Цитат
Еми моя като беше малък ядеше така да се каже изпражнения cl) от каквото и да е, но сега кучешките само ги души, проблем има само ако са конски... просто тези цигани ги врат навсякъде тези коне и е честа гледка и само към тях има още апетит, но не е както преди половин година, тогава беше като прахусмокачка... Спокойно ще спре, колко е голям той, моя е на 1 година и 5 месеца... wink ;)
А за битките не знам дали така ще се разбере дали е смело кучето, но моя като беше малък много ме беше страх, защото не разбираше кучетата искаха да го хапят, а той скимти и ги кани на игра, но вече не е така. Когато види някое куче което бясно да го лае зад някаква ограда или порта се приближава, изпъчва се и изръмжява, но само ако види агресия от отсрешната страна, никога не е ръмжал без причина. Имаме проблем само с един възрастен мъжки боксер не се понасят много много с него и ги държим на разстояние и няма проблеми. Вече се разхождам спокойно, защото знам че поне себе си ще опази super best . Айде че цял роман изписах l) .
И между другото drumi80 може да не флуудиш толкова, а и във форума се пише на български!!! Гледай просто едно съобщение да не е два пъти пратено, или пък да го пращаш на две части, все пак не е чат...