Декоративни птици 2
Публикувано: 04 February 2008 - 08:31 AM
Людмил е прав.
Какво имаш предвид - колитерабет?И всъщност как разбра?
Методи ,щом ще и ги казваш на лични ,значи знаеш имената ;D ;)Нещо криеш ми се струва
Какво имаш предвид - колитерабет?И всъщност как разбра?
Методи ,щом ще и ги казваш на лични ,значи знаеш имената ;D ;)Нещо криеш ми се струва

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 04 February 2008 - 01:56 PM
Колитерабет е едното лекарство.Съжалявам за объркването.Обадих се по телефона за консултация, описах симптомите и ми казаха какво е заболяване.Два от папагалите са стабилизирани, но другите два си отидоха.Мерси на всички, които се отзоваха.R.I.P. Blue and Sky...

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 04 February 2008 - 06:57 PM
Надя,ако не е тайна какви бяха симптомите?
Не ми е познато това лекарство Колитерабет.Байтрила ,да ,той е с основно съдържание на Енрофлоксацин и се ползва за колибактериоза, салмонелоза, микоплазмози (ХРБ, инфекциозен синуит и др.), холера, заразна хрема, септични състояния и чревни инфекции.Тоест доста е широкоспектърен.
Не ми е познато това лекарство Колитерабет.Байтрила ,да ,той е с основно съдържание на Енрофлоксацин и се ползва за колибактериоза, салмонелоза, микоплазмози (ХРБ, инфекциозен синуит и др.), холера, заразна хрема, септични състояния и чревни инфекции.Тоест доста е широкоспектърен.

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 04 February 2008 - 07:06 PM
и аз да се похваля днес се сдобих с чифт английски бойци.и нови колхидски фазани :yahoo: утре ще кача снимки като ги снимам че снимките от тази вечер не станаха много качествени :blink:

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 04 February 2008 - 07:12 PM
Цитат
Надя,ако не е тайна какви бяха симптомите?
Папагалите лежаха безжизнени на пода, много накокошинени.Обадих се, поразпитах и ми казаха, че вероятно е чревна инфекция.Оттам нататък-знаеш.

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 04 February 2008 - 08:18 PM
дааааа същите са утре задължително ще направя по хубави снимки маи краката им са по ниски не са чак толкова дълги. аники на фазанката да и събирам ли яйцата кто почне да снася че днес до като ги храних мъжки взе да издава странни звуци прави са на мъж ;Dи нали трябва да остафя фазаните сами в волиерата

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 04 February 2008 - 08:24 PM
Аааа ми хубаво е да са сами ,че мъжкарите стават доста агресивни.Още е рано да пронесат - след средата на март вероятно ще бъде,но зависи от много фактори.Кутията на инкубатора ти е вече сглобена ;DОстават касетите за яйцата и най-важното - електрониката на управлението ;D