lidiya, в 24 July 2010 - 06:15 PM, написа:
oddbo kolev, в 23 July 2010 - 10:13 AM, написа:

Мехлема се казва Ринолекс и си има трик как да се прилага. Ако се интересувате, пишете ми на лични.
Алекс малко съм учудена, че пишете за този незначителен и съвсем често срщан проблем, които обикновенно се получава по отношение на невнимателност на собственика. Темата е за хора, които се съмняват в компентността на докторите, които посещават ветове на които не вярват и в чиято правлност на диагноза се съмняват. Доклколкото знам вие ходите при докторите с които аз контактувам 11 години. Мисля, че това е изключително показетелно за тяхната компетентност. Тъй като моите кучета едиственното от което "страдат" е неизбежната годишна ваксина и ваксината против бяс. Да можете тук да получите на килограм безсмисленни, ненужни и понякога опасни съвети. Ваша воля, разбира се. Йоли ми е на сърце и аз няма да ви пратя при псевдодо-лечители и печелбари. Аз обичам кучетата и на последно място при мен е колко струва създаването или отглежгдането на едно йорки. Има много хора, които и за парите на целия свят няма да получат йорки от мен, но има и такива, които могат да получат и най-прекрасното йорки подарък. Развъждането и отглеждането на чистопороден йоркширски териер е мисия. Разбира се средствата за тази мисия не идва по Евро фондове и обещания на нашия Примиер. Това е нещо което ние кинолозите-развъдчици плащаме от собствения джоб. Никой не ни е принудил, никои не ни е задълъжен и ние на никому не сме длъжни. Но искаш ли истински представител на дадена порода това струва скъпо, другото е "китайско менте"
Лиде, честно казано не разбирам коментара ти

До колкото зная темата е за здравни проблеми и въпроси, не за некомпетентни лекари? Именно при твоите ветове бяхме и те са супер! Те ни изписаха лекарствата и само при тях ходим вече от няколко месеца. Исках да предупредя другите собственици да внимават с климатиците... По отношение на другото - съгласна съм с теб, но честно казано не виждам връзката с моите постове.
Както и да е, ако съм написала нещо, така че да съм останала неразбрана, моля за извинение!
Алекс