал, на около година и половин на снимките)
Е какво още да му израстне , освен.......................!!!
Публикувано: 06 July 2009 - 10:15 AM
nasrum, в Jul 6 2009, 05:59 AM, написа:
vankata367, в Jul 5 2009, 10:12 PM, написа:
Е какво още да му израстне , освен.......................!!!
Ти май нещо си голям разбирач,а ???Да си чувал, че кучето е завършено чак около 3 годишна възраст????
Айде като толкова разбираш , дай коментар за мойто и постни 1-2 снимчици на твойто, че да се разберем???!!?!?!?!?!

Публикувано: 06 July 2009 - 10:25 AM
nasrum, в Jul 6 2009, 06:03 AM, написа:
valchan73, в Jun 5 2009, 01:36 PM, написа:
Аз щот малко наивен , взех си кученце, уж каракачнка , но няма значение. На седем месеца е вече , но голям проблем, изкарам ли го навън, хвърля се на всичко - деца , възрастни , други кучета. Вкъщи е съвсем друго , изобщо не проявява никаква агресия, освен ако някой чужд не се появи.
Всички овчарски кучета са строго терирориални.Това ще рече, че в територията си(в твоя случай двора) то не допуска чужди хора, животни, даже понякога и предмети.ТОВА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО, важното е само да можеш да го контролираш(моя,например, когато го извикам и знае че аз съм до него никога не проявява открита агресия, докато ако е самчужд човек не може да припари)
ОБАЧЕ излезем ли навън, агресията изчезва(така и трябва да бъде). Само при директна заплаха кучето проявява отбранителна реакция!
Единственият начин да поправиш тази агресия на животното ти е повече социализация.Почни с разходки на не толкова оживени места, кучето не е израстнало напълно, след време ще свикне(ако го разхождаш на места с много хора, слагай му намордник).ЗНАЙ,ЧЕ ТОВА ПОВЕДЕНИЕ Е ИЗЦЯЛО ПО ТВОЯ ВИНА!!!

Публикувано: 06 July 2009 - 10:34 AM
Айде като толкова разбираш , дай коментар за мойто и постни 1-2 снимчици на твойто, че да се разберем???!!?!?!?!?!
[/quote]
Чувал съм, вярно!!!
Твоето е хубаво, наистина , хареса ми.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +