Dog.bg Форуми : Декоративни птици 2

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (120 Страници) +
  • « Първа
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Декоративни птици 2

#1201 Потребителят е офлайн   DRAAC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 08 November 2007 - 09:15 AM

Тази събота някой знае ли къде има изложби?

#1202 Потребителят е офлайн   metko_12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 12:56 PM

Цитат

В момента секи зарежда,а не продава.Оформя си работещите индивиди.  :Танц:

Емиле аз питам попринцип дали продава не за сега точно.То е ясно че сега секи зарежда.Пролетта ако имам пари може да зема.
Вие поринцип люпите пролетта ма аз сега съм излюпил седем пилета-есенчета.Казват че есенните пилета били по здрави.
User's Signature

Качена снимка  Качена снимка

#1203 Потребителят е офлайн   DRAAC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 November 2007 - 08:12 PM

То не,че няма да се намери и сега стока за продаване,но просто цените няма да са като пролетните.
След като зазимихме външните волиери е време за вътрешните помещения където ги затварям през нощта(само зимата де).  :yahoo:

Прикачени файлове

• Прикачен файл  sad.jpg (533.18K)
    Брой сваляния: 38
  • Прикачен файл  sad.jpg_thumb (167.06K)
    Брой сваляния: 25

#1204 Потребителят е офлайн   metko_12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 07:59 PM

Хора я вижте моя сайт подорен и обновен. http://metko.dir.bg/.../?df=46&dflid=3
User's Signature

#1205 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 08:16 PM

Цитат

Цитат

Едно младо пиле
Емо, такива да се намират по пазарите?

Ники ти от тия милефльорки продаваш ли?

По принцип ,да .Но сега нямам .Продадох ги може би лятото.Живот и здраве догодина ще има пак
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1206 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 09:56 PM

Ето ви едно асорти ;D
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1207 Потребителят е офлайн   trionix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 10:48 PM

Ники не познаваш ли някои които гледа от тези монаси.

#1208 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 08:28 AM

Цитат

Ники не познаваш ли някои които гледа от тези монаси.

Мисля ,че в Стара Загора във фермата на Ганеви ,имат.

Чавдаре , а ти какво направи с неразделките?
User's Signature

#1209 Потребителят е офлайн   sundy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 November 2007 - 09:24 AM

Съжалявам, че се включвам не съвсем на място но мога ли да помоля някой да приюти една симпатична и леко нагла врана B) Ужасно съм изкушена да си я оставя (винаги съм била влюбена в тия пилци), но нямам подходящи условия (поне достатъчно голяма клетка) и се налага да е на свобода в стаята... в което няма нищо лошо, но за съжаление кучетата ми редовно подскачат след нея когато реши да прехвърча/подскача наоколо и ме е страх че ще я наранят неволно :- Така че й търся или подходящ дом, или достатъчно голяма клетка, в която да я оставям докато ме няма (засега мъкна с мен в колата или враната или кучетата :rolleyes:) Надявам се да получа ако не помощ поне съвет/идея как да направя съжителството на новата ми непредвидена любимка и двете кучета безопасно :sos:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1210 Потребителят е офлайн   trionix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 09:50 AM

За сажаление не съм си намерил нито маскови,нито фишерови.
Ники ти имаш ли за продан от зелените фазани.

#1211 Потребителят е офлайн   metko_12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 01:37 PM

Честит първи сняг на всички!!!

Снимката е от преди половин час!

Прикачени файлове

User's Signature

#1212 Потребителят е офлайн   Aragoen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 01:50 PM

Цитат

Съжалявам, че се включвам не съвсем на място но мога ли да помоля някой да приюти една симпатична и леко нагла врана B) Ужасно съм изкушена да си я оставя (винаги съм била влюбена в тия пилци), но нямам подходящи условия (поне достатъчно голяма клетка) и се налага да е на свобода в стаята... в което няма нищо лошо, но за съжаление кучетата ми редовно подскачат след нея когато реши да прехвърча/подскача наоколо и ме е страх че ще я наранят неволно :- Така че й търся или подходящ дом, или достатъчно голяма клетка, в която да я оставям докато ме няма (засега мъкна с мен в колата или враната или кучетата :rolleyes:) Надявам се да получа ако не помощ поне съвет/идея как да направя съжителството на новата ми непредвидена любимка и двете кучета безопасно :sos:

На колко време е враната? Как се чувства сред хора? Как я откри и приюти? От каде си :)
User's Signature

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!

Цитат

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.

Качена снимка

#1213 Потребителят е офлайн   DRAAC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 November 2007 - 02:27 PM

Винаги съм бил мераклия да отглеждам гарга(особено нахална).Имам доста голями волиери,ако не е някой дивак,с удоволствие ще я приютя. :Танц:
umni ptici sa teq

#1214 Потребителят е офлайн   sundy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 November 2007 - 03:24 PM

Не мога да преценя на каква възраст е враната, но определено не е бебе - храни се сама и е сравнително едра (е, виждала съм и доста по-едри екземпляри...) Определено е запозната с хората и домашната обстановка - даже яде от ръка, но не е прекалено доверчива все още (при мен е от вчера и все пак й се случиха доста неща накуп - разходка с кучета, пътуване в кола, нова къща :rolleyes:) Предложих й различни видове храна и определено си пада по месото и кремвиршите, ако няма нещо месно в паничката я обръща :angry: Нощем я оставям да спи в един кашон, но се надявам да намеря достатъчно голяма клетка (все още се чудя дали да я задържа, най-вероятно ще й търся по-добър дом... но все още проучвам)
Откриха я кучетата ми в Западен парк - обикновено тичат да гонят пилците и в последния момент видях, че това точно пиле не излита а само отскача :o - спрях кучетата, изхвърлих си кафето и взех пилето с нас на разходка... държа се добре, само дето клъвна кучето ми по носа, защото искаше да провери що чини тва пернато в ръцете ми ;D И така - разходихме се, прибрахме се в къщи, оставих враната на масата и й предложих единственото, което имах в джоба - кремвирши... изяде доста от ръката ми (явно беше гладна), изцвъка се където и колкото можа :huh: и я тръгнахме на разходка с кола (нямаше как да я оставя с кучетата в къщи) В колата също се държа "прилично" - разходи се навсякъде, кацна на кормилото и... добре, че седалките са с калъфи - всичко е за пране :gnqv: Това е историята на новата ми любимка (не знам защо съм решила, че е момиче :izcherven:) Не съм решила 100%, че ще я давам и не бързам - ако я дам ще бъде на човек, който наистина ще се грижи добре за нея и отсега казвам, че имам намерения да го проуча основно :namigam:
User's Signature

#1215 Потребителят е офлайн   soikata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 04:00 PM

Не съм решила 100%, че ще я давам и не бързам - ако я дам ще бъде на човек, който наистина ще се грижи добре за нея и отсега казвам, че имам намерения да го проуча основно ???                                                                                                  Ако искаш съвет дай я на някой който има някъде вила и да я пусне на свобода. Интересно как ще ни проучиш след като аз,Емо,Ники и др. имаме за няколко хиляди лева птици а ти дори не познаваш пола на свраката :P :yahoo:

#1216 Потребителят е офлайн   trionix Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 05:22 PM

Наи добре пусни хаивана ако нямаш вазможност да го гледаш

#1217 Потребителят е офлайн   sundy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 November 2007 - 05:46 PM

Че ако можех да я пусна нямаше изобщо да я прибирам - просто се наложи като видях, че е с "подстригани" крила да я приютя... колкото и да ми харесват в момента най-малко ми трябваше "врана в гащите" ;D Проблемът е, че започвам да се привързвам към Хорхи (от Хортензия ;) ) и не ми се ще да я дам и след това да се тормозя с въпроси от сорта "добре ли я гледат" или "дали не са нахранили някое  :kotence: с нея" :mazohist: Ето защо споменах за "проучването", което ви засегна :P Искам най-доброто за Хорхи и имам намерение да й го осигуря, даже да е свързано с някои неудобства за мен и кучетата (които посвикнаха с пернатата твар и само я следят подозрително като се носи наоколо :rolleyes:)  Кажете какви условия са необходими за нормалното зимуване на една врана в апартамент, има ли специални изисквания за храна, добавки, витамини... абе каквото се сетите (вие сте пилчарите, аз съм кучкарка :kuchence:) По съвет на nikigeen й предложих парченца месо, накиснат хляб, малко семки, корн флейкс с мляко... определено хареса месото и опита от хляба и синьото сирене, другото пренебрегна. Трябва ли да давам нещо задължително или да я оставя да си избере храната, както и количеството й (сега има една паничка, от която от време на време чопли по нещо), мога ли да накисна кучешка суха храна или ще навредя с нещо??? Поне докато е при мен ще се постарая да се грижа добре, все пак цял бързолет отгледах преди време и оцеля :->)
User's Signature

#1218 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 06:23 PM

Ооо и ние сме кучкари.Аз например имам три
;D
Моята врана се казваше Спиро ;D

За цвъкането си много права ;DМалки дребни "ако" през пет минути :yahoo:Всъщност може да си зимува спокойно и на вън.Те са птици от нашия климат.Обаче ако е свикнала да гледа постоянно хора и ако след това я навреш в някоя клетка ще започне да издава едни много "приятни" "крокания" с особено високи децибели ,че ще шашнеш комшиите.

Явно само с месо е хранена и затова не харесва останалото.Давай и да лапа колкото и когато поиска.Обичат да се къпят особено под струята на чешмата ;DПо-добре не и давай суха кучешка храна ,но може от консерви
User's Signature

#1219 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 06:25 PM

Цитат

Трябваше да кажеш -по-рано :blink:Нищо догодина :blink:

Всъщност вече нищо не ми остана за продаване .Пазя един чифт фазани за Волен евентуално ,а днес последното ,което ми беше останало - чифт шабо си го получи Людмил - LudmilDo  в Плевен ;D
User's Signature

#1220 Потребителят е офлайн   metko_12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 06:51 PM

Цитат

Цитат

Трябваше да кажеш -по-рано :blink:Нищо догодина :blink:

Всъщност вече нищо не ми остана за продаване .Пазя един чифт фазани за Волен евентуално ,а днес последното ,което ми беше останало - чифт шабо си го получи Людмил - LudmilDo  в Плевен ;D

Ники ти пролетта ше люпиш нали щото аз искам тогава да зареда декоративни породи!
User's Signature

• (120 Страници) +
  • « Първа
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена