Декоративни птици 2
Публикувано: 15 June 2007 - 07:00 PM
Цитат
Цитат
Виждаш ли какъв ентусиаст имаме в лицето на Методи b) Хубаво е че е инат ,ама после ще му попречи да научи някои работи,аааа и отхвърля фазаните wink ,нагледал им се l) ,а е само на 12 l)
Не съм отпускар ами нямах много време за пред компютъра. Харесва ми че има ентусиасти като Методи. Още повече ще ми хареса ако някой си е харесал нещо красиво, създал му е условия и се стреми да го постигне bravoS . Все пак животните стават част от семейството а не тегло и затвор в красив дом. Ники, търся си пъстра женска розела но сегашните цени 70-100лв. са s) . Ти намери ли александър ?
Розели имаше на някаква странна цена в далаверата,преди промяната Пенсионер бил та за това били на такава цена и ме принуди да му се покарам тогава.А сега има накакъв ,ама не се знае пола. oleeee
Никъде не открих александър.При Милчо ходих ,при разни други артисти ,но не.На сайта тук в обявите се продаваше син ,но само с клетката ,а и много млад,няма и година oleeee

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 15 June 2007 - 07:04 PM
Цитат
А така ,Методи 1super Така те искаме.Виж щом имаш мерак ,защо не помолиш родителите ти за помощ

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 15 June 2007 - 07:08 PM
Цитат
Цитат
А после кой ще черпи? l) wink super best
е то аз трябва да черпя за колата за съветите за животинките и т.н. само да не стане както снощи се бяхме наквасили с комшията че беше майко мила wink

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 15 June 2007 - 07:17 PM
Цитат
oleeee super best Ванка,а тези твоите хора дали нямат александър и розела?

Публикувано: 15 June 2007 - 07:25 PM
Публикувано: 15 June 2007 - 07:33 PM
Цитат
уха ванка чак толкоз много ли ще се докараме че чак до езерото да упрем oleeee

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 15 June 2007 - 07:35 PM
А пък в Полша на изложбите и пазарите голошийките са по -скъпи от копринките ,минорките,суматранските и хамбургските и са колкото фениксите oleeee

Публикувано: 15 June 2007 - 07:42 PM
Прикачени файлове
-
album_pic.jpg (216.95K)
Брой сваляния: 92

Публикувано: 15 June 2007 - 07:44 PM
Прикачени файлове
-
____________136_.jpg (61.75K)
Брой сваляния: 84

Публикувано: 15 June 2007 - 07:45 PM
Прикачени файлове
-
____________138_.jpg (56.39K)
Брой сваляния: 90

Публикувано: 15 June 2007 - 07:45 PM
Прикачени файлове
-
____________139_.jpg (53.75K)
Брой сваляния: 85

Публикувано: 15 June 2007 - 07:46 PM
Прикачени файлове
-
____________143_.jpg (60.5K)
Брой сваляния: 84

Публикувано: 15 June 2007 - 08:52 PM
Цитат
Цитат
Метко генен инжинере иам кокошка мътена в инкубатор по 3 пъти на година ляга да мъти без проблем... докажи ми с факти твойте думи.
bravoS Една от колко?
Точно от тоя сорт са 4-ри се измътиха от инкубатора другите и те мътят но тази по 2-3 пъти годишно, няма гаранция че ако са от квачка пък ще легнат

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)