Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 07 February 2010 - 06:20 PM
Цитат(MARGIN @ Feb 7 2010, 05:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
tazi ku4ka ima 50 % murtapska krav 50 % karaman TITo bih iskal da si izkajete mnenieto
КОЛКО Е ВИСОКА ТАЗИ КУЧКА?
НАПИШИ ПРАРОДИТЕЛИТЕ И ПО БАЩИНА ЛИНИЯ?

На простия дай пари а на умния акъл!
Публикувано: 07 February 2010 - 06:37 PM
Публикувано: 08 February 2010 - 07:32 PM
Цитат(zerda @ Feb 7 2010, 06:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Става въпрос за Даниела Чакърова-собственик на стария Самур син на Чакър и Дуда,
Публикувано: 08 February 2010 - 07:54 PM
Цитат(Karakoch @ Feb 8 2010, 05:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(zerda @ Feb 7 2010, 06:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Става въпрос за Даниела Чакърова-собственик на стария Самур син на Чакър и Дуда,

или това е кара-далматинка

Публикувано: 09 February 2010 - 12:56 PM
Цитат(MARGIN @ Feb 7 2010, 04:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
tazi ku4ka ima 50 % murtapska krav 50 % karaman TITo bih iskal da si izkajete mnenieto
Тоя Муртап е сташен,силен ген,не се дава на никаква др.линия.
Вади ги еднотипни като близнаци.Тя стоката като не прилича на
стопанина,старите хора казват такава стока харам.Тихомире качи
малко снимки на приплодите му.Пиши и за размерите им приятелю.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 10 February 2010 - 06:57 PM
Цитат(MARGIN @ Feb 8 2010, 09:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А това е мъжкарят ми, който върви по линията на Муртап. Маи месец навършва две години
тоя маргин има ли поколение ако има от кого?

На простия дай пари а на умния акъл!
Публикувано: 11 February 2010 - 11:38 PM
SOMBA, що се отнася за размерите, кучетата не са едри и честно казано мен това не ме интересува.Истината е че тези кучета дълги години са вършили работата си отлично и въпреки неголямата си едрина са имали смелостта да се изправят срещу вълци и мечки и не са посрамвали стопаните си.Природата и естественния отбор са си казали тежката дума и не мисля, че точно ние сме тези, които ще ги променят.По скоро това ще бъде за ЛОШО, а не за добро.
Много често хората стават роби на амбициите си или на мераците си и правят глупости.
За мен е важно кучетата да са ИСТИНСКИ.
ПОЗДРАВИ ТО МЕН!
Каракачанин с кучетата си
Много често хората стават роби на амбициите си или на мераците си и правят глупости.
За мен е важно кучетата да са ИСТИНСКИ.
ПОЗДРАВИ ТО МЕН!
Каракачанин с кучетата си
Публикувано: 11 February 2010 - 11:40 PM
Murtap- пе на мен винаги ми е харесвало това куче макар и без да съм го виждал. Има някакво излъчване в него
А от снимките ми се вижда, че козината му леко чуплива. Същото го има и при негови наследници, което е признак, че има доста як ген
пс. Не ме разбирай грешно
Кучето пък и неговите наследници са страхотни представители на породата- истински

пс. Не ме разбирай грешно

Публикувано: 12 February 2010 - 12:16 AM
DI MATORO, този екземпляр, като го видях за пръв път при Светльо Стоев направо останах втрещен.Куче със страхотно излъчване- типичен лупоид със същевременно налята муцуна като бутилка отрязана отпред, както се изразява Светльо.Козината му е изключително гъста с осилести косми и много силно развит подкосъм.Почти не се "съблича" през летния период и никога не им се появяват екземи по кожата.
Ето още един уникат!
Ето още един уникат!