kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member
Re: Използване на родословни Каракачански кучета от алтернативни организации
« Reply #13 on: Today at 03:02:44 PM »
--------------------------------------------------------------------------------
Ето и родословието за което говоря! Издадено от СРОК, подписано и подпечатано - официален документ!
На пръв поглед нещата изглеждат добре, но да се вгледаме в детайли относно въпросната кучка "Лора Суат".
Кучката е взета от Суат Рамиз Осман от Якоруда, дългогодишен член на М.А.К.К. с членска карта №0046.
Като Баща на кучката е записан "Шаро Съат" ( правописните грешки въобще няма да коментирам). Да ама не!!!
Баща на Лора в действителност е Кочо - произв. и собств. Суат Рамиз Осман. Бащата на Кочо е Гуджо ( така както е по родословието) но в никакъв случай не е черен както е написано там! Майка на Кочо обаче въобще не е Муна а е Меца Каракитан! Странно някак си удобно се измисля този вариант за да се избегне връзката с КараКитан!
Меца КараКитан е от Мрако КараКитан и Белка КараКитан!!!
Да се върнем на интересното родословие!
Като Майка на "Лора Суат" в родословието е записано Кана Конгьов - отново нищо общо с действителността!!!
Майката на Лора в действителност е Цона на Суат Рамиз. Цона е с баща Шаро на Юсуф Кьоров, майка Белка КараКитан!!!
Та това е истината за въпросното писание и кучка Лора Суат в СРОК!
http://www.karakacha...php?topic=485.0Тъй като не може всеки да се регистрирс във вашия сайт,а само тези които са ви удобни реших да ви отговоря тук.
Аз съм собственника на въпросната кучка която се намира в гр.Септември.Незнам с каква цел е това но Баща на тази кучка със сигорност е Шаро Суат,който е жив и се намира в с.Юруково собственника му ми е приятел и той лично е пускал кучето.Всяка по задна информация е дадена лично от Суат Рамиз.И защо според вас в СРОК се опитва да се избегне връзка с Каракитан?