Dog.bg Форуми : Декоративни птици 2

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (120 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Декоративни птици 2

#201 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 June 2007 - 07:12 PM

metko_12, петела от аватара ти не е ли всъщност петела на LudmilDo 1super Да всъщност съм сигурен ,че е той bravoS
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#202 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 07:24 PM

Цитат

Кажете ми които има SKYPE ми дайте имената си за да ви намеря.

volen4o1351 cheers
User's Signature

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)

#203 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 07:28 PM

metko според мен хич не се опитваи да месиш породите големи с малки кокошки защото кои знай какви мелези ще излязат.за нищо няма да стават.според мен ако ще правиш накоя нова порода трябва да извадиш от няколко петела семенна течност да отделиш хубавите генеталий с лед това да оплодиш кокошката само че незнам как ще отделиш хубавите генеталий така че успех ти желая.
User's Signature

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)

#204 Потребителят е офлайн   metko_12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 07:30 PM

Междо другото как да намаля снимките.Що се отнася до породата истина е че не съм учен за да я създавам но поне пробвам.петлето от снимката е японска джинка а кокошката крастоска между джинка и гащат петел.
Казвам се Методи от Долна баня съм на 12 години Skype metko_12
User's Signature

Качена снимка  Качена снимка

#205 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 07:33 PM

Цитат

Междо другото как да намаля снимките.Що се отнася до породата истина е че не съм учен за да я създавам но поне пробвам.петлето от снимката е японска джинка а кокошката крастоска между джинка и гащат петел.
Казвам се Методи от Долна баня съм на 12 години Skype metko_12

аз използвам програматa: adobe fotoshop7
User's Signature

#206 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 07:39 PM

днес видях една кокошка от ония рошавите(настръхналите) то това животно много грозно на живо oleeee
User's Signature

#207 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:01 PM

Цитат

днес видях една кокошка от ония рошавите(настръхналите) то това животно много грозно на живо oleeee

Метко,предполагам ,че щом си на 12 години си около 5 клас.Та значи като стигнеш ,мисля ,че беше в девети, ще учиш точно за предаването на гените ,е верно на по-ниско ниво ,но пак е нещо и ще видиш ,че създаването на една порода е много трудно нещо ,за което обикновено се наемат учени или селекционери с изключително богат опит,всичко е резултат на развъждане в дадена насока и коства изключитено много труд и много,много години търпение ,за да излезе накрая нещо,а после още много години ,за да се утвърди то.

Волка сигурно имаш предвид къдрава мутация 1super Защо бе ,братче, мен пък много ме кефят и съм имал такива cheers
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#208 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:16 PM

Цитат

Цитат

Метко,предполагам ,че щом си на 12 години си около 5 клас.Та значи като стигнеш ,мисля ,че беше в девети, ще учиш точно за предаването на гените ,е верно на по-ниско ниво ,но пак е нещо и ще видиш ,че създаването на една порода е много трудно нещо ,за което обикновено се наемат учени или селекционери с изключително богат опит,всичко е резултат на развъждане в дадена насока и коства изключитено много труд и много,много години търпение ,за да излезе накрая нещо,а после още много години ,за да се утвърди то.

Волка сигурно имаш предвид къдрава мутация 1super Защо бе ,братче, мен пък много ме кефят и съм имал такива cheers

да от къдравата мутация ама кална, мръсна,рошава съжалявам че нея снимах та да я видите ама е такава само че много по мръсна

Прикачени файлове

User's Signature

#209 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:25 PM

Метко, японската джинка е по-известна като ШАБО.Е има и други породи японски ,но те са ,как да се изразя - в друг клас b) Та породата шабо е мнго известна с особената си стойка.Такаааа.... та японската джинка шабо е една от най-интересните породи кокошки.Има едноцветни,двуцветни и трицветни форми.Както и къдрави ,копринени,а и качулати.Те са късокраки и при нормално състояние сякаш са приклекнали..Тялото им е силнбо скъсено ,а шията е извита на буквата S .Гърдите са много изпъкнали ,а опашката е силно изразена и вирната .Стърчащите мечовидни пера не са извити като на другите петли ,а са стърчащи най-честои удължени.Когато петела се пъчи ,те често се опират в гребена или до вратната грива.Гребена е листовиден ,едноред едрозъбчат и много едър,главата също е едра Стойката на едно шабо много наподобява стойката на гълъбите фенерлии.
Ето ти малко снимки на японски джинки

Прикачени файлове

User's Signature

#210 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:26 PM

1super

Прикачени файлове

User's Signature

#211 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:27 PM

1super

Прикачени файлове

User's Signature

#212 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:28 PM

1super

Прикачени файлове

User's Signature

#213 Потребителят е офлайн   DRAAC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 June 2007 - 08:33 PM

Az do sega ti zvanq ama nikoi ne diga.V4era mi padna bateriqta i 4ak predi 2 4asa si vzeh zarqdno. V4era te 4akah u nas ,misleh si 4e 6te doide6 v 8.40 se pribrah.Samarata be6e pred nas.

#214 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Това са типичните форми като стойка и форма.Цветните форми обаче са много.А ето ги и моите черни шабо

Прикачени файлове

User's Signature

#215 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

ники ама този на метко не ми прилича на шабо по ми прилича на моя дето умря с троиния гребен някъде го има на снимка в декоративни птици-1.обикновен дребен петел
User's Signature

#216 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:36 PM

Цитат

Az do sega ti zvanq ama nikoi ne diga.V4era mi padna bateriqta i 4ak predi 2 4asa si vzeh zarqdno. V4era te 4akah u nas ,misleh si 4e 6te doide6 v 8.40 se pribrah.Samarata be6e pred nas.

На работата си забравих телефона да му се не види oleeee Ми аз дойдох видях я ладата и почнах да звъня щото не знам коя е къщата ,ама няма връзка с този номер и си тръгнах .Беше 9 часа и се помотах до 9 и 15 и си тръгнах.Утре къде си?
User's Signature

#217 Потребителят е офлайн   DRAAC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 June 2007 - 08:37 PM

sega 6te tragvam na sevlievo otivam da lovq peru6inata i sled sevlievo 6te hodq do voennata bolnica i sam vku6ti.A ina4e jiveq to4no zad tabelata sinqta(taq golqmata).

#218 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:41 PM

Като идваш от Метбол отляво или дясно е? Аз до около пет и половина вечерта съм в Кюстендил и после съм на Катрище .Какви малки имаш на 2-3 дена .тоест откои породи? Ако се прибереш около това време ще се чуеме
User's Signature

#219 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 08:55 PM

Цитат

ники ама този на метко не ми прилича на шабо по ми прилича на моя дето умря с троиния гребен някъде го има на снимка в декоративни птици-1.обикновен дребен петел

Прав си ,Волка.Аз за това изписах толкова и дано ме ме разбрал b) super best
User's Signature

#220 Потребителят е офлайн   volen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2007 - 09:01 PM

дано е разбрал че иначе кои знаи какви мутаций ще излязат cheers

сега преглеждах яйцата от токачките от тесет само едно ополодено a) само да го видя тоя кумшията дето ми ги даде ще му се карам
User's Signature

• (120 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни