Декоративни птици 2
Публикувано: 16 December 2007 - 07:33 PM
Цитат
Дрезгави ли са ако са Паламарски
Аааа абсолютно паламарски са.И женската е дрезгава.Удоволствие е да ги слушаш.Гълъбите са ми от Людмил(ludmilDo) ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 16 December 2007 - 07:37 PM
Цитат
Това са едни от най-красивите породи.Нямаш проблеми :blink:

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 16 December 2007 - 07:46 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 16 December 2007 - 07:58 PM

Цитат
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 16 December 2007 - 09:01 PM
Ники аз търся спортни пощи 2 мъжкара тас годишни ама не искам от моя край нова кръв ще търся някаде :)

Цитат
.gif)
Публикувано: 16 December 2007 - 09:10 PM
Цитат
Сама си е :(Един от пишещите тук хора Чавдар (trionix) има мъжки е се бяхме разбрали да го купя,но не си вдига телефона.Изпратих му лично съобщение тук ,но не ми отговаря ,а е влизал и чел ;)Та Чавдаре,ако вече не го продаваш просто кажи ,естествено ,че няма да се разсърдя,но е по-добре да знам ,за да говоря с други хора.
Може ли да дадеш снимки на клетката?В какво ги отглеждаш?

Публикувано: 16 December 2007 - 09:13 PM
Цитат
Ники аз търся спортни пощи 2 мъжкара тас годишни ама не искам от моя край нова кръв ще търся някаде :)
Едно момче при мен гледа такива ,но скоро не съм ги виждал.Ще ги снимам и ако ти харесат ще говориме с него

Публикувано: 16 December 2007 - 10:25 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 16 December 2007 - 10:29 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 17 December 2007 - 09:08 AM
Как да не се запали човек по такива красоти които е създала природата :-
За тези с по-пъстрите цветове бих съдействал и за контрабанда внос ако от това зависи да го имам. Как иначе може да се види на живо? Имам чувството че ако живея някаде в тези райони ще си направя някоя колиба в пущиняка и ще си гледам кефа с такива животни.