Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 06 November 2007 - 10:28 PM
Супер най-добрият форум :blink: :blink: :blink:

KrummM :)
Публикувано: 07 November 2007 - 08:02 PM
Публикувано: 07 November 2007 - 09:34 PM
Цитат
Darkyx, какво стана с твоята красавица? Оправихте ли крачето?
Ние все още навикваме на разходките. Днес бяхме навън на два пъти. Вечерта бащата на моя приятел изяви желание да я изведе и съответно след няма 5 минути се връщат двамата. Лиза не е искала да излезе от сградата. Не знам защо така. Беше тъмно, но улицата е осветена и спокойна. Вчера и моят приятел се прибра така за 5 минути поради същата причина. Днес излезох и аз с кучето и с бащата на моя приятел да видя какво и става с Лиза. И тя само като ме видя се стрелна навън. Не се дърпаше изобщо хем не я държах аз. Дори не лая хората. Само се обръщаше да ги гледа любопитно. На улицата се разминахме наблизо с едно детенце и с баща му и момченцето каза "Я, кученце" и тръгна да и се радва докато се усетим. В първият момент се притесних много. Лиза обаче реагира много спокойно и го гледаше любопитно. Вчера се притесних много Лиза като взе да лае един дядо. :blink: Сега сме вървим с едно такова самочувствие и нямаме спирка... :blink: Вече вадим и стойка на ротвайлер B)
Публикувано: 07 November 2007 - 10:24 PM
Публикувано: 07 November 2007 - 11:06 PM
mariana принципно тай кат са на повод знаят, че ти си до тях и получават самочувствие, а кат ги пуснеш изобщо не мислят за бой..поне моита понякога е така
Публикувано: 08 November 2007 - 11:40 AM
Цитат
готово. намерих го. сега остава да видя кучката и татуировката в ухото и да съвпадне с написаното в родословието :) :yahoo:
Публикувано: 08 November 2007 - 01:17 PM
Цитат
Цитат
готово. намерих го. сега остава да видя кучката и татуировката в ухото и да съвпадне с написаното в родословието :) :yahoo:
Айде-ЧЕСТИТО И НА ДВАМАТА :P :->) :yahoo: ;D
Публикувано: 09 November 2007 - 06:24 AM

KrummM :)
Публикувано: 09 November 2007 - 11:55 AM
Случвало ли ви се е на вашите кучовци да им миришат ушите?
Публикувано: 09 November 2007 - 12:52 PM
Едно наблюдение - Много искахте да имате свой форум, но не виждам някой освен dmm да е направил нещо по него. Липсва структурирана информация и продължавате да увеличавате чудовището, наречено "стара тема". /То и при хъскитата цари същото, ама вие поне си имате свой мод.../ Какъв беше смисълът от специалния подфорум - никакъв.
Публикувано: 09 November 2007 - 01:23 PM
Цитат
Едно наблюдение - Много искахте да имате свой форум, но не виждам някой освен dmm да е направил нещо по него. Липсва структурирана информация и продължавате да увеличавате чудовището, наречено "стара тема". /То и при хъскитата цари същото, ама вие поне си имате свой мод.../ Какъв беше смисълът от специалния подфорум - никакъв.
Благодаря ти, insult,
Аз вчера пуснах търсачка в гугъл за миризмата в ушите. Прочетох същото както в темата, която ми даде. Стискайте палци всичко да се оправи. Нямам търпение да отидем до ветеринаря да ми прегледат бебока...
Публикувано: 09 November 2007 - 06:53 PM
Цитат
orchid ,
Незнам дали знаеш, но ще си позволя ако не за теб - другите да имат предвид, че не е хубаво кучето да пътува с пълен стомах.
Затова по-добре не я храни, въпреки че е малка и сигурно има някакъв хранителен режим. Вероятността да й стане лошо в колата и да повърне, е голяма. Няма да й стане нищо ако прескочиш някое от храненията й, ако са по това време. :blink:
А това с ушетата на мен ми се струва, че не е толкова опасно, но за да си спокойна я заведи на док. и ще чакам да ни пишеш дали опасенията ти са били основателни или не. Успех!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 09 November 2007 - 09:14 PM
Цитат
Цитат
orchid ,
Незнам дали знаеш, но ще си позволя ако не за теб - другите да имат предвид, че не е хубаво кучето да пътува с пълен стомах.
Затова по-добре не я храни, въпреки че е малка и сигурно има някакъв хранителен режим. Вероятността да й стане лошо в колата и да повърне, е голяма. Няма да й стане нищо ако прескочиш някое от храненията й, ако са по това време. :blink:
А това с ушетата на мен ми се струва, че не е толкова опасно, но за да си спокойна я заведи на док. и ще чакам да ни пишеш дали опасенията ти са били основателни или не. Успех!!!
Днес я водихме на ветеринар. Оказа се, че ушите са с нормална миризма. Даже ветеринарят и приятелят ми ми казаха, че съм си вманиачила. И ветеринарят ни даде същия съвет - да не я храним. Обаче нашият звяр тръгна да лае злобно единия ветеринар (не този,който я преглежда) след прегледа, но и той започна да и маха ей така без причина пръсти и ръце пред нея, за да я дразни , че чак аз му се подразних... :o Но като цяло треперехме като лист.... Днес видях и пипах два страхотни големи ротвайлера - единия май беше на city_star, сега отивам да му пиша лс и да питам дали е била неговата красавица, че чак се усетих като вече си тръгна...
Публикувано: 12 November 2007 - 08:43 AM
п.с. Предлагам старата тема за ротовете да я дмм да я заключи, че стана много дълга. и да си направим нова тема "Говорилня". Ако дмм е съгласна да я пусна после :blink:
Желая приятен ден на всички :blink: