Декоративни птици 2
Публикувано: 17 June 2007 - 10:00 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 18 June 2007 - 07:50 AM
Цитат
Цитат
ванка мястото за фазана е готово днес го направих отне ми цял ден размерите са мо 4 на 4 метра оградено от всякъде голямо заграждане заваряне и копане падна b)
Имаме кокошлета мини кохер черни, пръскани и бели. Ако си направил такава волиерка там спокойно можеш да понаселиш и други перушини защото златния фазан се развива на втората година и когато не е в период на размножаване спокойно съжителства с други птици. Аз тези дни ще ходя да си купя от човек женски златни и ако има повече ще ти взема едно за да имаш гарантирана двойка без родствена връзка 1super
съгласен съм вземи и една женска за мен да си имам чифт а пък като доида ще си взема и жена за кохера cheers bravoS

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 18 June 2007 - 07:52 AM
Кръвта му кипи и в такъв момент е нормално да е инатлив, и самонадеян. Всички сме били деца и сме "събаряли планини"! Някои дори и като възрастни го правят.
Публикувано: 18 June 2007 - 08:32 AM
Цитат
Ако ти не си намерил яйцата до сега значи някоя лисица или друга животинка ги намира и си ги прибира. Това със снасянето на яйца разпръснато е похват на дивите птици. Домашните по принцип снасят на едно место. Разбира се има и изключения. Една кокошка винаги се познава преди да се разклапе, но щом са в ливада това едва ли ще стане на открито. Търси си яйцата някъде вътре в кокошарника.
Публикувано: 18 June 2007 - 08:41 AM
Цитат
Ама ще гледам мина да оплакна очите :)
Значи , това което може да видиш е : фазани-златен,сребърен,диамантен, седлат,жълтозлатен , пауни чернокрил и обикновен, папагали - корели, вълнисти, розели, голям александър и жако, гулдови амадинки, жълти канарчета на свобода, кокошки - много са защото трима приятели ги гледат различни, патета мандаринки,каролинки и за съжаление само женска сърпокрила, гълъби карамфилии,герданлии,денкеши, чилики, фенерлии, в съседния двор стотина някакви бяли летачи, декоративни рибки в шадраван не им знам вече бройката и видовете и разновидностите, кучета санбернар,черен дог, догоаржентино, кавказка, пинчери и стига че много дълго стана cheers
Публикувано: 18 June 2007 - 08:58 AM
Цитат
Кръвта му кипи и в такъв момент е нормално да е инатлив, и самонадеян. Всички сме били деца и сме "събаряли планини"! Някои дори и като възрастни го правят.
Аха.Нали за това му дадох линка.само дето не обича да се вслушва b)

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 18 June 2007 - 09:25 AM
Цитат
Цитат
Аха.Нали за това му дадох линка.само дето не обича да се вслушва b)
Хубавите работи стават бавно! Търпение му е майката! Пренавит ми се струва, но ще се успокои!
Публикувано: 18 June 2007 - 10:46 AM
Публикувано: 18 June 2007 - 12:16 PM
Цитат
Цитат
Ако ти не си намерил яйцата до сега значи някоя лисица или друга животинка ги намира и си ги прибира. Това със снасянето на яйца разпръснато е похват на дивите птици. Домашните по принцип снасят на едно место. Разбира се има и изключения. Една кокошка винаги се познава преди да се разклапе, но щом са в ливада това едва ли ще стане на открито. Търси си яйцата някъде вътре в кокошарника.
Днес намерих яйцата.Проследих кокошката до скътаното гнездо в ъгъла на двора до оградата.беше покрито с пух и трева.
Публикувано: 18 June 2007 - 06:44 PM
Гулдови продаваш ли?

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 21 June 2007 - 04:54 PM

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 21 June 2007 - 07:20 PM
Цитат
Цитат
Ама ще гледам мина да оплакна очите :)
Значи , това което може да видиш е : фазани-златен,сребърен,диамантен, седлат,жълтозлатен , пауни чернокрил и обикновен, папагали - корели, вълнисти, розели, голям александър и жако, гулдови амадинки, жълти канарчета на свобода, кокошки - много са защото трима приятели ги гледат различни, патета мандаринки,каролинки и за съжаление само женска сърпокрила, гълъби карамфилии,герданлии,денкеши, чилики, фенерлии, в съседния двор стотина някакви бяли летачи, декоративни рибки в шадраван не им знам вече бройката и видовете и разновидностите, кучета санбернар,черен дог, догоаржентино, кавказка, пинчери и стига че много дълго стана cheers
Допълвам - боа b) , една страхотна красавица dribble