Декоративни птици 2
Публикувано: 19 March 2008 - 11:50 AM
На мен пък днес започна да се люпи второто люпило пилета...
Публикувано: 20 March 2008 - 07:18 PM
Невероятно,но факт!!! Утре(петък) ще има изложба в кюстендил!!! Ще идва представитела на фирмата за лекарства и ваксини на тези които публикувах.
Той има и всички видове ваксини дето се продават,за гълаби декоративни птици,кучета и всичко общо взето,цените са на половината от тези дето се предлагат в аптеките(ветеринарните).
Един приятел си купи ваксина от дилар на фирмата,каза че си я е взимал всяка година на 68 лв,а от него си я е взел за 32 лв...
Той има и всички видове ваксини дето се продават,за гълаби декоративни птици,кучета и всичко общо взето,цените са на половината от тези дето се предлагат в аптеките(ветеринарните).
Един приятел си купи ваксина от дилар на фирмата,каза че си я е взимал всяка година на 68 лв,а от него си я е взел за 32 лв...
Публикувано: 21 March 2008 - 08:32 AM
емо ти на този човек с ваксините защо не вземеш да му станеш търговски претставител за българия?аз има въпрос вчера като си ходих да храня животинките сварих кокошката на боеца да снася докато нахраня другите тя снесе взех и яйцето сложих им да ядът тя яде и пак легна и снесе второ това на какво се дължи дали ще се изнася и ще спира за тази година и ли ще ляга да мъти? :blink:

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 22 March 2008 - 12:06 AM
Съгласен съм с Методи ;) но нищо се незнае той Волката може да си е взел и предния ден яйце все си мисля че ако не е нещо сериозно няма да пита все пак вече натрупа опит

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 22 March 2008 - 05:56 PM
Честита пролет на всички :)

.gif)
Цитат
.gif)
Публикувано: 23 March 2008 - 12:23 AM
Сега се прибирам.Ямбол скръб :- ,Пловдив скръб :- !!!Но иначе за гълъбарите май беше рай.Толкова гълъби на едно място не съм виждал,освен на Шумен.
Публикувано: 23 March 2008 - 10:56 AM
Разбрах,че ще има на Ямбол,Стара Загора и Велико Търново тази събота?Някой да знае местонахожденията на изложбите?Спомням си веднъж преди доста години бях в С З и беше в някакво училище под зоопарка,в двора на училището,дали пак ще е там?
Ако имате информация,споделяите.
Ако имате информация,споделяите.
Публикувано: 24 March 2008 - 12:21 AM
Що да е скръб бре в Ямбол стана много добра изложба на гълаби ;) мене ми хареса бяха искарали доста породи и много добро собствено производство :) аз зех 1 чифт Ростовски и 1 чифт Чайки :)

.gif)
Цитат
.gif)