Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 30 October 2007 - 12:00 PM
Публикувано: 30 October 2007 - 01:12 PM
Цитат
Цитат
По въпрос 1. не съм много сигурна,според мен лае ,защото още е малка и я е страх*(щом се крие зад вас).нека някой по запознат каже,Алма не е излаяла докато не стана на година и нещо:)))
2. Това е бебе,нормално е да се гушка и да иска да спи при някой- аз не бих го пускала в леглото си!!!Колкото и да ме е жал!
3.Всички лягат като Жаби:)))Споко
Благодаря ти, Морти,
Всичките страници за ротвайлера съм ги изчела. Беше ми любопитно.
Иначе и ние я пъдим от леглото и сега я уча на команда "долу". До преди седмица не можеше да се качва, а и ние не сме я качвали. Не искам после да имаме неуправляемо доминантно куче.Сутрин обаче в момента, в който някой от нас отвори очи, Лиза се качва и започва едно лизане по лицата ни и докато се разсъним да я изгоним, тя вече ни е олигавила. :rolleyes:
Публикувано: 30 October 2007 - 01:18 PM
Благодаря ти за отговора. Ние започнахме да лаем след първата седмица. Рядко лаем и то ако някой влиза или се чуят шумове долу.
Иначе вчера и сложихме микрочип. Не издаде звук. Като цяло при ветеринарят беше много кротка и трепереше и нямаше нищо общо с нашето живо кученце.В колата беше много наперена от предните пъти. Обаче след ветеринарят се изповърна в колата. Досега не е повръщала. Пътувала е няколко пъти вече до ветеринаря и като я взехме 3 часа и е била наред и дори е помахвала с опашчица. Дано в бъдеще не повръща, за да може да си пътува с нас.
Публикувано: 30 October 2007 - 02:17 PM
Цитат
ето една от вчера. Като решим да я снимаме все не можем да я хванем в цял ръст - все шава. На тази снимка си играе :blink:

Публикувано: 30 October 2007 - 08:21 PM
Иначе за ротвайлерите :yahoo: THE BEST of THE BEST, всички породи бледнеят пред тях ;D

KrummM :)
Публикувано: 31 October 2007 - 06:37 AM
Не съм вет . лекар, но колко е голяма, с каква храна я храниш, от колко време прави това?
В София има доста добри клиники и мога да те насоча, къде са. Ако те интересуват, пиши ми на ЛС.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 31 October 2007 - 10:27 AM
Публикувано: 31 October 2007 - 03:38 PM
Публикувано: 01 November 2007 - 08:11 AM

Публикувано: 01 November 2007 - 10:21 AM
Цитат
Ти къде ходиш на ветеринар в Благоевград? Ние ходим при двама ветеринари, които имат клиника в струмско и отделно зоомагазин. Винаги са ни отделяли време и са ни обяснявали всичко, преглеждали са я много внимателно. Иначе в началото бяхме при една ветеринарка като взехме Лиза и тя директно ни каза да ходим за ваксина после без да я прегледя, при положение,че аз настоявах да прегледа кучето. Ако искаш мога да ти дам телефони номера и имената на лекарите на ЛС. Ние сме доволни, но все пак сме ходили все за контролни прегледи, ваксини и поставяне микрочип.
Публикувано: 01 November 2007 - 10:25 AM
http://imageshack.us/ и като качваш снимките гледаш да са размер 640 на 480 (resize image) или по малък.
После копираш адреса на качената снимка и я слагаш като картинка тук чрез "Вмъкни изображение" от менюто.
Публикувано: 01 November 2007 - 10:40 AM