Декоративни птици 2
Публикувано: 02 July 2007 - 10:52 PM
Ники здрасти човече като гледам от снимките на високолетачи си се съсредоточил май май :)
Иначе как върви при вас при мене нещата са екстра за сега само че едни строежи ми додеха на главата и живот и здраве като се приключи нови воалиери за всички и още един гълабарник и може пернатото семейство да се овеличи някой и друг път :)

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 03 July 2007 - 03:25 PM

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 03 July 2007 - 04:47 PM
Вярно нещо май на високолетачи го ударих l)
Волка ,не знам защо така се получава.Аз също ги храня със стартерни смески на Provimi,според възрастта,но никога не съм имал подобен проблем и съм много доволен

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 03 July 2007 - 05:12 PM
ааа ванка потвърждавам идването си в събота да знаеш и да си там ще взема бира от с.антон или град не го знам какво е че ако я взема от тук може и да избие капачките до там в тая жега cheers

всяко яйце-бомба,всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите!(лозунг в птицеферма)
Публикувано: 03 July 2007 - 06:44 PM
Прикачени файлове
-
DSC02151.JPG (74.35K)
Брой сваляния: 99
Публикувано: 03 July 2007 - 07:26 PM

Цитат
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 03 July 2007 - 11:36 PM

Цитат
.gif)
Публикувано: 04 July 2007 - 08:10 AM
Цитат
Не знам какво е точно птичето,но с това си оперение според мен би трябвало да може да лети а то не летеше.Предпочиташе да бяга и да се крие в тревата.Бягаше доста бързо м/у другото.
Публикувано: 04 July 2007 - 08:13 AM
Цитат
На линия ще съм. Волене, това с храненето не е от ярмата а от жегите. Просто пилетата пият постоянно по малко вода и затова храната им се лепи. Ако не им махнеш ти топчето те ще си го махнат сами като си търкат човките в земята. Загради им малко място /временно/ и ги пускай през деня някъде в двора където има повече пясък и пепел за да се къпят и кълват но вечерта ги прибирай.
Публикувано: 04 July 2007 - 04:22 PM

Публикувано: 04 July 2007 - 05:46 PM
Цитат
Здрасти 1super
Птичето е дрозд.Те като малки често се спасяват с бягане и разчитат на мимикрията си.
Май не сте виждали малки пъдпъдъци ,а? wink
Къде има птица от разред кокошеви с жълто по човката?
Ноооо, ако го имаш и в друго положение може да се окаже и чучулига l) super best

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 04 July 2007 - 07:37 PM
Да и аз по принцип го ползвам ,но не за лечение ,а го давам профилактично.Някъде назад съм писал ,мисля.
Ми ако знааеш и аз от кога искам да взема буркови ... И темата "Обяви " ти писах за това.
Я кажи александрите какъв вид са ти голям или малък александър?

Публикувано: 04 July 2007 - 07:52 PM
Цитат
Да и аз по принцип го ползвам ,но не за лечение ,а го давам профилактично.Някъде назад съм писал ,мисля.
Ми ако знааеш и аз от кога искам да взема буркови ... И темата "Обяви " ти писах за това.
az to4no ot teb pro4etoh za lekarstvoto,i za tova ti blagodarq
Публикувано: 04 July 2007 - 07:56 PM
Цитат
Цитат
az to4no ot teb pro4etoh za lekarstvoto,i za tova ti blagodarq
burkovi mogat da se vnesat ot sarbiq,no az predpo4itam balgarsko proizvodstvo