Декоративни птици 2
Публикувано: 08 November 2007 - 09:15 AM
Публикувано: 08 November 2007 - 12:56 PM
Цитат
Емиле аз питам попринцип дали продава не за сега точно.То е ясно че сега секи зарежда.Пролетта ако имам пари може да зема.
Вие поринцип люпите пролетта ма аз сега съм излюпил седем пилета-есенчета.Казват че есенните пилета били по здрави.
Публикувано: 08 November 2007 - 08:12 PM
След като зазимихме външните волиери е време за вътрешните помещения където ги затварям през нощта(само зимата де). :yahoo:
Прикачени файлове
-
sad.jpg (533.18K)
Брой сваляния: 38 -
sad.jpg_thumb (167.06K)
Брой сваляния: 25
Публикувано: 09 November 2007 - 07:59 PM
Публикувано: 09 November 2007 - 08:16 PM
Цитат
Цитат
Емо, такива да се намират по пазарите?
Ники ти от тия милефльорки продаваш ли?
По принцип ,да .Но сега нямам .Продадох ги може би лятото.Живот и здраве догодина ще има пак

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 10 November 2007 - 08:28 AM
Цитат
Мисля ,че в Стара Загора във фермата на Ганеви ,имат.
Чавдаре , а ти какво направи с неразделките?

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 10 November 2007 - 09:24 AM
Публикувано: 10 November 2007 - 01:37 PM
Снимката е от преди половин час!
Прикачени файлове
-
PB100016.JPG (67.34K)
Брой сваляния: 38 -
PB100016.JPG_thumb (62.15K)
Брой сваляния: 27
Публикувано: 10 November 2007 - 01:50 PM
Цитат
На колко време е враната? Как се чувства сред хора? Как я откри и приюти? От каде си :)

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 10 November 2007 - 02:27 PM
umni ptici sa teq
Публикувано: 10 November 2007 - 03:24 PM
Откриха я кучетата ми в Западен парк - обикновено тичат да гонят пилците и в последния момент видях, че това точно пиле не излита а само отскача :o - спрях кучетата, изхвърлих си кафето и взех пилето с нас на разходка... държа се добре, само дето клъвна кучето ми по носа, защото искаше да провери що чини тва пернато в ръцете ми ;D И така - разходихме се, прибрахме се в къщи, оставих враната на масата и й предложих единственото, което имах в джоба - кремвирши... изяде доста от ръката ми (явно беше гладна), изцвъка се където и колкото можа :huh: и я тръгнахме на разходка с кола (нямаше как да я оставя с кучетата в къщи) В колата също се държа "прилично" - разходи се навсякъде, кацна на кормилото и... добре, че седалките са с калъфи - всичко е за пране :gnqv: Това е историята на новата ми любимка (не знам защо съм решила, че е момиче :izcherven:) Не съм решила 100%, че ще я давам и не бързам - ако я дам ще бъде на човек, който наистина ще се грижи добре за нея и отсега казвам, че имам намерения да го проуча основно :namigam:
Публикувано: 10 November 2007 - 04:00 PM
Публикувано: 10 November 2007 - 05:46 PM
Публикувано: 10 November 2007 - 06:23 PM
;D
Моята врана се казваше Спиро ;D
За цвъкането си много права ;DМалки дребни "ако" през пет минути :yahoo:Всъщност може да си зимува спокойно и на вън.Те са птици от нашия климат.Обаче ако е свикнала да гледа постоянно хора и ако след това я навреш в някоя клетка ще започне да издава едни много "приятни" "крокания" с особено високи децибели ,че ще шашнеш комшиите.
Явно само с месо е хранена и затова не харесва останалото.Давай и да лапа колкото и когато поиска.Обичат да се къпят особено под струята на чешмата ;DПо-добре не и давай суха кучешка храна ,но може от консерви

Публикувано: 10 November 2007 - 06:25 PM
Цитат
Ники ти имаш ли за продан от зелените фазани.
Трябваше да кажеш -по-рано :blink:Нищо догодина :blink:
Всъщност вече нищо не ми остана за продаване .Пазя един чифт фазани за Волен евентуално ,а днес последното ,което ми беше останало - чифт шабо си го получи Людмил - LudmilDo в Плевен ;D

Публикувано: 10 November 2007 - 06:51 PM
Цитат
Цитат
Ники ти имаш ли за продан от зелените фазани.
Трябваше да кажеш -по-рано :blink:Нищо догодина :blink:
Всъщност вече нищо не ми остана за продаване .Пазя един чифт фазани за Волен евентуално ,а днес последното ,което ми беше останало - чифт шабо си го получи Людмил - LudmilDo в Плевен ;D
Ники ти пролетта ше люпиш нали щото аз искам тогава да зареда декоративни породи!