Познаваш ли ме,та да знаеш колко съм ветеранка?
Как да лъжеш като нищо не казваш?
ам да по-добре да мълча от колкото да мамя народа с крастоски като твоите и от тях да печеля а после що сме такава държава окаяна еми ето защо заради такива като теб!
Ти не вярвам да можеш да кажеш нещо съществено ,та вярно по доре да си мълчиш.
Да покажеш още по малко.
Питала съм Вълчан,питам и теб-кое в кучетата ми те кара да мислиш че са кръстоски?
Покажете вашите-идеалните да видим вие какви имате,но не на бай Иван Комшията,което ви е запазена марка.
Покажи ти какво имаш или нямаш.Човек покаже снимка на КУЧЕ във ФОТОГАЛЕРИЯ за куче и ако има как ще го разкъсате,ако парите в джоба ви не стигат той ще ви е виновен,за държавата че е окаяна разбрах че аз съм виновна.
Окаяна е за окаяните Стенд бай,за тези на които всичко им е криво и винаги гледат в двора на бай Иван комшията ,а не в собствения как да не им е виновна държавата.
Шестото ми чувство не ме е излъгало да не ти давам телефона си преди време.
Ела и ще ти покажа аз кво имам, а парите в джоба си ми стигат и не се оплаквам а па за тва де ме питаш ти явно си сляпа и невиждаш като прибавим и че си много заблудена картинката става повече от смешна и чуденсна. На снимка ще ги обсъждаме щот на живо не ти стиска да си покажиш резила понеже си го знаеш! Аре покажи ги на живо да чуем и гласчето и да видим и характера ама нещо маи страх те хвана щот ще станиш за по-голям смях.... :)
Никога няма да покажеш какво имаш,дори на снимка.Айде опровергай ме ако ти стиска.
Слепия си ти,колко кучета през живота си си видял/а,че да правиш разлика.Покажи едно истинско куче или поне това по което сравняваш.Виждал си кучета само на картинка.
Има теми с изложби на МАКК,изкарвала съм кучета,който е дошъл ги е видял.Догодина заповядай на изложбата на РОЖЕН,да ги видиш на живо,за характер-може и да напълниш гащите,мога да ги накарам както да мируват,така и да ти изкарат акъла,не забравяй че са работни и доста време съм с тях денонощно и отлично се погаждаме.
Пък и гласовете да им чуеш да ги сравниш с твоите.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +