Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 09 February 2008 - 10:30 PM
Морти расте ли расте ;)

:yahoo:

Това е за любителите на тази тема ;)...това имам,това показвам ;)

:yahoo:

Това е за любителите на тази тема ;)...това имам,това показвам ;)
Публикувано: 11 February 2008 - 07:40 PM
Пайо, соб. на Кавлакови:

Тито, соб. на Рангел и Петър от Мало Конаре:

Пирин, соб. на р-к Тито
%20010.jpg)
http://bulgariandog....d/(1)%20010.jpg
/Костенски район/

Тито, соб. на Рангел и Петър от Мало Конаре:

Пирин, соб. на р-к Тито
%20010.jpg)
http://bulgariandog....d/(1)%20010.jpg
/Костенски район/

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 11 February 2008 - 10:20 PM
Едно от емблематичните кучета на рк. ''Бурен''; баща на Зорка, заплодил 7 дъщери на Бурен, чудесно вписващ се в селекционният план на развъдника. Почина 1996, тежеше около 52-53 кг. висок 66см. с мрачен и див (железен) характер. Хапеше до кокал. Охапа доста хора и това му донесе ''лоша'' слава. С мен свикна много бързо, като ''скритата'' ми карта беше ........... разходките. Съжалявам, че немога да покажа снимка на майката, сиво-бяла, средна и широка кучка с много навъртяна опашка, с остър настръхнал косъм и вълчи поглед. Раждаше по 2-3 кутрета.
п.с. Казваше се Маслинка, а този е Янко.
Публикувано: 11 February 2008 - 10:30 PM
;)специално за Чинар
Публикувано: 11 February 2008 - 10:32 PM
Цитат
Едно от емблематичните кучета на рк. ''Бурен''; баща на Зорка, заплодил 7 дъщери на Бурен, чудесно вписващ се в селекционният план на развъдника. Почина 1996, тежеше около 52-53 кг. висок 66см. с мрачен и див (железен) характер. Хапеше до кокал. Охапа доста хора и това му донесе ''лоша'' слава. С мен свикна много бързо, като ''скритата'' ми карта беше ........... разходките. Съжалявам, че немога да покажа снимка на майката, сиво-бяла, средна и широка кучка с много навъртяна опашка, с остър настръхнал косъм и вълчи поглед. Раждаше по 2-3 кутрета.