Декоративни птици 2
Публикувано: 06 March 2008 - 05:15 PM
Цитат
При нас в балкана тези дни започна да става топло и се раздвижиха но още няма нищо от декорацията .Имам корели в една волиера и те са снесли но сигурно ще ги изхабят. Не съм ходил при Боби и Ники да видя за сърпокрила патица ,че ще изпусна сезона.
Публикувано: 06 March 2008 - 08:14 PM
ами тои си решава вече.а вий там кюстендилци чета в един саит тука че щели сте да имате изложба там в кюстендил ама не пише дата когаще е та въпроса ми е да не би вие двамата да те организаторите ;)

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 07 March 2008 - 08:35 AM
Цитат
ами тои си решава вече.а вий там кюстендилци чета в един саит тука че щели сте да имате изложба там в кюстендил ама не пише дата когаще е та въпроса ми е да не би вие двамата да те организаторите ;)
А не сме ние ;DБившите членове на бившия клуб по екзотика са и мноооого гълъбари.На 21 март ще е ,всяка година е тогава в младежкия дом ,сега читалище "Братство".Но много и хора е участват и то такива ,които имат едни от най-хубавите и редки птици,както и аз и Емо също не участваме ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 07 March 2008 - 09:11 AM
ами ники вий си знаете те май основно гълъбарите ги организират тези изложби и при нас в ямбол етака само гълъби.а методи послушаи съвета на ванката ако твърдо си решил за брама няма какво да му мислиш просто накараи някои от вашите да те закара и си вземи един чифт.аз май трябва да ходя на работа че иначе ша ста не лошо ;D

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 07 March 2008 - 09:53 AM
Цитат
Е!Нека първо човека каже цена та да вида мога ли да си ги позволя.Пък ще измислим тогава как да ги взема.
Публикувано: 07 March 2008 - 10:50 AM
А само на петле каква е цената?!
Публикувано: 07 March 2008 - 02:50 PM
Ето за това пишех преди време. За внос по снимка или на приказка-чувал с пари, като има нещо българско произведено което можеш и да си го пробереш-пазарлъци за дребни пари. Не съм против вноса защото и аз постоянно купувам внос , но винаги търся първо от нашите производители. Методи решаваш си сам но ти гарантирам че при тези "приятелски" отношения със сърбите внос на такива пилета ще има вече на кукуво лято и цена от 50лв. просто не подлежи на коментар.
Публикувано: 07 March 2008 - 03:37 PM
Ванка незнам за внос но имам голям проблем с каролинките бели от сърбия не се ешават и с фишовете нз и те какво ще направят лошото е че всички патета са с ампотирани крила от сърбия а моите не са. боби и ники ми бяха казали за този проблем преди 4 години аз от тях взех вадени в тях с цели крила и нямах никав проблем но с тези ще имам дано да греша.
Публикувано: 07 March 2008 - 07:10 PM
Ники, проблема с ампутацията на крилата която я правят в цяла Европа действително им ебава мамата на патетата. Мойте също половината са такива и направо ми е жал като ги гледам как едвам излизат от езерото. Влади и той каза че взема,вади поколение и си оставя летящи а другите ги маха. Трябва да имаш матилки на земята и ще снасят там. Мойте са така-две табуретки на земята и снасят в тях.
Методи за транспорта си е въпрос на разбиране с човека а кокошките не ги бърка половин ден в кашон.
Методи за транспорта си е въпрос на разбиране с човека а кокошките не ги бърка половин ден в кашон.