Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 09 September 2009 - 04:31 PM
Публикувано: 09 September 2009 - 04:34 PM
Ела да видиш дали нямам или ти продьлжаваш с стария начин на лични с някои твои /СИМПАТИЗАНТИ/

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 09 September 2009 - 04:40 PM
ХА така,всеки път когато съм "излъгала" или сгрешила съм готова да си призная, както съм го правила.
Де и вие да го правехте!
То е така,като си нямате кучета,нямате какво да покажете ще усмивате и плюете хорските.
Простено ви е.
Опазил ни всевишния да стигнем до там да гледаме саракацанки
Много ви отърва да качвате снимки на кутрета и да се подигравате.Това вълчане е женско кутре,доколкото си спомням на снимката е на 6 месеца,сестра е на Балабан(едно кутило).
Леко с плюенето ,ще се задавите.
Публикувано: 09 September 2009 - 04:44 PM
ХА така,всеки път когато съм "излъгала" или сгрешила съм готова да си призная, както съм го правила.
Де и вие да го правехте!
То е така,като си нямате кучета,нямате какво да покажете ще усмивате и плюете хорските.
Простено ви е.
Много ви отърва да качвате снимки на кутрета и да се подигравате.Това вълчане е женско кутре,доколкото си спомням на снимката е на 6 месеца,сестра е на Балабан(едно кутило).
ено кутило

Много си умен бре,какво да ме спасява,

Как не ви писва да измисляте лъжи незнам.

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 09 September 2009 - 04:48 PM
Де и вие да го правехте!
Простено ви е.
ено кутило

Леко леко ,господин кучкарино-специалист.Някой да е твърдял че съм кучкарка?Като ви гледам вас,опазил ме бог.
Ай научи ме бре,как се наричат кучета -братя и сестри дето са родени заедно,че да ти кажа кво искам да кажа.
Публикувано: 09 September 2009 - 04:49 PM
Публикувано: 09 September 2009 - 04:53 PM
А как става?Това че ти пишеш за Канза и че някой взел кутрета от нея-това ли е истината?Да не би ти да си взел кутрета от нея? Щото на мен тъй ми казаха.Като пишеш нещо каквото някой ти казал това ли е истината за тебе.
Като тая истина дето куче дето ми е в двора и никога не си виждал е скопено,а не е.Такива ли са твоите истини!
Публикувано: 09 September 2009 - 04:53 PM
Шаро беше злобен на хора затова макаджиите идваха и го хранеха с консерви и като ги опозна изчезна като разбраха чесе тьрси усилено го вьрнаха в окаяно сьстояние тяхната овчарка ми каза че го откраднали защото собственика на шаро не спазил някаква уговорка

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 09 September 2009 - 04:54 PM
А как става?Това че ти пишеш за Канза и че някой взел кутрета от нея-това ли е истината?Да не би ти да си взел кутрета от нея? Щото на мен тъй ми казаха.Като пишеш нещо каквото някой ти казал това ли е истината за тебе.
Като тая истина дето куче дето ми е в двора и никога не си виждал е скопено,а не е.Такива ли са твоите истини!
Не някои собственика на шаро мие казвал за кутрета от канза които са отишли в макк може и ти да доидеш и на теб даго каже

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 09 September 2009 - 04:57 PM
ААА да си дойдем на приказката! Купува си.
Нее драги,това е присъщо за търгашите.Истинските кучкари си ги произвеждат с мерак и си ги гледат.
Ти какво си произвел,какво си свършил за Българското куче та да го има.Колко кучета си отгледал до старост.
Да се родят при теб и да ги гледаш,да живееш с тях.
Публикувано: 09 September 2009 - 05:00 PM
Я сега и аз да те питам,вие какво съхранихте от Шаро?
Я покажете куче което поне малко да напомня на него.
Публикувано: 09 September 2009 - 05:02 PM
Я сега и аз да те питам,вие какво съхранихте от Шаро?
Я покажете куче което поне малко да напомня на него.
Ти ми отговори първо и аз ще ти кажа а не отклоняваи въпроса
Публикувано: 09 September 2009 - 05:04 PM
Не някои собственика на шаро мие казвал за кутрета от канза които са отишли в макк може и ти да доидеш и на теб даго каже
Тоя казал,оня казал-пак почна с "истините"