Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 139
  • 140
  • 141
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#2801 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 November 2007 - 01:17 PM

Цитат

Цитат

;D ;D ;D, мале какъв е сладур, същият е, като сестра му. :blink: :blink:. Ами KOKO_ko, ще съм ти много благодарен ако го намериш  :yahoo: :yahoo:, мале никога не съм вервал, че ще видя братът на мойта кучка :P :P. Писъл съм ти на лични.

готово. намерих го. сега остава да видя кучката и татуировката в ухото и да съвпадне с написаното в родословието :) :yahoo:

Айде-ЧЕСТИТО И НА ДВАМАТА :P :->) :yahoo: ;D

#2802 Потребителят е офлайн   city_star Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 06:24 AM

Ехеее суперррррр  :yahoo: :yahoo: :yahoo:, ами айде човек, преди да дойда в София, ще ти се обадя да се разберем, но май няма да е тази събота, но със сигурност ще дойда до другата  :blink: ;) ;D Чао за сега и мерсииии многооо  :blink:
User's Signature

KrummM :)

#2803 Потребителят е офлайн   orchid Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 11:55 AM

На Лиза и миришат от вчера ушите отвътре, а са чистени преди 2 дни. Притеснявам се за нея. Днес ще я водим на ветеринар, а утре ще я водим на гости и ще се возим 3 часа в колата. Дано всичко мине без инциденти....

Случвало ли ви се е на вашите кучовци да им миришат ушите?

#2804 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 November 2007 - 12:52 PM

МИРИЗЛИВИ УШИ

Едно наблюдение - Много искахте да имате свой форум, но не виждам някой освен dmm да е направил нещо по него. Липсва структурирана информация и продължавате да увеличавате чудовището, наречено "стара тема". /То и при хъскитата цари същото, ама вие поне си имате свой мод.../ Какъв беше смисълът от специалния подфорум - никакъв.
User's Signature

Качена снимка

#2805 Потребителят е офлайн   orchid Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 01:23 PM

Цитат

МИРИЗЛИВИ УШИ

Едно наблюдение - Много искахте да имате свой форум, но не виждам някой освен dmm да е направил нещо по него. Липсва структурирана информация и продължавате да увеличавате чудовището, наречено "стара тема". /То и при хъскитата цари същото, ама вие поне си имате свой мод.../ Какъв беше смисълът от специалния подфорум - никакъв.

Благодаря ти, insult,

Аз вчера пуснах търсачка в гугъл за миризмата в ушите. Прочетох същото както в темата, която ми даде. Стискайте палци всичко да се оправи. Нямам търпение да отидем до ветеринаря да ми прегледат бебока...

#2806 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 09 November 2007 - 06:53 PM

Цитат

.... а утре ще я водим на гости и ще се возим 3 часа в колата. Дано всичко мине без инциденти....

orchid ,
Незнам дали знаеш, но ще си позволя ако не за теб - другите да имат предвид, че не е хубаво кучето да пътува с пълен стомах. 
Затова по-добре не я храни, въпреки че е малка и сигурно има някакъв хранителен режим. Вероятността да й стане лошо в колата и да повърне, е голяма. Няма да й стане нищо ако прескочиш някое от храненията й, ако са по това време. :blink:

А това с ушетата на мен ми се струва, че не е толкова опасно, но за да си спокойна я заведи на док. и ще чакам да ни пишеш дали опасенията ти са били основателни или не. Успех!!!
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2807 Потребителят е офлайн   orchid Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 09:14 PM

Цитат

Цитат

.... а утре ще я водим на гости и ще се возим 3 часа в колата. Дано всичко мине без инциденти....

orchid ,
Незнам дали знаеш, но ще си позволя ако не за теб - другите да имат предвид, че не е хубаво кучето да пътува с пълен стомах. 
Затова по-добре не я храни, въпреки че е малка и сигурно има някакъв хранителен режим. Вероятността да й стане лошо в колата и да повърне, е голяма. Няма да й стане нищо ако прескочиш някое от храненията й, ако са по това време. :blink:

А това с ушетата на мен ми се струва, че не е толкова опасно, но за да си спокойна я заведи на док. и ще чакам да ни пишеш дали опасенията ти са били основателни или не. Успех!!!

Днес я водихме на ветеринар. Оказа се, че ушите са с нормална миризма. Даже ветеринарят и приятелят ми ми казаха, че съм си вманиачила. И ветеринарят ни даде същия съвет - да не я храним. Обаче нашият звяр тръгна да лае злобно единия ветеринар (не този,който я преглежда) след прегледа, но и той започна да и маха ей така без причина пръсти и ръце пред нея, за да я дразни , че чак аз му се подразних... :o Но като цяло треперехме като лист.... Днес видях и пипах два страхотни големи ротвайлера - единия май беше на city_star, сега отивам да му пиша лс и да питам дали е била неговата красавица, че чак се усетих като вече си тръгна...

#2808 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 09:15 PM

хора отдавна не сам влизала и незнам ккак е при вас нядавам се вси4ки да се оби4кате поздрави от рамко 4арли и мен :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2809 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 11 November 2007 - 11:53 AM

Цитат

Днес я водихме на ветеринар. Оказа се, че ушите са с нормална миризма. Даже ветеринарят и приятелят ми ми казаха, че съм се вманиачила.

Браво за което :blink:
User's Signature

#2810 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 11 November 2007 - 12:32 PM

Цитат

хора отдавна не сам влизала и незнам ккак е при вас нядавам се вси4ки да се оби4кате поздрави от рамко 4арли и мен :wub:
  галла на колко е тоя  сладур ? много прили4а на моя може да са братя.  :blink: 

#2811 Потребителят е офлайн   orchid Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 08:43 AM

Да се похваля, вече минахме карантинния период след 3 тата ваксина и вече бебока Лиза я срешнахме с куче  :yahoo: И то познайте какво куче се случи съвсем случайно. 6 месечна ротка  :blink: Нашата се изплаши в началото, но след 2 минути ,докато ние си говорехме със собственика и, нашето бабаитче започна да лае каката и то гърлено :o Водихме я за 2 дни на гости на място с котка... Котката я гледахме безразлично, но навън гонехме гълъбите и се радвахме... Като я е страх от някой човек, тя го лае за мои най-голям потрес.... Дава да я пипат общо взето хора, които и харесват и които усеща, че са ни близки или приятели... Другите не ги закача, лае ги само ако се доближат много до нея....

п.с. Предлагам старата тема за ротовете да я дмм да я заключи, че стана много дълга. и да си направим нова тема "Говорилня". Ако дмм е съгласна да я пусна после  :blink:

Желая приятен ден на всички  :blink:

#2812 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 12 November 2007 - 07:48 PM

Темата се заключва, защото вече не е удачна за ползване.
Новият ни под-форум вече е реалност и се надявам чрез вас да бъде подреден правилно и да стане още по-приятно местенце за нас.

User's Signature

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 139
  • 140
  • 141
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни