Тези снимки ако са идеал за куче , ...............................................
Аз искам някой да покаже негово куче,да е произвел нещо да е изгледал и да каже е това е кучето.
Нека всички дето се подиграват на труда на другите да покажат какво имат и какво гледат и какво са произвели ,какво са направили те за породата след като всички останали са развалили породата!
Ти освен че гледаш снимките не четеш ли.
това е идеала за каракачанско куче според д-р петерс, който пък като учен и пръв изследовател на породата е идеал за каракачаните.
ха напъни се да мислиш. след като въпросния доктор е идеал за каракачаните, а посочените от него кучета са идеал за породата каракачанско куче, всичко туй дето го гледаш по форумите от данди, манди и незнам си още кой дали въобще е каракачанско куче.
Б
Р
ЕнЙяма го теофиле каракачанското куче. няма го, колкото и някои да се пънат да изкарат сегашните за такива. просто ако не ги обявят за каракачански не им се вързват сметките.
и като искаш да видиш идеал за каракачанско куче не се зазяпвай само по форумите ами попитай някой който е каракачанин, ама истински и някой който е проучвал животните на каракачаните, ама наистина - дали туй дато го гледаш е същото, което е било.
пък и защо ли да се напъваш толкова много - просто погледни отново малко по-нагоре - какво доктора от германия е показал и нарекал КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ.
и ако пак не ти е ясно и ако пак задаваш въпроси без да се напънеш да разсъждаваш, проблема си е твой.
Напъни се малко ти и прочети аз какво съм написал.
Да ми покажете идеалното куче ,не от преди 100 години а от 5 - 6 години .
Качи снимка на твое куче и кажи е това е идеалното каракачанско куче или ЧОБАНСКО както го наричат по нашия краи или БОК ,без значение. Нека да качат снимки и другите дето са толкова разбирачи и се присмиват и подиграват.
ПОкажете нещо ,то и аз мога да пиша щростотии колкото си щеш,но не ми е присъщо !