Не пускайте последователни постове ако не е необходимо.Ползвайте редактора!
Фотогалерия на Каракачанското куче

Публикувано: 12 May 2012 - 07:53 PM
						На 26.05.2012г.  в гр.Стара Загора на Античния форум от 20ч. , СНЦ ”Международна Организация Каракачанско куче” организира -Първи национален турнир за каракачански кучета „Нощта на шампионите ”.Събитието се осъществява с изключителното съдействие на община Стара Загора,Тракийски университет-Аграрен факултет, „Медалидаре”ООД и др.Участват 30бр.предварително определени каракачански кучета.Подробности  за проявата ще бъдат публикувани по-късно.

Публикувано: 12 May 2012 - 08:11 PM
Galp, в 12 May 2012 - 07:53 PM, написа:
На 26.05.2012г.  в гр.Стара Загора на Античния форум от 20ч. , СНЦ ”Международна Организация Каракачанско куче” организира -Първи национален турнир за каракачански кучета „Нощта на шампионите ”.Събитието се осъществява с изключителното съдействие на община Стара Загора,Тракийски университет-Аграрен факултет, „Медалидаре”ООД и др.Участват 30бр.предварително определени каракачански кучета.Подробности  за проявата ще бъдат публикувани по-късно.
Това кой го организира - сдружението, в което е Светльо Стоев или сдружението на макакаджиите
и
какво се има предвид с това "национален ТУРНИР".

Публикувано: 01 September 2012 - 06:35 PM
rumbi75, в 09 August 2012 - 05:14 PM, написа:
Тук пишем на кирилица!В един пост може да качите до 10 снимки.Не пускайте нов за всяка снимка,а ползвайте бутона Редактор!
Мод
malko i ot men

Мод
malko i ot men

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

Публикувано: 07 September 2012 - 11:57 PM
						Търся да закупя KК на възраст 45-50 дена,пол без значение.Кучето ще бъде отглеждано в двор свободно.Имаме стадо кози и ще го обучаваме за пазач на стадо.Предложения приемам от софийско/пернишко,от по-далече,ако ми го докарат до село Драгичево 
 .Пишете ми на лични 
 !

.....първата на изток тръгна,втората на запад свърна,
третата,не знам защо, кукувичето гнездо
си избра едничка тя и над него прелетя.......

Публикувано: 08 September 2012 - 10:52 AM
vesseeto, в 07 September 2012 - 11:57 PM, написа:
Търся да закупя KК на възраст 45-50 дена,пол без значение.Кучето ще бъде отглеждано в двор свободно.Имаме стадо кози и ще го обучаваме за пазач на стадо.Предложения приемам от софийско/пернишко,от по-далече,ако ми го докарат до село Драгичево 
 .Пишете ми на лични 
 !
vesseeto, каква стана тя.
Преди няколко дни обявата бе за БОК, сега стана за КК. (това в кръга на шегата, защото за мене то е едно и също).
Внимавай, тия са по-хитри от ония!

Публикувано: 09 September 2012 - 09:34 AM
hunter73, в 09 September 2012 - 09:31 AM, написа:
Кучетата на снимките наистина са много интересни. Само не зная дали г-н Драганов би бил съгласен те да са поместени в рубрика за така наречените "каракачански" кучета.

Вход

Темата е заключена

Горе
 Цитиране +