Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 21 November 2009 - 09:47 PM

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 22 November 2009 - 11:00 AM
Ха, ма той войника изчезнал бе. Сугорно кучето го й завлякло към каракачанско в гърцията.
Публикувано: 22 November 2009 - 03:47 PM
като не разбираш....................

Публикувано: 22 November 2009 - 07:37 PM
като не разбираш....................

Егати мръсника.
Значи влязал да си направи снимка в българия, после си отишал обратно в каракачанско и сега тъпчовците се кефят и пишат, че кк-то било нашенско

Публикувано: 26 November 2009 - 09:44 PM

На простия дай пари а на умния акъл!
Публикувано: 27 November 2009 - 02:11 AM
Да но живве в родопите пази овце яде качамак за 10ст. на ден

Публикувано: 27 November 2009 - 06:19 PM
Да но живве в родопите пази овце яде качамак за 10ст. на ден

На простия дай пари а на умния акъл!
Публикувано: 27 November 2009 - 10:51 PM

Той тоз качамак трябва да й от талаш - само луспите на царевицата струват повече от десет стотинки.
Аз не можах да разбера едно нещо. Що като темата са казва за българското овчарско куче там са бяха изтапанили тия двамата - едната не може да проговори, другия не може да млъкне. Апък миленчо им се кефи на акъла.
Публикувано: 28 November 2009 - 12:17 AM
Фуража по жътва(когато го купуваме)струва от 17 до 20ст. килото.Половин кило на куче даже му идва в повече.Смятай колко прави.
Ако следиш какво се случва напоследък ще разбереш и кое е Българското ОВЧАРСКО куче(в буквалния смисъл).
Възпитали са ме ,когато другите говорят да слушам и да не ги прекъсвам,това първо.Второ,нищо не са ме питали, а и не съм отишла да говоря,а да представя едно от кучетата си.
Толкова мога да говоря и разказвам за кучетата в естествената им среда-стадото ,че свят да ти се завие.
Публикувано: 28 November 2009 - 11:06 AM
Чак пък познайник. Преди сигурсно една година влязах в каракачанския форум, попитах нещо и като отговор ми забраниха да влизам. После влязах тук, а от преди няколко дена открих още един форум и влязах и там.
Тоз фураж не го ли запарваш, ток или дърва за огън не ползваш ли, вода не слагаш ли, че за колкото го купуваш за толкова го даваш на кучето. Ако яде царивацата директно може и да му излиза 10 стотинки яденето, ама кучето не е магаре. доколкото знам.
Публикувано: 28 November 2009 - 11:44 AM
Живеем кажи речи в гората и дървата си ги берем ние,за ползволително плащаме -да,но като член кооператори то е с минимална сума.
А имам ермомелка,забравила съм да включа тока.Но кучетата рядко си изяждат половинато кило фураж ,та пак толкова си излиза.
По стара овчарска традиция,работните чобански кучета винаги са се хранили по тоя начин.Лятото като се доят овцете,качамака се запарва с цвик(безплатен е,а и с цвик масово се хранят прасета,значи е хранителен),зимата като се агнят овцете,плацентите са пак за кучетата.Месо си набавят сами(но ще им докарам беля ,ако кажа къде и по какъв начин).
Ефтина храна ,но здравословна.Кучета хранени по тоя начин почти не боледуват,нямат проблеми със ставите(за такива проблеми прочетох тук,не бях и чувала),нямат проблеми с космена покривка и са си винаги в кондиция,работата им го изисква.
За други подробности съм насреща,ако ви интересува