Декоративни птици 2
Публикувано: 20 January 2008 - 01:54 PM
Няма смисъл да флудиме само , иначе лесно ще я напълним да така е но нека поне е с полезни работи и снимки :)

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 20 January 2008 - 06:31 PM
Страхотни обяви имав далаверата ;DНаправо умирам от смях с някои от тях:
например:
Купувам Вълнист папагал Корела която се изкарва на вън без да бяга
Да не са много скъпи
Цена: 50 лв
^_^ :pionercheta: :sarkastichen:
например:
Купувам Вълнист папагал Корела която се изкарва на вън без да бяга
Да не са много скъпи
Цена: 50 лв
^_^ :pionercheta: :sarkastichen:

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 21 January 2008 - 09:10 AM
Череша, дрян,бъз,клончета от бял бор,бреза,върба и всякакви клончета са удоволствие за корелите.Може да слагаш и арония,касис,клончета от асма,или други култивирани. Не слагай зеленина от фикус,трилистник или други стайни растения които гледаш в саксия и не им знаеш състава както и зравец,магданоз,защото са отровни за птиците.
Публикувано: 21 January 2008 - 07:13 PM
Явно корелите харесват и дрян.. Моят поне похапна добре.. Аз си помислих че няма да ги погледне (както направи с плодовете) но явно не съм бил прав... А може ли да ми кажете дали мога да го науча да яде плодове.. Защото като му сложа и той ги оставя и изобщо не яде от тях...
Публикувано: 21 January 2008 - 07:17 PM
Здравейте,поизгубих се бях доста зает тези дни.Този месец на 27-ма дата(след 6 дни) има изложба в Сърбия в град Сомбор.Една от най-големите.Ако някой му се пътува натам може да ми каже,понеже аз ще ходя с кола(мини-ван).Има също и организиран рейс от София доколкото знам.С рейса излиза 140 лв(100 лв за път и 40 лв за границата).
КАШО ти от Самоков ли си или там имаше едно село до самоков.Там в това въпросното село преди 2-3 години поддържах връзка с един човек,продадох у обикновени пауни,диамантени фазани,жълто-златни и златни фазани,също така му подарих много хубави брaми.Но той доколкото ми е известно почина.Там държеше един стопански двор.Имаше и някакви си гълъби.Много ми е интересно какво се е случило с стоката.Дали имаш някаква връзка с тези хора.
КАШО ти от Самоков ли си или там имаше едно село до самоков.Там в това въпросното село преди 2-3 години поддържах връзка с един човек,продадох у обикновени пауни,диамантени фазани,жълто-златни и златни фазани,също така му подарих много хубави брaми.Но той доколкото ми е известно почина.Там държеше един стопански двор.Имаше и някакви си гълъби.Много ми е интересно какво се е случило с стоката.Дали имаш някаква връзка с тези хора.
Публикувано: 21 January 2008 - 09:53 PM
Къде си ,бре Емо?
Имаш ли монголски мъжкари ,че едни се скъсаха да търсят?
Нямам възможност да ходя ,но ако има малък александър мъжки и по въможност около 3 годишни ,няма да е зле да вземеш и то не един ,а два броя.За мен лично и Иван са.И си кажи пак телефона ,че не знам какво стана ама ти го нямам вече.Може и на лични
Имаш ли монголски мъжкари ,че едни се скъсаха да търсят?
Нямам възможност да ходя ,но ако има малък александър мъжки и по въможност около 3 годишни ,няма да е зле да вземеш и то не един ,а два броя.За мен лично и Иван са.И си кажи пак телефона ,че не знам какво стана ама ти го нямам вече.Може и на лични

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 21 January 2008 - 11:54 PM
0889831249 Ами ако открия не е проблем да взема,но няма как да разбера на колко години са,имат ли пръстен или? че аз не гледам папагали и не съм наясно много.Само веднъж имах чифт планинци :-
Публикувано: 22 January 2008 - 08:08 AM
Мъжките са с пръстен на шията и всъщност започва да се вижда на 2.5 - 3 години
На първите снимки са мъжкари,а на третата са женски и мъжки
На първите снимки са мъжкари,а на третата са женски и мъжки