Западно-сибирска Лайка
Публикувано: 17 September 2006 - 09:02 PM
Публикувано: 18 September 2006 - 11:17 AM
Цитат
Вярно! вече има регистрирани Източносибирски лайки в клуба. Тава са кучетата на Йордан!
и тъй като все пак не са ЗАПАДНОСИБИРСКИ ЛАЙКИ, ЩЕ ПУСНА ОТДЕЛНА ТЕМА В ПОРОДИ d) d) d) d)
Публикувано: 18 September 2006 - 10:30 PM
Цитат
Привет judge!
Вярно е че и аз имам ИСЛ, но не съм им предоставил родословията все още в клуба, а това значи, че не съществуват. Вземал съм ги изключително за лов.
Поздрави!
dog.bg всичко за лайките е в интерес на породите и със сигурност има много хора, които ще ти благодарят за превода измежду, които съм и аз b)
Бъди здрав!
Публикувано: 19 September 2006 - 08:04 PM
Цитат
Ехеее b) b)
Благодаря ти много dog.bg BEER drink
Публикувано: 20 September 2006 - 01:31 PM
за какво съм Ви пуснала тема ИЗТОЧНОСИБИРСКА ЛАЙКА? NNN
продължавайте да си диплите източносибирските лайки и Конак и Съдия и Дог в темата на западносибирските!лошо няма, ама поне да се бяхте зарадвали на новото попълнение западносибирски лайки или поне от кумова срама да коментирате и тях! a)
Публикувано: 20 September 2006 - 05:30 PM
Публикувано: 21 September 2006 - 08:13 AM
темата за исл си стои празна, а за малките западносибирски лайки не прочетох отзиви! a)
на 30.09 се открива лова на диво прасе и това ще е дебюта на Златил Славена фон Бранддорф. това, което знам досега, че изпитанието при изстрел е издържал с отличие! super best
дано да е слука и да го видим вече в реална обстановка!
Конак, моля те да публикуваш снимки на твоите ИСЛ в темата им - ще ми бъде интересно да ги видя, разбира се предпочитам на живо: на 29.10.06 ще има специалка в Пловдив и се надявам да се видим там.
Публикувано: 24 September 2006 - 09:12 PM
Искам само да попитам Златил Славена фон Бранддорф кои точно изпит на изстрел е минал. На стрелба по панички ли или по заек. Трапово ли е е стрелял или на скийт. Или пък е покрила контролно на лос(защото във скандинавията е невъзможно да ловуваш на този дивеч без да си издържал контролното).
Публикувано: 25 September 2006 - 09:34 AM
като се обадят - ще имам повече информация.
Публикувано: 26 September 2006 - 03:29 PM
поканата за гости към Валя и Кара са все още валидни!!! cheers
Публикувано: 28 September 2006 - 01:16 PM
след десетдневно страдание, че е на ново място вече е приел новото си семейство w)
Прикачени файлове
-
Lord_Enisei_SvB_odmor.jpg (78.95K)
Брой сваляния: 303
Публикувано: 28 September 2006 - 01:20 PM
отново Лорд Енисей СфБ
Прикачени файлове
-
Lord_Enisei_SLvB_na_selo.jpg (112.87K)
Брой сваляния: 291
Публикувано: 28 September 2006 - 01:22 PM
Публикувано: 09 October 2006 - 01:04 PM
кучето е изчезнало на 07.10.06 в Ботевградския балкан, в района на Липница, Елов Дол и Боженица!
изчезването е класика в жанра: лов, женски кучета, едната е разгонена и само той мъжки, тръгва след разгонената кучка.
по-късно след обед откриват кучката прегазена, вероятно от камион на разклона за Боженица, но от Златил /Бас/ няма и следа!
пастири са го виждали в събота с кучката, а в неделя не са го виждали в района s)
за съжаление в момента не разполагам актуална снимка на Златил-Бас, но е с цвят вълчо сив, зонарно оцветен като братята си Арес, Дарс и малкото Лорд Енисей.
от три дни две семейства: собствениците и производителя на кучето загубиха спокойствието си и Ви умоляваме, ако можете да ни помогнете да намерим Златил СфБ- Бас. ние продължаваме и днес да го търсим в района.
Публикувано: 25 October 2006 - 03:52 PM
с мъка в душата си трябва да Ви съобщя тъжната вест, че той вече не е сред нас.
намерен е от ловци в района мъртъв, ударен от кола, вероятно същата,която е прегазила и разгонената кучка.
Една Славена си отиде.
Ще се срещнем при моста, Бас...
Публикувано: 12 November 2006 - 07:44 PM
а за западно сибирската лайка ето малко инфо
създадена чрез кръстосване на хаНтеииски и манстииски лайки.характеризира се със среден ръст,мускулатура добре развита глАвата е удължена муцуната дулга и заострена .ушите са овални.има спокоен нрав използва се и за лов.поддава се отлично за възпитание и присвоява голяма привързаност и послушание