Цитат
;D
Моята врана се казваше Спиро ;D
За цвъкането си много права ;DМалки дребни "ако" през пет минути :yahoo:Всъщност може да си зимува спокойно и на вън.Те са птици от нашия климат.Обаче ако е свикнала да гледа постоянно хора и ако след това я навреш в някоя клетка ще започне да издава едни много "приятни" "крокания" с особено високи децибели ,че ще шашнеш комшиите.
Явно само с месо е хранена и затова не харесва останалото.Давай и да лапа колкото и когато поиска.Обичат да се къпят особено под струята на чешмата ;DПо-добре не и давай суха кучешка храна ,но може от консерви
Я виж ти, значи и сред птичарите имало луди кучкари :yahoo: Хортензия я кръсти снощи една приятелка (май на злата сестра на Пепеляшка :huh:) и като чуе Хорхи се ослушва и кокошини - сигурно се вживява в ролята ;D Явно ще се отглеждаме - дог ми обеща една стара кучешка клетка (метална и доста голяма), в която да я оставям докато ме няма, иначе е на свобода доколкото може да се каже така за 40кв.м. таван ;) Сега даже е кацнала на барплота зад гърба ми и любопитно наднича докато щракам на клавиатурата (след като изхвърли ключовете от колата на пода :angry:) Мисля, че си хареса 2 места за кацане и като изляза обикновено я заварвам на перваза на прозореца (ех, свободаааа :chaika:) а докато съм в къщи виси на барплота, дуе се и наблюдава :samodovolen: